• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı cinss, gerçekten cins!

net tavrınızdan çok hoşlandım hep böyle devam edin.
kararacak olan sizin hayatınız, karşı tarafın umrunda değil.
bi de bu adamla evlenirseniz şimdi göz yumduğunuz şeyler ( onun aktif olan cinsel hayatı) yine gündeme gelebilir ve yine sizden göz yummanızı isteyebilir.
ben olsam hayatımdan çıkarırdım.

İyi geceler hanımlar, zaman zaman buraya konu açmışlığım önerilerden/fikirlerden yararlanmışlığım var. Daha önce açtığım konularda, facebook üzerinden birisiyle tanıştığımı, bir süre konuşup görüşmeye karar verdiğimizi anlatmıştım. İsmi A olsun, ben 20 kendisi 24 yaşında. Nitekim görüştük, konuştuk, hoş sohbet ettik. Lise ve üniversite yıllarında gençliğin verdiği istekle cinsel hayatının aktif olduğunu laf arasında söylemişti. Geçmişini 1 saniye olsun ne kendi kendime sıkıntı yarattım ne de sözlerimle ona rahatsız olduğumu düşündürecek bir laf ettim. Ki ne yalan söyleyeyim biraz da erkeğin doymuşu makbul geliyor bana, yanlış mıyım bilemiyorum. (kısa bir süre konuşmadık ama tekrar konuşmaya devam ettik.)

Doymuşu makbul diyorum ama bu arkadaş sanki hala doymamış gibi, normal muhabbeti bile cinsel içerikli muhabbete çevirmeye çalışıyor. Tersleyince ''ben abaza değilim, senden kızlığını isteyen yok'' gibi saçma sapan kendini savunduğunu sanan sözler sarf ediyor.O muhabbeti açmaya çalıştıkça tersledim, yapım ve karakterim gereği zaten birine yaranmak için çizgimden çıkan bir insan değilim, hele ki karşı cinse yaranmak için bu muhabbetler midemi bulandırıyor. Lafta da olsa onun istediği muhabbetleri yapmadım ve zamanla benden uzaklaştığını fark ettim. Zaman zaman beni kırmamak adına benim istediğim gibi davranmaya çalıştı ancak bunlar çok fazla uzun sürmedi.

Konuşmalarımız git gide azaldı, artık bana bir şeyler hissetmediğini düşünmeye başlamıştım. Söylediği laflardan, hareketlerinden artık duygusal bir şey beklemeyi bırakmıştım. Telefon konuşmalarımızda ne zaman muhabbeti açılsa ''esraab bence ikimizde aynı şeyleri hissediyoruz sana karşı boş değilim amaa..'' aması vardı işte , amaa istekleri vardı. Doymak bilmeyen isteği. Ne kendisinin cinsel muhabbet isteği bitti ne de benim terslemelerim. Deeerken, dün akşam telefon konuşmamızda ikimizde birbirimize patladık. Yaklaşık 10-15 dakika konuştuk konuyu sonuca bağlamadan kapatmak zorunda kaldık. İşyerinde olduğu için rahat konuşamıyordu.

Bir kaç saat sonra whatsapptan konuşmaya başladık. Açık açık konuşalım dedik. Bana karşı bir şeyler hissettiğini, ama isteklerini gençliğine vermemi, benimle sevgili olup bir anlık heves için beni üzmek, aldatmak istemediğini söyledi. Sonuna da ''sana gel birlikte olalım diyemem bunu hak etmiyorsun'' diye ekledi. Aylardır duymak istediğim tek cümle buydu. Aramızdaki ara ara sıcaklık ara ara soğukluk beni allak pullak etmişti. Nedense bu lafı duyunca üstümden bir yük kalktı. Amaa aklımdaki ''sevseydi bazı isteklerinden ödün verebilirdi'' diyede düşünmeden de edemedim. Erkek güdüsüyle düşünemediğin için çok fazla üstünde durmadım söylenen cümlelere baktım. Herneyse o cümleyi duyunca 'arkadaşça' konuşmak isterse istediği zaman yazabileceğini söyledim. Kendimi ilk tanıştığımızdaki gibi mahkeme duvarı misali bir hale soktum. Bu sefer ben uzaklaştıkça ağzımdan onu sevip sevmediğime dair laf almaya çalıştı. Hoşlanıyordum ama aramızda çokta tutkulu bir bağ yoktu. Sevgiyi çok hafife aldığını düşündüğüm için lafı 'sevmiyorum'a getirdim. Ben bile inanamadım ama bir anda duygusal tribe girdi. Havada canımlar, cicimler, bebeğimler uçuşuyordu. Her zaman yaptığım şeyi yaptım ve kibarca tersledim :p terslememe rağmen adam cevaben 'hayatım'la bitirdi cümlesini. Bundan sonraki görüşmelerimizde veya konuşmalarımızda nasıl tavır sergilemeliyim aslında pek kestiremiyorum. Çok mu sert olmalıyım? Yoksa çok mu kuralcı? En mantıklı olanı yapmak istiyorum çünkü çocukça yapılan ilk harekette gevşemesini istemiyorum.

