değil.Siz de bencilsiniz. Ne olacak yani 4 kat nasıl indirsinler yazık değil mi
zaten o gün konu sahibi evde olmayacakmış, ne münasebet ki o evde yokken elalem niye girip çıksın evine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değil.Siz de bencilsiniz. Ne olacak yani 4 kat nasıl indirsinler yazık değil mi
yav allah aşkına pandemi zamanı sokağa çıkma yasağı varkenBu bile nasıl biri olduğunu gösteriyor. Marketin açık olmadığı geç saatlerde çok elzem bir ihtiyaç için ricada bulunursun ama her hafta bir şeyler istemek de suistimalci biri olduğunu gösteriyor
İnsanlar bencil...Ne alaka evimden taşınmak..Böyle bir şeye ancak 1.derece ailem için katlanırım ...Merhaba hanımlar, biraz dertleşmek biraz da fikir almak istiyorum..
Karşı komşum bu hafta taşınacak, 4.katta oturuyoruz, asansör olmayan bir bina. Komşumun dairesine asansör kurulması imkansiz, akıllarına şöyle bir çözüm gelmiş benim balkona asansör kurup koridordan eşyaları taşımayı düşünmüşler ve nunu teklif etti.
Kendim de kiracıyım ve tek başıma yaşıyorum, taşınma sırasında bi aksilik olsa ev sahibiyle ben kötü olcam. Hadi onu geçtim, esya taşımak için sürekli ayakkabıyla girilip çıkılacak, hâliyle taşınma sonrası ev berbat olacak, temizlemesi bana kalacak. Bu nedenlerle kabul etmedim, ama sağolsun komşum şimdi yüzüme bakmıyor, insanları anlayamıyorum, cidden kabul edilecek birşey mi bu ben mi hata yaptım anlamıyorum..
Bu konuya canım sıkılırken okulda da başka bir konu oldu(ögretmenim). Öğrencimiz bi yarışmada birinci oldu ve ödül verilecek. Biz ilçede yaşıyoruz, ödül töreni ilde olacak ve il merkezine 100 km mesafedeyiz. Yarışmada danışmanı olan arkadaşım benim götürmemi istedi, kendisinin aracı yok, sabah 7 de yola çıkılması gerekiyor, onu da kabul etmedim. Arkadaşım da bozuldu o da trip attı.
Arkadaşım istese araba alabilecek maddi imkanı varken almayan biri, sürekli bir yere gidilecek gelinecek olsa ben getirip götürürüm ama sabahın köründe 100 km gitmekte istemiyorum.
Insanlar mi çok bencil sorun bende mi anlamış değilim, ben de mi hata var diye sorgular oldum. Cidden ikisini de kabul etmemekte haksız mıyım?
Şaka mısınızSiz de bencilsiniz. Ne olacak yani 4 kat nasıl indirsinler yazık değil mi
Komşuma hayır dediğimde annemi arayıp "anne hayır dedim" dedim diye mutlu olmuştum bu yıla kadar bu kadar net sınırlar çizemiyordum insanlara, dediğiniz gibi hemen vicdan yapıyordum ama başkalarını düşünürken kendime yaptığım haksızlıkları gördümBizim nesilde bi de şu sorun var. Hayır diyoruz. Sonra da acaba demeseydim işini halletseydim elime mi yapisakcakti diye vicdan yapiyoruz. Ya da ben hayır dedim bak başıma şunlar geldi gibi düşüncelere kapiliyoruz. en azından ben öyleyim.
Geçenlerde bir arkadaşıma ciddi bir konuda hayır dedim. Sonra vicdan yaptım. Sonra da hayır demenin normal olduğunu kendime yine öğütledim
Yaa teşekkür ederim insanlar canı çok yaninca öğreniyor galiba sınır çizmeyi, en azından ben öyle öğrendimSizinle biraz takılsak sorun olur mu?
Şu sınırlarınızı bana öğretmeniz gerek.
Harikasınız. Böyle devam..
