Karşılık verememek

Eşim sürekli boş bulduğu Heran cinsel ilişki istiyor bende buna sürekli cevap veremiyorum.kendisiyle konuştum ne yapayım diyor her gece birlikte olmak istiyorum diyor.bende buna karşılık veremiyorum ve küsüp gidiyor sonra. Aslında çok iyi bir evliliğimiz var ama bu sorunu naisl halledecegiz bilemedim ne yapmalıyım
Allah başka dert vermesin be bacısı 😂🤭

Eşim sürekli boş bulduğu Heran cinsel ilişki istiyor bende buna sürekli cevap veremiyorum.kendisiyle konuştum ne yapayım diyor her gece birlikte olmak istiyorum diyor.bende buna karşılık veremiyorum ve küsüp gidiyor sonra. Aslında çok iyi bir evliliğimiz var ama bu sorunu naisl halledecegiz bilemedim ne yapmalıyım
Ne kadarlık evlisiniz?

Eşinizin durumu çok sıra dışı değil, hatta gayet sağlıklı, bunu yapabilmesi için telefonda bir şeylere bakmasına da gerek yok adamın normali bu, uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorsanız bunu ona anlatıp en azından bir gün ara verme konusunda anlaşmayı deneyin. Ben senin kadar çabuk özleyemiyorum, ben de özlemiş olursam daha çok keyif alırım gibi bir cümle işinize yaramaz mı acaba

X