Karşı cinss, gerçekten cins!

a

Hayir biliyorum bana yazmadiginizi konunun fazla uzamasini istemiyorum tartisma cikabilir cunku. O da onu savunuyormus demek ki. Bana zit yorum yapsaydiniz cevap verirdim, siz yorumu bana degil baska uyenin yorumuna atlamissinz.

Neden bu kadar bu adamı savundunuz.
Aslında sizin bayan olmadığınızı düşündüm. Sanırım düşüncelerimde haklıyım.

Ben bekarım. Biz sizinle asla bu konuda anlaşamayız. Çünkü benim dünya görüşümde ilişkiler ten uyumu yoksa bitmez. Benim dünya görüşümde hayata bakış açımda sizin gibi deneyerek ten uyumu bulmak yok.

oooo Konuyu öyle yerlere çekerek kendinizi savundunuz ki size kendi düşüncenize göre aile yaşantısı nasip etsin.

Benim hayata bakış açım ve bu hayattan öğrenmek istediklerim çok farklı.

Konu sahibi konunun uzamasını istemediği için diğer yerlere cevap yazmıyorum ancak;
Aslında sizin bayan olmadığınızı düşündüm. Sanırım düşüncelerimde haklıyım.

şu kısma sadece gülebiliyorum kusura bakmayın. İlişkisinde cinsellik isteyen adama haksız değil dedim diye kadın olmadım mı? 1 senelik üyeyim ve erkeğim yani? Süpermiş bu ya.
bogurtlenkusu erkekmişim ya ben! Ahaha ay valla benim için günün bombası bu oldu, kadın değilmişim ben. Ben aslında yoğum

Hanimefendi konuya yorum atmayan bir uyeyi yorumunuza etiketlemekteki amaciniz nedir? Makara kukaranizi lutfen kendi ozel mesajlarinizda yapin. Sizi kibliyorum.

Hanimefendi konuya yorum atmayan bir uyeyi yorumunuza etiketlemekteki amaciniz nedir? Makara kukaranizi lutfen kendi ozel mesajlarinizda yapin. Sizi kibliyorum.
Kibleyin efendim buyrun.
Yorum atmayan bir üyeyi (ki atmıştı ilk sayfalarda) etiketlememin amacı kendisinin beni tanıyor olması, dolayısıyla diğer üyenin itham ettiği gibi erkek olmadığımı biliyor olması : )

Subjektifliğinize de hayran kaldım, sizinle aynı düşüncedeki üye bana kadın değilsiniz derken problem yok değil mi : ) Bravo, hep böyle devam edin : )

Benle birlikte olmayı hak etmiyorsun dese biri bana ben çok alınırım yav
Niye pis miymişim diye düşünürüm, sevinmem

Iyi aksamlar..

Benle birlikte olmayı hak etmiyorsun dese biri bana ben çok alınırım yav
Niye pis miymişim diye düşünürüm, sevinmem

Birlikte olup sonrasinda aldatilmayi haketmiyormusum. Aldatma aldatilma mevzusundan snra soylenen bir lafti. Ama sizin dediginiz gibi soylemis olsaydi yine sıkıntı olmazdi oturup agliyacak halim yok.

bende böyle biriyle uzun seneler konustum... en bastan yol vermeli böylelerine... bunlar ne doyar, ne de doyurur... insani dinden imandan etmeleri bi yana, hayatindan bezdirir...
bu arada hangi sehirlerde yasiyorsunuz???

bende böyle biriyle uzun seneler konustum... en bastan yol vermeli böylelerine... bunlar ne doyar, ne de doyurur... insani dinden imandan etmeleri bi yana, hayatindan bezdirir...
bu arada hangi sehirlerde yasiyorsunuz???

Bende oyle dusunuyorum ama aramizda cok tutkulu bir sevgi olmadigi icin sevgili evresine gelemedik o yuzden tum baglarimi tam anlamiyla kopartmak istemiyorum. Ona da dedigim gibi sevgili veya ask konusu haricinde her konuda ona kefilm. Tabiki arada gorusup sohbet edebilirim. Bu arada kendisi subatta askere gidiyor.

Bu kız erkek değil ayol! Tanıyom ben. Yapmayın böyle şeyler.
diyip kaçıyorum buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…