Kars///36

ooooooooooooo bende diyorum uzun zamandır yokum hemşerilerim neler neler yazmıştır,ne sohbetler etmiştir diye..........Ama nerdeeeeeeeeeeeee,kızlar ne oldu nerdesiniz?Geçen gün girip oğlumla ilgili yazmıştım ama göndermeyimi unuttum nedir gözükmüyo
Oğlumun ameliyatı iyi geçti ama bir hafta sonda takılı kaldı çok zor günlerdi o yüzden pek giremedim.Ama bundan sonra ben yine buradayım ya siz................Hadi bakalım neler yaptınız ben yokken,bu arada osi ve jnaz kadıköy buluşmasında resimlerinizi göremedim.Hani resimler hani........................Bu arada sizlerle sohbetide çok özledim..a.s.a.s.

Merhaba canlar,anlaşılan siz iyice boşladınız burayı, olmuyor ama bak bende bir küserim bidahada uğramam :kızgın:
Şaka şaka hadi bakalım anlatın neler yaptınız yokluğumdaa.s.

Canım büyük geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.
Kendine ve çocuğuna iyi bak
a.s.

Merhaba kızlar,ben dün yine oğlumu dr götürdüm şimdilik iyiymiş,çiş takipi yapacaz 1 ay sonra yine gidicez.
Osicim sana katılıyorum,hadi arkadaşlar ne oldu bize.
Ben inanın oğlumun hastalığı yüzünden pek giremiyorum ama ya siz.Sizleri başka topic lerde görüyorum ama ya burda......................a.s.

meraba kızlar nasılsınız? çocuklarınız için geçmiş olsn :) uzun zamandır giremedim bende uzak kaldım nasıl gidiyor hayat buluşma yaptınızmı hani resim filan yok ....

Merhaba osi ve lisa .......................
Geçmiş olsun osicim,nesi vardıda serum taktılar kızına............Benim oğlumda bir hafta sonda takılı kaldı çok zordu allah kimseye yaşatmasına.s.a.s.

tekrar geçmiş olsun canım,çokta zayıfmış...................
Benim oğlum sünnetli doğmuştu,pipisinin deliği olması gerekenden biraz aşağıdaydı,o kapatılıp yeniden bir delik açıldı ve tam bir hafta sonda takılı kaldı daha 20 aylık olduğu için çok zorlandık ama şimdi çok şükür dr sondayı çıkardı.Ama önümüzdeki 1 ay çok önemliymiş daralma olabiliyormuş şimdi çiş yapmasını takip altına alıyoruz inş sorun çıkmaz.........

naber kızlar,yine yoksunuz.................Hayat tabi herkesin farklı işleri oluyor.........a.s.a.s.

Merhabalar,bugün hava çok güzeldi bende bir arkadaşıma yürüyerek gittim çok iyi geldi bu bana...........Ama şimdi nasıl yağmur yağıyor..................

iyi geceler kızlarr nasılsınız
goncagülcümm çok geçmiş olsun tatlım inşallah daralma falan olmaz
osicimm sizede çok geçmiş olsun tatlımyaa rabbim acil şifalar versin yavruna
kızlar bende malesef pek giremiyorum bu aralar nete kardeşimin düğünü var davetlerde başladı o yüzden giremiyorum
inşallah hastalıklar dışında herşey yolundadır

merhaba jnazcım,allah kolaylık versin canım hayırlısıyla atlatırsınız inşa.s.

İyi geceler kızlar,çok güzel çıkmışsınız resimlerde gülen yüzünüz hiç solmasın...........a.s.
Osicim gerçektende çok yakışıklı bir oğlun var allah nazarlardan korusun........a.s.

Hoşbulduk canım,buradamıydın.................Nasılsın görüşmeyeli?

Aman hastalık olmasında işler kolay,çok güzel ve samimi çıkmışsınız ikinizde,resimler için teşekkürler........a.s.

Hayırlı geceler tatlı rüyalar arkadaşım...............................a.s.

Günaydın kızlar,hepimize iyi hafta sonları diliyorum...........Ve tabikide booooooooooooool sohbetli.........a.s.

Merhaba canım,aramıza hoşgeldina.s.Bu yaz ailemle bizimde karsa gitme planlarımız var inş gidebiliriz.Nurocum bu sıralar pek uğrayamıyor topic imize,ama arada uğrarsan tanışabilirsiniz.............a.s.

Canım ben ist. yakacık da 3,5 yıldır oturuyorum. Evlenmeden önce pendik de oturuyordum. Kendine çok iyi bak.....:1hug:

Nuro cummmm bacıııııım hem hemşeriyiz hemde çok yakın yerlerde oturuyoruz. Tanışmak isterim açıkçası.

Sevgili arkadaşlar burada hemşerilerimi bulmak çok duygulandırdı beni. Yurdumun her ili ayrı güzel. 12 sene önce gitmiştim tadı damağımda kaldı kısmet olursa bu yaz ailece gitmeyi düşünüyoruz. Bu arada ben ardahanlıyım. Kars Ardahan farketmiyor bizim için. Hepinizi öpüyorum canlarım.a.s.a.s.a.s.

aaaaaaaaaa niye böyle oldu benim yazım üste çıktı............fisfisfis

X