Kars///36

Goncagül canıııım bu kadar kısa zamanda cevap alabileceğim aklıma gelmemişti hoş bulduk hemde çok hoş buldum sizleri. vallahi hemşerilik duygularım kabardı. Ne güzelmiş sizlerle karşılaşmak.

bende seninle tanıştığıma memnun oldum canım,sen buraya uğramadan önce bende senin depremle ilgili yazdığın yazını okuyordum,birde baktım sen kars sayfasındasın bende cevap yazdım............Bundan sonra senide aramızda görmekten memnun oluruz canıma.s.

evet canım benim 20 aylık oğlum ameliyat oldu,şimdilik iyi ama önümüzdeki 1 ay çok önemli onuda atlattıkmı rahatız inş.....yerimseniben

yerimsenibenyerimseniben Canım beniiiim. Ya senin çocuğunmuydu ameliyat olan. Büyük geçmiş olsun şuan durumu nasıl

Allah allah,ilk defa böyle oluyor niye benim yazılarım seninkilerden önce gözüküyo acaba:uhm:

Bazen takılıyorum,ya sen?Yeni evlisin sanırım çocuk varmı?

CADIARZU kıdem farkı olabilir mi. a.s. Allah analı babalı büyütsün. Acil şifalar diliyorum minik yavruya. ardahanlılar bölümüde varmış ama epey zamandır kimse uğramamış. Sohbete giriyormusun.

Merhaba hemşolar,yine yoksunuz....................Hepimize iyi ve booooooooool gezmeli bir pazar diliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum............a.s.

Merhaba hemşolar,yine yoksunuz....................Hepimize iyi ve booooooooool gezmeli bir pazar diliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum............a.s.

Merhabalar 06 dan 36 ya iyi pazarlar...Oğluna acil şifalar diliyorum,geçmiş olsun.....a.s.

Merhaba 06,teşekkür ederim oğlum büyük bir hızla iyileşiyor inş dahada iyi olacak sağol.........a.s.

Uyanın hemşolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz................
Neyse neyse kıyamam size uyuyun bakalım..................sırnaşık şey

Günaydııııııııııııın sevgili bayanlar. Gününüz ve geleceğiniz aydınlık olsun. Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar. a.s.a.s.

Teşekkürler çikolata,sanada hayırlı haftalar...............
Dün misafirim vardı pek giremedim,bugünde oğlumun folklor dersi vardı dişarıdaydım sevgiler canım.......a.s.

MEVLÜD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN
Arkadaşlar...............................a.s.

günaydınn kızlarrr kaç gündür uğrayamıyorum maleseff malum düğün telaşı hepiniz iyisinizdir inşallah
aramıza yeni arkadaşlarda katılmış hoşgeldiniz kızlarr
osicim senin adınada çok sevindim tatlım

slm canlarım bende karslıyım göleliyim orda doğdum 2 yaşında gelmişim ve ben de çok görmek istiyorum oraları şu an istanbul b.çekmecede oturuyorum sizlerle tanışmak isterim öptüm

slm kızlar bende karslıyım 2 yaşında gelmişim bende oraları görmek isterim şuan ist.oturuyorum sizlerle tanışmak isterim a.s.

Bu güneşli cuma gününde hepinize merhaba. Umarım keyifler iyisdir. Herkese hayırlı cumalar.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

herkese merhabalar
karstan hemşehrilerime kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ve karsı özleyen uzun zamandır görmeyen
bütün hemşehrilerini davet ediyoruma.:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…