- 16 Ağustos 2024
- 1.911
- 2.539
- 48
- Konu Sahibi heygirlgirl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirden ağzın bozulamaz, bu doğal bir şey değil.
Bir Cumhuriyet hanımefendisi sokakta zaten sigara içmez.
Yani sen artık haddini bil.
Sizin gibilerin üzerine çok yakışıyor üzgünüm.Atatürk ülkemizi gençlere emanet etti ama böyle küfürbaz gençlere değil!.
Senin düşüncelerinin ne önemi var hocam?Evet bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Ama sizlerdeki sorun daha vahim ,resmen aptalsınız.
Gerçekten aptalsınız, gerçekten.
Bu anlatılan hikayenin benim anlattığım durumla zerre ilgisi yok .
Hala hakaretlerine devam ediyorsun, sığ beyinli olan ben değilim bu durumda üzgünüm. Neyse cezası ödersin artık!Sizin gibilerin üzerine çok yakışıyor üzgünüm.
Ülkede sizin gibiler yüzünden ne modernlik kaldı ne eğitim ne sağlık nede sanat nede spor.
Emin ol benim yerimde başkası olsa oda sinirlenirdi ağzı bozulurdu.
Ülkenin içine sıçtı sizin gibi sığ beyinler !
Evet neyse ki senin gibi pırıl pırıl gençler geliyor. Düzeltirsiniz ülkeyi el birliğiyle.Sizin gibilerin üzerine çok yakışıyor üzgünüm.
Ülkede sizin gibiler yüzünden ne modernlik kaldı ne eğitim ne sağlık nede sanat nede spor.
Siz o unide okumuyor musunuz? Bu çok normal. Unilerde hocam diye hitap edilir. Bilim insanları hocadırlar, eğitmendirler.Üniversitenin psikologuna gitmiştim sekreter adam bana hocam dedi.
Hanginiz maaş alıyorsa açıklasınKonu sahibine HAK VERMEYENLER OLARAK ŞİMDİ DE YOBAZ OLDUK ARKADAŞLARbu kız gerçekten inanılmaz biri. Allah çevresine kolaylık versin normalde de böyleyse işi çok zor.
Normalde böyle değildir, iki üç katı falandır. Bakırköy tarafları uygun olur diye düşünüyorumKonu sahibine HAK VERMEYENLER OLARAK ŞİMDİ DE YOBAZ OLDUK ARKADAŞLARbu kız gerçekten inanılmaz biri. Allah çevresine kolaylık versin normalde de böyleyse işi çok zor.
Senin derdin hitap falan değil. Senin derdin başka bir şey. Bir kere yapsan rahatlarsın.25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
Dünya hassas kalpler için cehennem diye bir söz var ya...Normalde böyle değildir, iki üç katı falandır. Bakırköy tarafları uygun olur diye düşünüyorum![]()
Doktor bu durumumu biliyor.Sizin gibilerin üzerine çok yakışıyor üzgünüm.
Senin gibi ağzı bozuklar yüzünden dünya bizler için cehennem.Dünya hassas kalpler için cehennem diye bir söz var ya...
Tamda durumum bunu özetliyor.
Pireyi deve yapanODTÜ geleneği hmmmm...
Aslında bende problem yok bu ülkenin insanı bir tuhaf aw.
Beni delirten bu saçma sapan ,saçma sapan insanlar.Aslinda anormal olan ben değilim bu ülke ciddi ciddi söylüyorum bu ülke.
Ulan ne ekonomi düzgün,ne eğitim,ne sağlık,ne karakter,nede zeka mk.
Benim gibi hassas insanlar için gerçekten sakıncalı bu ülke gerçekten .
İnsanlar kendine azıcık çeki düzen vermiyor.
Erkekler bile bir kadın için ne kadar kırıcı olduğunun farkında bu hocam kelimesinin .
Ama sen hala bir kadın olarak bana bunu savunuyorsun.