Sanırım burada okuduğum hayatlar ve yaşanmışlıklardan ders çıkarmışım. Yaşıtım kızların isteyerek-istemeyerek bir erkek için kendilerini ve hayatlarını benim deyimimle 'kararttıklarını' çoğu kez okudum. Kendimi o konulardaki insanların yerine koyduğumda gerçekten derinden sarsılmıştım ki beni küçük düşürecek muhabbetleri açan erkeklerle arama bir duvar örmüşüm. Ama iyi ki de örmüşüm. Ya yaranmak için şu aktif olan cinsel hayatına ben de katılsaydım? Hadi katıldık ya terk edilseydim ? Verilmiş sadakam varmış..

Son olarak diyeceğim şu ki; Kimselere yaranmak için kendi kurallarınızdan aslaaa çıkmayın kızlaarrr. Okuduğunuz için teşekkür ederim:KK15:
ADAM ERGENLİKTEN ÇIKAMAMIŞ Kİ :eek:

Kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim yanlız diğer
bayanlar adına üzüldüm "sana gel birlikte olalım diyemem bunu hak etmiyorsun"
demek diğer bayanlara büyük haksızlık.
Böyleleride her türlü şeyi evlenmeden önce yapıp,
el değmemişini ister.

En doğrusu olmuş tavrınız çünkü ortada birşey yokken lafı sürekli cinselliğe getirmesi hoş değil. Ben erkeğim ihtiyaçlarım var konusuna hiç değinmiyorum bile, o kadar saçma ve gereksiz bir muhabbet ki.
Baştan kendini belli etmiş bu anlamda memnun olmalı kendinizi şanslı saymalısınız.
Daha iyi insanlarla karşılaşırsınız dilerim bundan sonra.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkesin ilişki anlayışı ve ilişkiden beklentisi farklı.
Siz nasıl ki ilişki içinde beraber olmak istemiyorsanız, onun ilişki anlayışında birlikte olmak da vardır. İkiniz de haklısınız.

Siz nasıl kendinizden ödün vermemişseniz, adam da vermemiş. Üstelik bu düşüncesini de saklamamış.

Üslubu daha değişik olabilirdi evet ama ben adama da kızmadım. Sonuçta o da size yaranmak için olmadığı biri gibi davranmamış, değil mi?

evet kesinlikle o da cizgisinden cikmadi ikimizde oldgumuz gibi davrandik. Kendisine ask, sevgili konusunda insanlik anlaminda kefilim zaten.

Kendimi o konulardaki insanların yerine koyduğumda gerçekten derinden sarsılmıştım ki beni küçük düşürecek muhabbetleri açan erkeklerle arama bir duvar örmüşüm. Ama iyi ki de örmüşüm. Ya yaranmak için şu aktif olan cinsel hayatına ben de katılsaydım? Hadi katıldık ya terk edilseydim ? Verilmiş sadakam varmış..

