Karşıcinsim bana hocam diye hitap ediyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse güldük eğlendik ama burada iki kişi size hak vermedi diye sinir krizleri geçirip elleriniz titriyormuş, küfür kıyamet oraları saymiyorum bile, tansiyon da çıkıyordur, elinizdeki eşyalara da zarar veriyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bence siz tedavi olun, doktorunuza da burdaki postunuzu okutun ki neyle uğraştığını bilsin.

Sinirden ağzın bozulamaz, bu doğal bir şey değil.

Bir Cumhuriyet hanımefendisi sokakta zaten sigara içmez.

Yani sen artık haddini bil.

Atatürk ülkemizi gençlere emanet etti ama böyle küfürbaz gençlere değil!.
Sizin gibilerin üzerine çok yakışıyor üzgünüm.
Ülkede sizin gibiler yüzünden ne modernlik kaldı ne eğitim ne sağlık nede sanat nede spor.
Emin ol benim yerimde başkası olsa oda sinirlenirdi ağzı bozulurdu.

Ülkenin içine sıçtı sizin gibi sığ beyinler !

Ülkede sizin gibiler yüzünden ne modernlik kaldı ne eğitim ne sağlık nede sanat nede spor.

Hala hakaretlerine devam ediyorsun, sığ beyinli olan ben değilim bu durumda üzgünüm. Neyse cezası ödersin artık!

Evet neyse ki senin gibi pırıl pırıl gençler geliyor. Düzeltirsiniz ülkeyi el birliğiyle.

Konu sahibine HAK VERMEYENLER OLARAK ŞİMDİ DE YOBAZ OLDUK ARKADAŞLAR :D bu kız gerçekten inanılmaz biri. Allah çevresine kolaylık versin normalde de böyleyse işi çok zor.
Normalde böyle değildir, iki üç katı falandır. Bakırköy tarafları uygun olur diye düşünüyorum 😂😂😂

Normalde böyle değildir, iki üç katı falandır. Bakırköy tarafları uygun olur diye düşünüyorum 😂😂😂
Dünya hassas kalpler için cehennem diye bir söz var ya...
Tamda durumum bunu özetliyor.
Dediğim gibi sizin gibi insanlar yü

Doktor bu durumumu biliyor.
Dekanda biliyor hatta dekanın dediği şu bu ülkede okadar çok teşhisi konulmamış hasta var ki hasta sen değilsin onlar diyor.

Konudan bağımsız evet bu gelenek oluşturulmuş ama gerçekten hocam kulağa söyleniş olarak kaba geliyor. Sanırım Arapça'dan geçme, konu sahibi anlamadı rahatsız oldu diye eksilenmiş ama kulağa itici geldiği konusunda haklı.

Son düzenleme:
ODTÜ geleneği hmmmm...

Aslında bende problem yok bu ülkenin insanı bir tuhaf aw.
Beni delirten bu saçma sapan ,saçma sapan insanlar.Aslinda anormal olan ben değilim bu ülke ciddi ciddi söylüyorum bu ülke.
Ulan ne ekonomi düzgün,ne eğitim,ne sağlık,ne karakter,nede zeka mk.

Benim gibi hassas insanlar için gerçekten sakıncalı bu ülke gerçekten .
İnsanlar kendine azıcık çeki düzen vermiyor.
Erkekler bile bir kadın için ne kadar kırıcı olduğunun farkında bu hocam kelimesinin .
Ama sen hala bir kadın olarak bana bunu savunuyorsun.
Hoş birşey değil bitti yani.
Bu kadar net bunun sende farkındasin herkes farkında,kırıcı bir durum.
ODTÜ geleneği deyip üste çıkmaya çalışmayın herkes ODTÜ okumuyor birde bu taraftan bakın azıcık empati kursaniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız.
Bu arada iyiki ODTÜ'de okumuyorum şükür ettik şu an.
Pireyi deve yapan 🐫 bir üye daha. Şaşkınlık içerisinde okudum bu yorumu. Çok alıngan birisiniz sanırım.

ODTÜ geleneği hmmmm...

