Karşı cinss, gerçekten cins!

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
İyi geceler hanımlar, zaman zaman buraya konu açmışlığım önerilerden/fikirlerden yararlanmışlığım var. Daha önce açtığım konularda, facebook üzerinden birisiyle tanıştığımı, bir süre konuşup görüşmeye karar verdiğimizi anlatmıştım. İsmi A olsun, ben 20 kendisi 24 yaşında. Nitekim görüştük, konuştuk, hoş sohbet ettik. Lise ve üniversite yıllarında gençliğin verdiği istekle cinsel hayatının aktif olduğunu laf arasında söylemişti. Geçmişini 1 saniye olsun ne kendi kendime sıkıntı yarattım ne de sözlerimle ona rahatsız olduğumu düşündürecek bir laf ettim. Ki ne yalan söyleyeyim biraz da erkeğin doymuşu makbul geliyor bana, yanlış mıyım bilemiyorum. (kısa bir süre konuşmadık ama tekrar konuşmaya devam ettik.)

Doymuşu makbul diyorum ama bu arkadaş sanki hala doymamış gibi, normal muhabbeti bile cinsel içerikli muhabbete çevirmeye çalışıyor. Tersleyince ''ben abaza değilim, senden kızlığını isteyen yok'' gibi saçma sapan kendini savunduğunu sanan sözler sarf ediyor.O muhabbeti açmaya çalıştıkça tersledim, yapım ve karakterim gereği zaten birine yaranmak için çizgimden çıkan bir insan değilim, hele ki karşı cinse yaranmak için bu muhabbetler midemi bulandırıyor. Lafta da olsa onun istediği muhabbetleri yapmadım ve zamanla benden uzaklaştığını fark ettim. Zaman zaman beni kırmamak adına benim istediğim gibi davranmaya çalıştı ancak bunlar çok fazla uzun sürmedi.

Konuşmalarımız git gide azaldı, artık bana bir şeyler hissetmediğini düşünmeye başlamıştım. Söylediği laflardan, hareketlerinden artık duygusal bir şey beklemeyi bırakmıştım. Telefon konuşmalarımızda ne zaman muhabbeti açılsa ''esraab bence ikimizde aynı şeyleri hissediyoruz sana karşı boş değilim amaa..'' aması vardı işte , amaa istekleri vardı. Doymak bilmeyen isteği. Ne kendisinin cinsel muhabbet isteği bitti ne de benim terslemelerim. Deeerken, dün akşam telefon konuşmamızda ikimizde birbirimize patladık. Yaklaşık 10-15 dakika konuştuk konuyu sonuca bağlamadan kapatmak zorunda kaldık. İşyerinde olduğu için rahat konuşamıyordu.

Bir kaç saat sonra whatsapptan konuşmaya başladık. Açık açık konuşalım dedik. Bana karşı bir şeyler hissettiğini, ama isteklerini gençliğine vermemi, benimle sevgili olup bir anlık heves için beni üzmek, aldatmak istemediğini söyledi. Sonuna da ''sana gel birlikte olalım diyemem bunu hak etmiyorsun'' diye ekledi. Aylardır duymak istediğim tek cümle buydu. Aramızdaki ara ara sıcaklık ara ara soğukluk beni allak pullak etmişti. Nedense bu lafı duyunca üstümden bir yük kalktı. Amaa aklımdaki ''sevseydi bazı isteklerinden ödün verebilirdi'' diyede düşünmeden de edemedim. Erkek güdüsüyle düşünemediğin için çok fazla üstünde durmadım söylenen cümlelere baktım. Herneyse o cümleyi duyunca 'arkadaşça' konuşmak isterse istediği zaman yazabileceğini söyledim. Kendimi ilk tanıştığımızdaki gibi mahkeme duvarı misali bir hale soktum. Bu sefer ben uzaklaştıkça ağzımdan onu sevip sevmediğime dair laf almaya çalıştı. Hoşlanıyordum ama aramızda çokta tutkulu bir bağ yoktu. Sevgiyi çok hafife aldığını düşündüğüm için lafı 'sevmiyorum'a getirdim. Ben bile inanamadım ama bir anda duygusal tribe girdi. Havada canımlar, cicimler, bebeğimler uçuşuyordu. Her zaman yaptığım şeyi yaptım ve kibarca tersledim terslememe rağmen adam cevaben 'hayatım'la bitirdi cümlesini. Bundan sonraki görüşmelerimizde veya konuşmalarımızda nasıl tavır sergilemeliyim aslında pek kestiremiyorum. Çok mu sert olmalıyım? Yoksa çok mu kuralcı? En mantıklı olanı yapmak istiyorum çünkü çocukça yapılan ilk harekette gevşemesini istemiyorum.

Sanırım burada okuduğum hayatlar ve yaşanmışlıklardan ders çıkarmışım. Yaşıtım kızların isteyerek-istemeyerek bir erkek için kendilerini ve hayatlarını benim deyimimle 'kararttıklarını' çoğu kez okudum. Kendimi o konulardaki insanların yerine koyduğumda gerçekten derinden sarsılmıştım ki beni küçük düşürecek muhabbetleri açan erkeklerle arama bir duvar örmüşüm. Ama iyi ki de örmüşüm. Ya yaranmak için şu aktif olan cinsel hayatına ben de katılsaydım? Hadi katıldık ya terk edilseydim ? Verilmiş sadakam varmış..

Son olarak diyeceğim şu ki; Kimselere yaranmak için kendi kurallarınızdan aslaaa çıkmayın kızlaarrr. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Kararlılığını takdir ediyorum, aynen devam et, bir müddet sonra belli eder o kendini. Ama bana göre uzaklaşmak zorunda kalacaksın gibi. Sana değer verse hiç bu konuları açmazdı.

