Karşıcinsim bana hocam diye hitap ediyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küfürlü mesajlarınızı lütfen süresi dolmadan düzeltme yoluyla silin çoook yanlış bir tutum kendinize gelin. Rahatsız olduğunuz kişileri konunuzdan engelleyebilirsiniz. Bu ne böyle? Sanki ölüm kalım meselesi tartışılıyor da sinirler bu kadar bozuluyor. Anlam veremedim gerçekten!

Ya hakaret etti diyor ,küfür dışındakiler de hakaret oluyor sadece küfür değil yarıdan çoğunuz bana hakaret etti .
Ya siz şu kadınlara benziyorsunuz bakış açınız özellikle "ahhh kocam o benim o beni döverde severde"(metaforu anlamişsindir umarım)
Bakış açısı buradaki kadınların .
Hocam kelimesi kabalıktır bitti.
Ve bu düşünceminde hala arkasındayım.

Yahu kızım sana burda 10000 kadın kabalık değildir bu hitap dedi, sen hala kendi bildiğini okumak derdindesin. En başta derdini de yazmışsın, olgun insanlara kullanılan bir hitap olduğunu düşünüyorum, ben mi yaşlı gösteriyorum yazmışsın biz de hayır alakası yok bu da böyle bir hitap şekli dedik. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalıştı yani yaşlı görünüyorum şu bu diyip komplekse girme diye, sen üstüne hala küfürler ediyorsun. Senin derdin saygı falan değil, dış görünüşünle ilgili fikirlerin. Al bak bu ilk mesajın:
25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...

Derdin saygı falan değil, oyle olsaydi ilk mesajında yazardın, derdin bu ve bu kadar. Hala saygısız hitap şu bu yazıyorsun bırak bunları.
Sen bu konuyu kompleks yapmasan bu kadar dert edinmezdin. Ben 18 yaşında bu hitabı duymaya başladım, 4 yıl boyunca da duydum, kampüsteki yaşlı genç kadın erkek herkese söylenen hem saygılı hem de samimi bir hitaptır. Hiç de durup Allah Allah ben mi yaşlıyım demedim çünkü yaram yok gocunmuyorum.

Kapiş?

Konuda yorumları okudukça cringe oldum. Biri hocam demesini dünya problemi yapmış farklı bir üye kendisine ustam denildi diye alınmış eşine dayı dediler diye cellalenmiş abooov daha neler görecek bu gözler...

Kırk yıl düşünsem ''hocam'' hitabını bir küfürmüş gibi algılamak aklıma dahi gelmezdi. Bizim bilmediğimiz kötü bir anlamı mı var da bu kadar içerlenip sinirlendiniz? :D K kerkenes bu arada çok sabırlısın taş olsa çatlardı tebrik ediyorum sakinliğiniiiii

Küfürlü mesajlarınızı lütfen süresi dolmadan düzeltme yoluyla silin çoook yanlış bir tutum kendinize gelin. Rahatsız olduğunuz kişileri konunuzdan engelleyebilirsiniz. Bu ne böyle? Sanki ölüm kalım meselesi tartışılıyor da sinirler bu kadar bozuluyor. Anlam veremedim gerçekten!
Bu sitedeki kadınlar niye böyle gerçekten anlam veremiyorum .Yani hasta olmayan insanı bile hasta ederler...
Bir insan sinirli olabilir benim hatam dediğiniz gibi şu engelleyecektim sorunda çözülecekti.

İlk başta ağzımı bozmadan kibarca anlattım dedim ki hocam demek ne olursa olsun tanımadığın bir insana bir kadına erkeğe kabalıktır dedim ,anlatmaya çalıştım.

Alınganlık yaptığım konusunda onlara hak verdim zaten.
Hak vermediğim konu bu kelimeyi normalize etmeye çalışmaları.

Ben size birşey söyleyeyimmi Mustafa Kemal Atatürk çok erken vefat etti.

Ha birde şöyle bir durum var bu ülke böyle bir lideri hiç bir zaman haketmedi adam kendini paraladı boşu boşuna .

Ya nezaket, görgü, ahlak,kalite hiç birşey kalmadı.

Ya hepsi bir ağızdan geliyor bildirim kutum ağzina kadar dolmuş sinirden ağzım bozulabilir bu doğal birşey.

Ama ben sokakta içtiğim sigarayı yere bile atmam,esnafa bile beyefendi hanımefendi diyen insanım.
Gerektiği yerde özür de dilerim ben böyle terbiye gördüm.
O yüzden bana hocam kelimesi ters geliyor bu yani.
Ben 25 yaşında yetişkin bir kadınım.
Benden daha büyük olanlara bile siz diye hitap ediyorum yada beyefendi hanımefendi diye hitap ediyorum.
Bu böyle olmalı ve dünyanın çoğu ülkesinde böyle bu durum kimse kimseyle gereksiz samimiyete girmemesi gerekiyor.
Evet ben sınırlı bir insanım ama ben bunlar gibide sorgulamayan sürü topluluğundanda değilim.