Aslında bende problem yok bu ülkenin insanı bir tuhaf aw.
Beni delirten bu saçma sapan ,saçma sapan insanlar.Aslinda anormal olan ben değilim bu ülke ciddi ciddi söylüyorum bu ülke.
Ulan ne ekonomi düzgün,ne eğitim,ne sağlık,ne karakter,nede zeka mk.

Benim gibi hassas insanlar için gerçekten sakıncalı bu ülke gerçekten .
İnsanlar kendine azıcık çeki düzen vermiyor.
Erkekler bile bir kadın için ne kadar kırıcı olduğunun farkında bu hocam kelimesinin .
Ama sen hala bir kadın olarak bana bunu savunuyorsun.
Hoş birşey değil bitti yani.
Bu kadar net bunun sende farkındasin herkes farkında,kırıcı bir durum.
ODTÜ geleneği deyip üste çıkmaya çalışmayın herkes ODTÜ okumuyor birde bu taraftan bakın azıcık empati kursaniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız.
Bu arada iyiki ODTÜ'de okumuyorum şükür ettik şu an.
Ülkede eğitim, sağlık, ekonomi, yozlaşma vb sorunlar var evet fakat bunun size hocam denilmesiyle ne alakası var ?

Ya ben eleştiriye açık insanım.
Sorun gerçekten birşeyleri anlamak istememeniz ben kabul ediyorum alınganlık yapıyorum ama alınganlık yapmaktada haklı olduğumu anlatmaya çalışıyorum.

Kimse kimseye hocam diyemez bu nasıl mantığınıza sığıyor?
Okulda doç. Olsam Prof. Olsam doktor olsam birşey olsam anlarım hocam demesine bir insanın .
İlk konu girdiğimdede buna benzer bir eleştiri yapıldı psikologsan hocam demesi normal dedi .
Bende dedim ki ben daha öğrenciyim.

Hadi üniversite sınırları içerisinde bu duruma hocam kelimesine hak veririm ama aynı şeyi üniversite dışındada yaşıyorum diğer yorum yapanada hak veriyorum bu bir magandalıktır.

Evet benim ağzım bozuk öfke kontrolüm olmayabilir.
Zaten bu konu dolayısı ile tedavi görüyorum ilaç tedaviside görüyorum terapi de görüyorum.
Ve malesef bu tarz insanlar yüzünden hiç iyileşeceğimide düşünmemeye başladım.
1-Türkçen bozuk diyor (Nereden biliyor Türkçemin bozuk olduğunu sinirden hızlı yazıyorum.)
2-Rahatsızlığım için dekan üniversitenin dekanı yardımcı oluyor(ki genelde diksyonun çok iyi der.)
3-Hocam kelimesini gerçekten savunmaları beni sinir eden durum.
4-ben eleştirilere değil bakış açılarına kızgınım.

Bunun için bu kadar sinirlenmeniz normal değil. Diyelim ki sizin bakış açınızdan konuşuyorum, internetteki birkaç densiz alay etti. Eee? Siz de onlarla dalga geçin. Bir hitap tartışması yüzünden bu kadar sinirlenmek normal değil, niye bu kadar çabuk sinirleniyorsunuz ki? Doktor bu konuda ne diyor?

Bu küfürbaz haydo hakkında bence küfür edilen hanımlar hakaretlerinden dolayı suç duyurusunda bulunsunlar. Hassas kalbi küfür sebebiyle para ödemek zorunda kalınca iyileşir.

Ayrıca kendisiyle aynı fikirde olmayan insanlara sinkaflı küfür eden birine “hocam” hitabı bile fazla. “Aga, koçum, hacı, keke” falan demelilermiş.

Bu küfürbaz haydo hakkında bence küfür edilen hanımlar hakaretlerinden dolayı suç duyurusunda bulunsunlar. Hassas kalbi küfür sebebiyle para ödemek zorunda kalınca iyileşir.

Ayrıca kendisiyle aynı fikirde olmayan insanlara sinkaflı küfür eden birine “hocam” hitabı bile fazla. “Aga, koçum, hacı, keke” falan demelilermiş.
Ben de düşündüm, siber suçlarla mücadeleye mi bildirmek gerekiyor bilginiz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X