Birine yaranmak için cinsellik yaşamak saçma tabii bunu isterseniz yapmalısınız ama anlamadığım nokta cinsellikten konu açan erkekler sizi küçük düşüren muhabbetler mi açmış oluyorlar? Neden cinsellikten konuşunca küçük düşeceğinizi düşünüyorsunuz? Aranıza bir duvar örerek iyi bir şey yapmıyorsunuz doğanızda olan bir şeyi engellemeye çalışıyorsunuz.[/QUOT]

Evet kesinlikli kucuk dusuruldugunu dusunuyorum. Bayanlarin sadece cinsel obje olarak goruldugu bir donemeyiz. Adamlar iki dakikalik zevkleri icin bizi degerliymis gibi hissettirip kendi istedigine ulasiyor. bunu evli insanlar icin demiyorum olmasi gereken dogal sey. Ama cinselligin sevgili evresinde ileri derecede yasanmasini pek dogru bulmuyorum. Herkesin iliski anlayisi baska tabii.

Kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim yanlız diğer
bayanlar adına üzüldüm "sana gel birlikte olalım diyemem bunu hak etmiyorsun"
demek diğer bayanlara büyük haksızlık.
Böyleleride her türlü şeyi evlenmeden önce yapıp,
el değmemişini ister.

Hic sormadim acikcasi evlendigin insanin gecmisinin nasil olmasini isterdin diye. Ay kiz merak ettim keske sorsaydim :D

Resmen sapık seni kandırabillrse seni kolleksiyonuna ekleye bilecek sonrada terk edecek faceden başka kız bulacak bunların aklı fikri cinsellik , aşk meşk ,evlenmek yuva kurmak değil belki aids hastalığıda olabilir onda ay çok iğrendim:(

evet kesinlikle o da cizgisinden cikmadi ikimizde oldgumuz gibi davrandik. Kendisine ask, sevgili konusunda insanlik anlaminda kefilim zaten.

Peki toplumun kadınların cinsel yaşantıları üzerinden ahlak sorgulaması yapmadığı, evlenmeden ilişki yaşamış kadınların hayatlarının herhangi bir evresinde bu sebepten ötürü herhangi bir zorlukla karşılaşmadığı bir toplumda yaşıyor olsaydık yine sizinle seks konuşmak isteyen sevgiliniz karşısında küçük düştüğünüzü hisseder miydiniz ya da aranıza duvarlar örüp cinselliğinizi evlenmeden yaşamaz mıydınız?

Sen sorunun cevabını vermişsin zaten canım, o iş olmaz. Hayata bakış açılarınız farklı, bence hiç uğraşma emek verme bu çocuğa. Bir de bence erkeklerin farklı ihtiyaçları var filan diye bir şey yok. Onlar da insan biz de insanız. Nasıl sen kendini kontrol edebiliyorsan onun da etmesi lazım. Bu zamana kadar hep erkek işte cinsel ihtiyaçları olması normal, kadınınsa olamaz diye bize empoze edilmiş, o durum hiç öyle değil. Aynı yaratılışımız, bizim için geçerli olan her şey onlar için de geçerli.

okurken eyvah dedim yoksa bu kız onun istekleri için kendinden ödünmü verdi ama sonradan olayı tam anladım ve sana helal olsun diyorum:KK9:

Valla güzelim bugün değil yarın değil öbür gün bu adam senden gene cinsellik le ilgili birşeyler isticek. ..bence hemen uzaklaş salla gitsin zaten çok aşık değilsin bence.. daha iyilerine efendileri ne layıksin

Peki toplumun kadınların cinsel yaşantıları üzerinden ahlak sorgulaması yapmadığı, evlenmeden ilişki yaşamış kadınların hayatlarının herhangi bir evresinde bu sebepten ötürü herhangi bir zorlukla karşılaşmadığı bir toplumda yaşıyor olsaydık yine sizinle seks konuşmak isteyen sevgiliniz karşısında küçük düştüğünüzü hisseder miydiniz ya da aranıza duvarlar örüp cinselliğinizi evlenmeden yaşamaz mıydınız?

Toplumun hangi evrede oldugu pekte umrumda degil bu benim kafa anlayisim. Dunyanin hangi ulkesine gidersem gideyim boyle de olur kafa anlayisim.