Kesinlikle cookk bencil, öğrenci için önemli bi durum olsa yine giderdim ama sadece bir madalya için bu sıcakta o kadar yok çekmek içimden gelmedi.İnsanlar bencil...Ne alaka evimden taşınmak..Böyle bir şeye ancak 1.derece ailem için katlanırım ...
100 km yol sabahın köründe gitmek mi? Siz gerçekten kendine değer veren akıllı bir insansınız...
Verdiğiniz kararlarla sizi kolay kolay yıkamazlar ..Tebrik ediyorum sizi...
İşleri bu, karşılığında para alıyorlar ya. Sanki yoldan zorla adam çevirip 4 kat taşıtıyorlar.Siz de bencilsiniz. Ne olacak yani 4 kat nasıl indirsinler yazık değil mi
İşi çözdüm ben de yüzsüze yüzsüzlük yapmak lazım. Zaten alınmıyorlar merak etmeyelim bunca şeyin üzerine onu hala götürmemi bekledi kısmen dile getirdi sürekli ama ben gülümseyip iyi akşamlar deyip çıktımO konunuzu okumuştum hatırlıyorum. Insanlar çok nankör, ne yaparsaniz yapın değer bilmiyor onu anladım artık.
Hatta bugün söyle bisey oldu arkadaşımla, okuldan sonra çarşıya bi mağazaya gidecektim arkadaşım da gelmek istedi, "hemen eve dönmeyeceğim ama çarşıda işlerim uzun" dedim, bana dediği şey şu "sonra beni eve bırakırsın o zaman" dedi.. bu rahatlığa pes diyorum, özel şoför gibi gezdirip evine bırakmamı bekliyor
Yani saat 12de gerçekten acil bir şey için gelir anlarım. Yada sabah marketler açılmadan yumurta ister onu da anlarım da salça için gündüz her yer açıkken gelmek resmen insan kullanmak. Bir kere veririm ikincide bende de yok demeye başlarımyav allah aşkına pandemi zamanı sokağa çıkma yasağı varken
marketler 2 gün kapalıyken hayatta kalmış insanlarız biz
ne komşuya gidip her hafta bişiler istemesi ? ay saçmalık resmen
İnsanlar ile olan ilişkiniz onlara hayır demekle zedeleniyorsa s…. Edin demekki sağlam düzgün bir zemin yok zatenMerhaba hanımlar, biraz dertleşmek biraz da fikir almak istiyorum..
Karşı komşum bu hafta taşınacak, 4.katta oturuyoruz, asansör olmayan bir bina. Komşumun dairesine asansör kurulması imkansiz, akıllarına şöyle bir çözüm gelmiş benim balkona asansör kurup koridordan eşyaları taşımayı düşünmüşler ve nunu teklif etti.
Kendim de kiracıyım ve tek başıma yaşıyorum, taşınma sırasında bi aksilik olsa ev sahibiyle ben kötü olcam. Hadi onu geçtim, esya taşımak için sürekli ayakkabıyla girilip çıkılacak, hâliyle taşınma sonrası ev berbat olacak, temizlemesi bana kalacak. Bu nedenlerle kabul etmedim, ama sağolsun komşum şimdi yüzüme bakmıyor, insanları anlayamıyorum, cidden kabul edilecek birşey mi bu ben mi hata yaptım anlamıyorum..
Bu konuya canım sıkılırken okulda da başka bir konu oldu(ögretmenim). Öğrencimiz bi yarışmada birinci oldu ve ödül verilecek. Biz ilçede yaşıyoruz, ödül töreni ilde olacak ve il merkezine 100 km mesafedeyiz. Yarışmada danışmanı olan arkadaşım benim götürmemi istedi, kendisinin aracı yok, sabah 7 de yola çıkılması gerekiyor, onu da kabul etmedim. Arkadaşım da bozuldu o da trip attı.
Arkadaşım istese araba alabilecek maddi imkanı varken almayan biri, sürekli bir yere gidilecek gelinecek olsa ben getirip götürürüm ama sabahın köründe 100 km gitmekte istemiyorum.
Insanlar mi çok bencil sorun bende mi anlamış değilim, ben de mi hata var diye sorgular oldum. Cidden ikisini de kabul etmemekte haksız mıyım?