kaç yaşındasın bilmiyorum ama kesinlikle haksız değilsin ve insanlar tam da böyleler, evet
işlerine gelmediğinde, seni kullanamadıklarında aynen böyle tepkiler veriyorlar
isterse kendini kessin naparsa yapsın hiç umursamayacaksın
ben de biraz senin gibiyim ama ben senin tavrını daha çok beğendim çünkü bahane uydurmadan direkt reddetmişsin
ben genelde bahane uyduruyorum
mesela taşınma konusu bana sorulsa muhtemelen, ben o gün evde değilim veya misafirim gelecek gibi bi bahane sürerek reddederdim
ama en doğrusu bahane falan uydurmamak
kimsenin işini görmeyeceksin valla zaten görsen de yaranamazsın
zamanında 2 kat altımda oturan komşum bi gün kapıma geldi, uydusuyla ilgili sorun olmuş
fazladan tv mi ne almış kendi uydusuna bağlayamıyormuş, çoğaltıcı ile benimkine bağlasa olur muymuş diye sordu
ve ertesi gün usta getirip yapmayı teklif etti. ertesi gün pazar olduğu için reddettim
ustanın sadece pazar günü boşmuş nasıl olacak o zaman falan dedi
ben de o kadarını bilemediğimi, zaten evde olmayacağımı söyledim
ama hafta içi yardımcı olabileceğimi söyledim. fakat ustayı ne zaman getireceğini mutlaka bana ÖNCEDEN söylemesi gerektiğini belirttim kabul etti. bi gece öncesinde söylerim dedi, anlaştık
pazartesi oldu, kendisinden hiç ses çıkmayınca iş iptal oldu diye düşündüm
pazartesi akşam hava kararmak üzereyken kapım çalındı, delikten bi baktım kadın yanında ustayla gelmiş
güya önceden haber verecek diye anlaşmıştık ? yok, hatun kafasına göre adamı almış kapıma getirmiş
açmadım kapıyı, ölü taklidi yaptım
sonra nasıl çözdü bilmiyorum bana da apartmana girip çıkarken trip atıyordu . umurumda bile değil