Tam isabet.
Akillica davranmissin. Duygularini bi kenara koyup aklini kullanmissin.
Pisman olurmusun? olmazsin!
Hic bi kiz bekaretini vermedigi icin pisman olmaz. Bunu biz kadinlari bilmeli artik.
'Sevgilim/ nisanlim uzulur onu sevmedigimi dusunur hayir dersem felan filan.'
Neden onu sevdiginizi dusunmeliki? Neden SIZ kanitlamaniz lazimki biseyleri?
O kanitlasin? Uckurunu dusunmemesi gerektigini soyleyin bakalim dediginizi yapicakmi, bakalim sizi ne kadr seviyor..

Bundan sonra da soguk olmaya devam et bence genelde iki yüzlü oluyor erkek milleti bir süre canımlı cicimli ayaklarına girerler karşılığını bulamayınca özlerine dönerler. bırak kendinden taviz verme isterse kalır zaten seninle

Her harfinee katılıyorumm. Yakınlaşmayı gereklilik olarak gören bir adama uçkurunu düşünme sen demeye bile tenezzül edesim gelmiyorrrr.

Canım senin çizgin zaten belli, açık açık kendini ifade etmişsin, aynen devam et. Israrla birbirinize uymazsanız da, görüşmeyi bırakırsınız.

Teşekkür ederimmm, Bu zamana uzatmış olmam bile hata zaten benim bu düşüncesizliği ama oldu artık :)

Kararlılığını takdir ediyorum, aynen devam et, bir müddet sonra belli eder o kendini. Ama bana göre uzaklaşmak zorunda kalacaksın gibi. Sana değer verse hiç bu konuları açmazdı.

Teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum tamamen düşencesizlik yaptığı.

24 yaşındaki adam "doymuş" olmaz ki zaten, aksine bu tarz olayların en zirvesinde oldukları yaşlar.

Belki konu sahibi de dahil pek çoğu kınayacak ama, eğer bir insan zaten çoktan verdiği bir kararı revize ederken / üstünde düşünürken veya konuşurken "ya bu kararı vermeseydim, halim nice olurdu, hah.. aferim bana.." falan diyorsa, içinde minicik de olsa bir "evet sağduyu bu kararı vermemi söylüyordu ama..yapılabilir miydi ki acaba..." gibi bir gitgel yaşıyordur.
Verdiğin kararı kendine karşı yaptığın özeleştirilerinde dahi savunma ihtiyacı duymaktır çünkü "evet evet.. doğrusu bu" lar felan hep.
O yüzden, dikkate alınmayacağını bilsem de, toplum kafasıyla düşünmeyin gençler. 90 yaşına gelince pişman olmayacağınız kararlar verin her daim, 35'e gelince değil.

Gerçek bir ilişkiye başlarsın, taşlar yerine oturur bu dönemde birbirini tanırsın, eh sonradan pişman olmayacaksan ve istek yalnızca ondan değil, karşılıklı olarak gerçekleşiyorsa ne istersen yaşa ama gerçek bir adamla yaşa. Kısacık sürede daha doğru düzgün flört etmeden işi cinselliğe getiren bir erkek güven telkin etmez. Mantıklı bir karar vermişsin

Psikolojik olarak yüklenme kendine, kendini, yalnızca kendi değer yargılarınla kıyasladığında elde ettiğin dürüst sonuç buysa, hiç sıkıntı yok.

Yaşına göre çok olgun ve akıllıca düşünmüşsün. Tebrikler. Yaşanmışlıklar var diyen ilişki emekçileri iyi okusunlar. Kimse kendinizden değerli değil.

Çok güzel yazmışsınz, evet malesef biz kızlar duygusal olarak kendimizi çok kaptırıp yapmak istemediğimiz şeyleri sevdiğimiz mutlu olsun diye yapıyoruz.Kaç arkadaşımın canı yandı...

Herkesin ilişki anlayışı ve ilişkiden beklentisi farklı.
Siz nasıl ki ilişki içinde beraber olmak istemiyorsanız, onun ilişki anlayışında birlikte olmak da vardır. İkiniz de haklısınız.

Siz nasıl kendinizden ödün vermemişseniz, adam da vermemiş. Üstelik bu düşüncesini de saklamamış.

Üslubu daha değişik olabilirdi evet ama ben adama da kızmadım. Sonuçta o da size yaranmak için olmadığı biri gibi davranmamış, değil mi?

Kendimi o konulardaki insanların yerine koyduğumda gerçekten derinden sarsılmıştım ki beni küçük düşürecek muhabbetleri açan erkeklerle arama bir duvar örmüşüm. Ama iyi ki de örmüşüm. Ya yaranmak için şu aktif olan cinsel hayatına ben de katılsaydım? Hadi katıldık ya terk edilseydim ? Verilmiş sadakam varmış..

Birine yaranmak için cinsellik yaşamak saçma tabii bunu isterseniz yapmalısınız ama anlamadığım nokta cinsellikten konu açan erkekler sizi küçük düşüren muhabbetler mi açmış oluyorlar? Neden cinsellikten konuşunca küçük düşeceğinizi düşünüyorsunuz? Aranıza bir duvar örerek iyi bir şey yapmıyorsunuz doğanızda olan bir şeyi engellemeye çalışıyorsunuz.

Valla gozlerim yasardi
Senin gibi kizlari daha cok gormek isterim bu zamanda acikcasi
Kizimda buyuyunce buraya mi uye yapsam napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…