Konuda yorumları okudukça cringe oldum. Biri hocam demesini dünya problemi yapmış farklı bir üye kendisine ustam denildi diye alınmış eşine dayı dediler diye cellalenmiş abooov daha neler görecek bu gözler...

Kırk yıl düşünsem ''hocam'' hitabını bir küfürmüş gibi algılamak aklıma dahi gelmezdi. Bizim bilmediğimiz kötü bir anlamı mı var da bu kadar içerlenip sinirlendiniz? :D K kerkenes bu arada çok sabırlısın taş olsa çatlardı tebrik ediyorum sakinliğiniiiii
neyden hoşlanmayıp alınacağını kişi sizin görüşlerinize göre karar vermeyecektir elbette. eskiden amca diye başlayıp sonrasında dayıya dönüşen bu akım sizi etkilemiyor olabilir ama beyefendi ya da hanımefendi demenin zor olmadığını düşünüyorum. keza ben öyle yapmayı tercih ediyorum. kişileri farklı sıfatlara sokmadan sadece nezaket ifadeleri kullanıyorum. fikrinizi konuya yönelik yaparsanız sevinirim. bana yapacaksanız da gelip alıntılayın bir zahmet. bundan etkilenen de olur umursamayan da herkese etkilenmeyiver yaaaa üslubuyla yaklaşan biriyle de çok muhatap olabileceğimi sanmıyorum. en güzeli bir daha birbirimizi görüp iletişmemek.

Bu sitedeki kadınlar niye böyle gerçekten anlam veremiyorum .Yani hasta olmayan insanı bile hasta ederler...
Bir insan sinirli olabilir benim hatam dediğiniz gibi şu engelleyecektim sorunda çözülecekti.

İlk başta ağzımı bozmadan kibarca anlattım dedim ki hocam demek ne olursa olsun tanımadığın bir insana bir kadına erkeğe kabalıktır dedim ,anlatmaya çalıştım.

Alınganlık yaptığım konusunda onlara hak verdim zaten.
Hak vermediğim konu bu kelimeyi normalize etmeye çalışmaları.

Ben size birşey söyleyeyimmi Mustafa Kemal Atatürk çok erken vefat etti.

Ha birde şöyle bir durum var bu ülke böyle bir lideri hiç bir zaman haketmedi adam kendini paraladı boşu boşuna .

Ya nezaket, görgü, ahlak,kalite hiç birşey kalmadı.

Ya hepsi bir ağızdan geliyor bildirim kutum ağzina kadar dolmuş sinirden ağzım bozulabilir bu doğal birşey.

Ama ben sokakta içtiğim sigarayı yere bile atmam,esnafa bile beyefendi hanımefendi diyen insanım.
Gerektiği yerde özür de dilerim ben böyle terbiye gördüm.
O yüzden bana hocam kelimesi ters geliyor bu yani.
Ben 25 yaşında yetişkin bir kadınım.
Benden daha büyük olanlara bile siz diye hitap ediyorum yada beyefendi hanımefendi diye hitap ediyorum.
Bu böyle olmalı ve dünyanın çoğu ülkesinde böyle bu durum kimse kimseyle gereksiz samimiyete girmemesi gerekiyor.
Evet ben sınırlı bir insanım ama ben bunlar gibide sorgulamayan sürü topluluğundanda değilim.
Sen çıldırmışsın sırf biri hocam dedi diye siyasete bile girdin şimdi de Atatürkümüzü anıyorsun PES ya inanılmaz pes ŞOK

H heygirlgirl Kimseye suç bulma. Buradaki kimse seni tanımıyor. Senin ruhunun, beyninin hasta olmasının sebebi biz değiliz. Kimse değil. İnsan ne yaparsa kendi kendine yapar. Ağzını toplayamıyorsan, öfkeni kontrol edemiyorsan git tedavi ol. Takılmışsın hitap konusuna, ağzının leş gibi bozuk olmasından rahatsız değilsin ama. Kimse “siz” diye hitap ederken “sen” diye karşılık verenleri savunmadı. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil, sana da güzel güzel anlattık ama kabul etmedin. Kendi fikrine saygı duyulmasını istiyorsan gelen cevaplara da sen saygı duyacaksın. “Ya öyle mi, bilmiyordum öğrenmiş oldum. Fakat yine de bu hitap şekli bana uygun değil, bundan sonra bana bu şekilde hitap edenleri uyaracağım” demek çok mu zor?

Bunun yerine iki saattir şuursuzca küfür ediyorsun. Ayıp, 25 yaşında yetişkinim demeyi biliyorsun. Konuşmayı bilmiyorsun.

Hala ama hala hakaret etmeye devam ediyorsun. Senin için hitap bu kadar önemliyse terbiye de önemli olmalı. Ne yazık ki sende yok. Asıl senin gibi kendini bilmezler, iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz, küfürsüz kendini ifade edemeyenler yüzünden bizim güzelim ülkemiz bu halde.

Yeter artık kendini daha fazla rezil etme.