Sen sorunun cevabını vermişsin zaten canım, o iş olmaz. Hayata bakış açılarınız farklı, bence hiç uğraşma emek verme bu çocuğa. Bir de bence erkeklerin farklı ihtiyaçları var filan diye bir şey yok. Onlar da insan biz de insanız. Nasıl sen kendini kontrol edebiliyorsan onun da etmesi lazım. Bu zamana kadar hep erkek işte cinsel ihtiyaçları olması normal, kadınınsa olamaz diye bize empoze edilmiş, o durum hiç öyle değil. Aynı yaratılışımız, bizim için geçerli olan her şey onlar için de geçerli.

Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum o da insan ben de insan. Ama kendisini ben erkegim ben yasayabilirim diyerek kendisini kandiriyor. En dogrusu muhattap olmamak tabii.

Canm bu adamın tek derdi cinsellik , ne sevgisi ? Kaç bence

canim, simdi tek derdi cinsellik deyip kendisini kucultmek istemiyorm gozumde. Kendi istekleri deyip kapatuyorum konuyu kendimce. 6 aydir konusuyoruz her gunumuz cinellik olmuyor tabi ki o yuzden gunahini da almak istemiyorum.

Toplumun hangi evrede oldugu pekte umrumda degil bu benim kafa anlayisim. Dunyanin hangi ulkesine gidersem gideyim boyle de olur kafa anlayisim.

Sizin özelinizde değil genel için de konuşuyorum ben bu olayı hiç anlamıyorum.
Ortada bir gerekçe yokken (dini, toplumsal baskı vs) insan neden erkek arkadaşından, sevdiği kişiden seksle alakalı şeyler konuşmamasını ister ki? Ya da bunu küçük düşme olarak değerlendirir ki? Bu en basitinden her iki taraf için de bir ihtiyaçtır. Temel ihtiyaçlar seviyesinden de öte her iki taraf için bir güzelliktir.

Yanlış anlamayın yine sözüm sadece bu olaya ya da size özel değil, kimse kendinizi sarıp sarmaladığınız, zinhar konusunu bile açtırmadığınız için madalya takmayacak size, bunu yaşamayarak mahrum kaldığınız mutluluğu veremeyecek.

Buraya bakarak böyle kararlar alıyorsanız ve hayatınızı ona göre şekillendiriyorsanız atladığınız bir nokta var ki buradaki insanların çoğu mutsuz, hep bir şeylerden şikayet ediyorlar, hayatları güzel gitmiyor. Bunu burayı eleştirmek için söylemiyorum, gördüklerimi yorumluyorum. Yani örnek almak için çok doğru bir platform seçmemişsiniz gibi geldi bana.

Sizin özelinizde değil genel için de konuşuyorum ben bu olayı hiç anlamıyorum.
Ortada bir gerekçe yokken (dini, toplumsal baskı vs) insan neden erkek arkadaşından, sevdiği kişiden seksle alakalı şeyler konuşmamasını ister ki? Ya da bunu küçük düşme olarak değerlendirir ki? Bu en basitinden her iki taraf için de bir ihtiyaçtır. Temel ihtiyaçlar seviyesinden de öte her iki taraf için bir güzelliktir.

Yanlış anlamayın yine sözüm sadece bu olaya ya da size özel değil, kimse kendinizi sarıp sarmaladığınız, zinhar konusunu bile açtırmadığınız için madalya takmayacak size, bunu yaşamayarak mahrum kaldığınız mutluluğu veremeyecek.

Buraya bakarak böyle kararlar alıyorsanız ve hayatınızı ona göre şekillendiriyorsanız atladığınız bir nokta var ki buradaki insanların çoğu mutsuz, hep bir şeylerden şikayet ediyorlar, hayatları güzel gitmiyor. Bunu burayı eleştirmek için söylemiyorum, gördüklerimi yorumluyorum. Yani örnek almak için çok doğru bir platform seçmemişsiniz gibi geldi bana.

Zinhar konusunu bile actirtmak istemiyorum cunku istemiyorm, karsimdaki insandan tiksiniyorum. Ben onun nikahli esi degilim. Cinsellik bana gore her onune gelenle, iki gunluk guvendigin sonra da tekmeyi yiyecegin adamla yasanmaz.

