- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
aBen o cevabı size yazmadım farkındaysanız.
Cinselliğin insan ilişkisinde rolü olmadığını söyleyen bir üyeyeye cevaben yazdım, kimin ne yazdığını, kimin neye cevaben yazdığını kaçırdınız sanırım arada.
Ha siz diyorsanız ki bana zıt yorum gelmesini çok istemiyorum, o zaman açıkça söyleyin de burada biz de vakit harcamayalım, değil mi? : )
İlişkinin tek kriteri cinsellik olsaydı, dediğiniz gibi aktif bir cinsel hayatı olan insanlar mutlulukta depar atardı. Ancak tek kriter cinsellik olmadığı için böyle bir durum yok haliyle. Ancak siz bir ilişkide cinselliğin etkisi olmadığını savunuyorsanız kusura bakmayın ben buna hiç katılamayacağım. O zaman evliliğinde cinsellik problemi olanlara forumda niye "cinsellik önemlidir" diye yaklaşılıyor? Olmasın madem, insan ilişkilerini etkilemiyorsa.
İkincisi adam olan cinsellik istemeden de sever önermesine de katılmıyorum. Evet, cinsellikten vazgeçecek şekilde sevebilir. Ama bunu tercih etmeyebilir de. Cinselliği niye bu kadar küçümsüyorsunuz anlamıyorum. Kadının ilişkide cinsellik yaşamamayı isteme hakkı kadar erkeğin de yaşamayı isteme hakkı var. Kafa yapınız, tercihleriniz uymuyorsa ilişkiyi sürdürmezsiniz, bu kadar basit.
Bu konuda da adam kandırmamış ki konu sahibini. Baştan düşüncelerini belli ederek başlamış, uyuşmayınca da konu sahibini zorlamamış? Forumda kızlara "istemediğin bir şeyi yapma" diye tavsiye veriyoruz da adama niye sövüp sayıyoruz? Onun ilişki anlayışında seks de ilişkinin bir parçası demek ki.
Evlilik öncesi ilişkilerde cinsellik, herkese göre değişen bir konu. Bu nedenle siz bana katılmıyorsunuz, ben de size katılmıyorum.
Ancak cinsel yaşamın aktif veya pasifliğinin insan ilişkilerini etkilemesi konusunu ciddi olarak araştırmanızı öneririm. Sanıyorum evli değilsiniz, bu nedenle insan ilişkilerinde cinselliğin yerini tam olarak idrak edemiyorsunuz. Sırf bununla ilgili forumda onlarca başlık varken üstelik.
Konu sahibi konunun uzamasını istemediği için diğer yerlere cevap yazmıyorum ancak;Neden bu kadar bu adamı savundunuz.
Aslında sizin bayan olmadığınızı düşündüm. Sanırım düşüncelerimde haklıyım.
Ben bekarım. Biz sizinle asla bu konuda anlaşamayız. Çünkü benim dünya görüşümde ilişkiler ten uyumu yoksa bitmez. Benim dünya görüşümde hayata bakış açımda sizin gibi deneyerek ten uyumu bulmak yok.
oooo Konuyu öyle yerlere çekerek kendinizi savundunuz ki size kendi düşüncenize göre aile yaşantısı nasip etsin.
Benim hayata bakış açım ve bu hayattan öğrenmek istediklerim çok farklı.
Konu sahibi konunun uzamasını istemediği için diğer yerlere cevap yazmıyorum ancak;
şu kısma sadece gülebiliyorum kusura bakmayın. İlişkisinde cinsellik isteyen adama haksız değil dedim diye kadın olmadım mı? 1 senelik üyeyim ve erkeğim yani? Süpermiş bu ya.
bogurtlenkusu erkekmişim ya ben! Ahaha ay valla benim için günün bombası bu oldu, kadın değilmişim ben. Ben aslında yoğum
Kibleyin efendim buyrun.Hanimefendi konuya yorum atmayan bir uyeyi yorumunuza etiketlemekteki amaciniz nedir? Makara kukaranizi lutfen kendi ozel mesajlarinizda yapin. Sizi kibliyorum.
Kibleyin efendim buyrun.
Yorum atmayan bir üyeyi (ki atmıştı ilk sayfalarda) etiketlememin amacı kendisinin beni tanıyor olması, dolayısıyla diğer üyenin itham ettiği gibi erkek olmadığımı biliyor olması : )
Subjektifliğinize de hayran kaldım, sizinle aynı düşüncedeki üye bana kadın değilsiniz derken problem yok değil mi : ) Bravo, hep böyle devam edin : )
Benle birlikte olmayı hak etmiyorsun dese biri bana ben çok alınırım yav
Niye pis miymişim diye düşünürüm, sevinmem
bende böyle biriyle uzun seneler konustum... en bastan yol vermeli böylelerine... bunlar ne doyar, ne de doyurur... insani dinden imandan etmeleri bi yana, hayatindan bezdirir...
bu arada hangi sehirlerde yasiyorsunuz???
çok afedersin ama bi kere hevesini alsa çok başka biri olacak sana karşı. ya da seni aldatıpduracak. karar senin?
Bu kız erkek değil ayol! Tanıyom ben. Yapmayın böyle şeyler.Konu sahibi konunun uzamasını istemediği için diğer yerlere cevap yazmıyorum ancak;
şu kısma sadece gülebiliyorum kusura bakmayın. İlişkisinde cinsellik isteyen adama haksız değil dedim diye kadın olmadım mı? 1 senelik üyeyim ve erkeğim yani? Süpermiş bu ya.
bogurtlenkusu erkekmişim ya ben! Ahaha ay valla benim için günün bombası bu oldu, kadın değilmişim ben. Ben aslında yoğum
Bu kız erkek değil ayol! Tanıyom ben. Yapmayın böyle şeyler.
diyip kaçıyorum buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?