Yahu kızım sana burda 10000 kadın kabalık değildir bu hitap dedi, sen hala kendi bildiğini okumak derdindesin. En başta derdini de yazmışsın, olgun insanlara kullanılan bir hitap olduğunu düşünüyorum, ben mi yaşlı gösteriyorum yazmışsın biz de hayır alakası yok bu da böyle bir hitap şekli dedik. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalıştı yani yaşlı görünüyorum şu bu diyip komplekse girme diye, sen üstüne hala küfürler ediyorsun. Senin derdin saygı falan değil, dış görünüşünle ilgili fikirlerin. Al bak bu ilk mesajın:

Derdin saygı falan değil, oyle olsaydi ilk mesajında yazardın, derdin bu ve bu kadar. Hala saygısız hitap şu bu yazıyorsun bırak bunları.
Sen bu konuyu kompleks yapmasan bu kadar dert edinmezdin. Ben 18 yaşında bu hitabı duymaya başladım, 4 yıl boyunca da duydum, kampüsteki yaşlı genç kadın erkek herkese söylenen hem saygılı hem de samimi bir hitaptır. Hiç de durup Allah Allah ben mi yaşlıyım demedim çünkü yaram yok gocunmuyorum.

Kapiş?
Ay kız çirkin diye, kimse beğenmiyor diye (kendisi yazmış konularında) komplekse girmiş. Bize de durduk yere küfrediyor 😂 o kadar kişinin içinde de bi tane destekci buldu diye de coştukça coştu valla acımayacaksın böyle kişilere bak sonu hep böyle oluyor.

Evet bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Ama sizlerdeki sorun daha vahim ,resmen aptalsınız.
Gerçekten aptalsınız, gerçekten.
Bu anlatılan hikayenin benim anlattığım durumla zerre ilgisi yok .
Sen hiç dava yememişsin anlaşılan, anonim takılıyoruz diye burada kimse birbirine hakaret edip, küfürler savuramaz. Hayır, ergen olsan ergendir deyip geçerim ama koskoca 25 yaşında kadınsın! Şöyle güzel bir hakaret davası ye de aklın başına gelsin.

H heygirlgirl Kimseye suç bulma. Buradaki kimse seni tanımıyor. Senin ruhunun, beyninin hasta olmasının sebebi biz değiliz. Kimse değil. İnsan ne yaparsa kendi kendine yapar. Ağzını toplayamıyorsan, öfkeni kontrol edemiyorsan git tedavi ol. Takılmışsın hitap konusuna, ağzının leş gibi bozuk olmasından rahatsız değilsin ama. Kimse “siz” diye hitap ederken “sen” diye karşılık verenleri savunmadı. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil, sana da güzel güzel anlattık ama kabul etmedin. Kendi fikrine saygı duyulmasını istiyorsan gelen cevaplara da sen saygı duyacaksın. “Ya öyle mi, bilmiyordum öğrenmiş oldum. Fakat yine de bu hitap şekli bana uygun değil, bundan sonra bana bu şekilde hitap edenleri uyaracağım” demek çok mu zor?

Bunun yerine iki saattir şuursuzca küfür ediyorsun. Ayıp, 25 yaşında yetişkinim demeyi biliyorsun. Konuşmayı bilmiyorsun.

Hala ama hala hakaret etmeye devam ediyorsun. Senin için hitap bu kadar önemliyse terbiye de önemli olmalı. Ne yazık ki sende yok. Asıl senin gibi kendini bilmezler, iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz, küfürsüz kendini ifade edemeyenler yüzünden bizim güzelim ülkemiz bu halde.

Yeter artık kendini daha fazla rezil etme.
Bu ülke hitapta bile başarısız .
Bu ülke sizin gibiler yüzünden böyle asıl.
Ne modernlik kaldı ne birşey iyice Arap ülkesi ettiniz ülkeyi.

Sinirden ağzın bozulamaz, bu doğal bir şey değil.
Bir Cumhuriyet hanımefendisi sokakta zaten sigara içmez.

Yani sen artık haddini bil.

toplumların yerleşik sokak dilleri vardır. o cücük beyninle kendi bozuk düşüncelerini buradaki her kültürden kadına dikte etmeye calıșman çok çirkin olmuş.
sinirlerini kontrol edemiyorsan bu tür polomiklere girmeyeceksin.

o beğenmediğin hitap șekli bu ülkenin nice aydınları, entelektüel kesimleri tarafından kullanılagelmiștir.
ki ben de șahsen çok kullanırım.
hayat tecrüben buradaki kadınlarla yarışabilecek kapasitede değil.
bunca insan sana bir șeyler izah etmeye çalışıyor. iyice saygısızlașmıșsın.
begemiyorsan söyleyen kişiyi uyarırsın olur biter.
konuyu memleket meselesi haline getirmişsin.
ne kadar ayıp ve çirkince bir uslupla.

25 yaş çocuk yaş değil ki. Hani ablacım diyenler var o çok itici bence ama hocam için çok tepki veriyorsun. 24 yaşımda bir çocuğum vardı. Bence genç bir kadınsın çocuk değilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X