Kars///36

merhaba karslı bayanlar
benim size bir sorum olacak
karstan kaşar getirttik eski kaşar
ne yaptıysam küflenmesini önleyemedim
nasıl saklamam lazım yardımcı olurmusunuz
az da değil az olsa biter ama yaza kadar gidecek kadar getirttik

Son düzenleme:

kızlar bende karslıyım ama şimdi orda deyilim evlendikden sonra ayrıldım.

heyyyyyy bende karslıyım susuz ilçesinden bilen varmı?ay canlarım benim demek sizde karslısınız

benimde annem azeri karapapak diyorlar onlara.neyse gerçekten memleketimden birilerinin olduğunu bilmek çok mutlu etti.bütün hemşerilerime selamlar....

neden kimse bişi yazmıyor.kızlar konuşalım yaaa.ne güzel hemşeriymişiz saten

merhaba kızlar ben kars sarıkamışlı yım karsta oturuyorum

bende karslıyım orda dogdum 6 yasında cıktım karsatn ankaraya geldık . ama babamın aılesi hepsı orda yanı bı ayagımız karsta cok severım memleketımı merkezdenız bu aradaa:teytey:

slm karslı güzeller ben de karslıyım tanışalım lütfen suanda da karsta yaşıyorum

benimde annem azeri karapapak diyorlar onlara.neyse gerçekten memleketimden birilerinin olduğunu bilmek çok mutlu etti.bütün hemşerilerime selamlar....

canım annen azeri olabilir fakat azerilere karapapak denmiyor terekemelere karapapak deniyor:)

selam güsel hatunlar bende karsl sarıkamışlıyım...ama kayseride yaşıorum ve karsı hiç görmedimm kayseride doğdum ama babamın memleketi oldgu için güsel karsımı es geçemiorum...hepinize sevgiler..

slm karsın güzel kızları bende kars arpaçaydanım ama dogma büyüme istanbulluyum hiç görmedim memleketimi bu kadar karslıyı bir arada görmek çok güzel

merhaba arkadaşlar karslı degilim ama karsta oturuyorum

ben sarıkamışlıyım karsta oturuyorum hülyacım karsın neresinde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…