Hoş birşey değil bitti yani.
Bu kadar net bunun sende farkındasin herkes farkında,kırıcı bir durum.
ODTÜ geleneği deyip üste çıkmaya çalışmayın herkes ODTÜ okumuyor birde bu taraftan bakın azıcık empati kursaniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız.
Bu arada iyiki ODTÜ'de okumuyorum şükür ettik şu an.
Ülkede eğitim, sağlık, ekonomi, yozlaşma vb sorunlar var evet fakat bunun size hocam denilmesiyle ne alakası var ?ODTÜ geleneği hmmmm...
Aslında bende problem yok bu ülkenin insanı bir tuhaf aw.
Beni delirten bu saçma sapan ,saçma sapan insanlar.Aslinda anormal olan ben değilim bu ülke ciddi ciddi söylüyorum bu ülke.
Ulan ne ekonomi düzgün,ne eğitim,ne sağlık,ne karakter,nede zeka mk.
Benim gibi hassas insanlar için gerçekten sakıncalı bu ülke gerçekten .
İnsanlar kendine azıcık çeki düzen vermiyor.
Erkekler bile bir kadın için ne kadar kırıcı olduğunun farkında bu hocam kelimesinin .
Ama sen hala bir kadın olarak bana bunu savunuyorsun.
Hoş birşey değil bitti yani.
Bu kadar net bunun sende farkındasin herkes farkında,kırıcı bir durum.
ODTÜ geleneği deyip üste çıkmaya çalışmayın herkes ODTÜ okumuyor birde bu taraftan bakın azıcık empati kursaniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız.
Bu arada iyiki ODTÜ'de okumuyorum şükür ettik şu an.
Ya ben eleştiriye açık insanım.
Sorun gerçekten birşeyleri anlamak istememeniz ben kabul ediyorum alınganlık yapıyorum ama alınganlık yapmaktada haklı olduğumu anlatmaya çalışıyorum.
Kimse kimseye hocam diyemez bu nasıl mantığınıza sığıyor?
Okulda doç. Olsam Prof. Olsam doktor olsam birşey olsam anlarım hocam demesine bir insanın .
İlk konu girdiğimdede buna benzer bir eleştiri yapıldı psikologsan hocam demesi normal dedi .
Bende dedim ki ben daha öğrenciyim.
Hadi üniversite sınırları içerisinde bu duruma hocam kelimesine hak veririm ama aynı şeyi üniversite dışındada yaşıyorum diğer yorum yapanada hak veriyorum bu bir magandalıktır.
Evet benim ağzım bozuk öfke kontrolüm olmayabilir.
Zaten bu konu dolayısı ile tedavi görüyorum ilaç tedaviside görüyorum terapi de görüyorum.
Ve malesef bu tarz insanlar yüzünden hiç iyileşeceğimide düşünmemeye başladım.
1-Türkçen bozuk diyor (Nereden biliyor Türkçemin bozuk olduğunu sinirden hızlı yazıyorum.)
2-Rahatsızlığım için dekan üniversitenin dekanı yardımcı oluyor(ki genelde diksyonun çok iyi der.)
3-Hocam kelimesini gerçekten savunmaları beni sinir eden durum.
4-ben eleştirilere değil bakış açılarına kızgınım.
Dün de bir şahıs herkese küfür etti. Bugün de farklı birisi. Ne oluyor yahu
Ben de düşündüm, siber suçlarla mücadeleye mi bildirmek gerekiyor bilginiz var mı?Bu küfürbaz haydo hakkında bence küfür edilen hanımlar hakaretlerinden dolayı suç duyurusunda bulunsunlar. Hassas kalbi küfür sebebiyle para ödemek zorunda kalınca iyileşir.
Ayrıca kendisiyle aynı fikirde olmayan insanlara sinkaflı küfür eden birine “hocam” hitabı bile fazla. “Aga, koçum, hacı, keke” falan demelilermiş.