Kimse madalya takmasa da ben kendime madalya takiyrum. Biriyle yatmadigim icinde mutsuz degilim hic birseyden de mahrum kaldigimi hissetmiyorum dusunmuyorum. "Tuh tuh keske iki gunluk adamla bir seyler yasasaydim simdi mutsuz olup kahrolmazdim"a gidiyor sizin dediginiz laf. Buradaki insanlarin cogu mutsuz diye kendi yasadiklari hayatin tam tersini yasamiyorum. Kendi cikarlarimi dusunecek ve dogru kararlari verebilecek olgunlukta oldgumu dusunuyorum.

Zinhar konusunu bile actirtmak istemiyorum cunku istemiyorm, karsimdaki insandan tiksiniyorum. Ben onun nikahli esi degilim. Cinsellik bana gore her onune gelenle, iki gunluk guvendigin sonra da tekmeyi yiyecegin adamla yasanmaz.

Kimse madalya takmasa da ben kendime madalya takiyrum. Biriyle yatmadigim icinde mutsuz degilim hic birseyden de mahrum kaldigimi hissetmiyorum dusunmuyorum. "Tuh tuh keske iki gunluk adamla bir seyler yasasaydim simdi mutsuz olup kahrolmazdim"a gidiyor sizin dediginiz laf. Buradaki insanlarin cogu mutsuz diye kendi yasadiklari hayatin tam tersini yasamiyorum. Kendi cikarlarimi dusunecek ve dogru kararlari verebilecek olgunlukta oldgumu dusunuyorum.

Bakın bu olay özelinde söylemediğimi yazmıştım, sizin bu tavrınızın sadece "iki günlük adam" olarak nitelendirdiğiniz kişilere değil sizin için ondan daha derin anlamlar taşıyan kişilere karşı da olduğunu anladım, yanlış mıyım? Evlilik olmadan "uzun zamandır tanıdığınız" sevgiliniz de olsa seksten bahsettirmem, cinsellik yaşamam, arama mesafe koyarım bu konuda diye düşündüğünüzü tahmin ediyorum. Yani mesajım bu olayda gidip birlikte olmadığınız için hayatı ıskaladığınızı söylemiyor, cinselliğe bakış açınızın bu kadar katı olmasının yanlış olduğunu söylüyor.

Bakın bu olay özelinde söylemediğimi yazmıştım, sizin bu tavrınızın sadece "iki günlük adam" olarak nitelendirdiğiniz kişilere değil sizin için ondan daha derin anlamlar taşıyan kişilere karşı da olduğunu anladım, yanlış mıyım? Evlilik olmadan "uzun zamandır tanıdığınız" sevgiliniz de olsa seksten bahsettirmem, cinsellik yaşamam, arama mesafe koyarım bu konuda diye düşündüğünüzü tahmin ediyorum. Yani mesajım bu olayda gidip birlikte olmadığınız için hayatı ıskaladığınızı söylemiyor, cinselliğe bakış açınızın bu kadar katı olmasının yanlış olduğunu söylüyor.

Sevgili olmak, uzun sureli sevgili olmak illa cinselligi gerektirmiyor bana gore. Evet kati ve kuralciyim.

helal olsun ben de aynı kafadayım.. bizi anlamayan anlayamaz, boşuna anlatmaya çalışma kendini.. biz onlara göre geri kafalıyız.. iyi ki de öyleyiz!

Duygusal olarak bakacaksak olaya her sevgiliyle yaşamamız gerekir ilişkiyi. 24 yaşında bir de üstelik liseden beri neyin aktifliğinden bahsediyor bu adam* sanırsın 30 yaşında. kimse kusura bakmasın onla bunla her önüne gelenle yatıp kalkıp üstüne aktif cinsel hayat, hayatı yaşama gibi dandik bahaneler bulan adamla olmamalı hiç bir kadın. o zaman neden iş evliliğe gelince bakire kadın ? iki yüzlü erkekler. arkasında duran, anlayışla karşılayan erkekler çok az. bulanıda vay be ne güzel kekledim diye gelip buraya konu açıyor. bulamayanıda genital estetik forumlarında kahroluyor. midesizlik resmen. iyi ki ödün vermemişsin kendinden çünkü yüksek ihtimalle yaşanacak ve bitecekti.

Back