Kars///36

Merhaba güzel bayanlar yeni haftanın sizlere ve sevdiklerinize şans mutluluk sağlık getirmesi dileğiyle.

Osi ciğim unutturmam kendimi size. Arada bir gösterip geri çekerim kendimi jeyyaryerimseniben

selam karslı hemşehrilerim nerelerdesiniz herkese selamlar :teytey:

iyi akşamlar,karsta çok güzel iki sene geçirdim.hatta oğlumda sarıkamışta dünyaya geldi.yani bi karsa gittim geldim.merkezde oturmuştum.çok tedirgin gitmiştim ama güzel günlerim geçti.değişmişmidir acaba,2003 de ayrıldık ordan.hepinize kucak dolusu sevgiler...

HERKESE MERHABA CANIM HEMŞERİLERİM UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN MUCUK MUCUKŞeniz Şeniz Şeniz

bende bende..ben warım arkadaşlar.ığdırlıyım aslında ama ığdır kars ne fark edr demi :))

ben aslen Karslı değilim ama 4 yıla yakın orda yaşadım babam memur olduğu için kars anlatılmaz yaşanır benim en verimli eğitim çağım orada geçti çok kalitesiz bir eğitim aldım3 dersime 1 hoca girerdi Kars anlatılmaz yaşanır ama ayrılırken ağladım hemde çok ağladım orda gurbet çekerek yaşamak çok zor elbet o yüzden orada gurbetlik yaşayanlarla akraba oluyorsun diyrum ya kars anlatılmaz yaşanır kars esrarengiz bir şehir biraz yatırım olsa ama şimdi karslı arkadaşlarım karsın eski halinin ve insanlarının bozulduğunu söylüyor duyunca üzülüyorum tabi kars anlatılmaz yaşanır

Son düzenleme:
selam.bende karslılara gelin gidicem gibi tanımak istiyorum karslıları örf adetleri nasıldır kadına olan davranışları.aslen trabzonluyum ben.konuştugum kişi ise kars azerisiymiş nasıl oluyosa.çok agır yaşamtarzları aşırı saygı ve kapalılık var.karslı bayanlar yardımcı olun bana

slm lar ben de kars sarıkamışlıyım ama hiç gitmedim istanbulda dogdum büyüdüm tabi annemde trabzonlu oda istanbulda dogmuş büyümüş babamda ufak yaşta istanbula gelmiş ama ben gitmedim görmedim ama içim atıyo kars için ve gurur duyuyorum memleketimle bi karslı olarakkkk

merhaba arkadaşlar.
sarıkamış başköyünü bilenler varmı aranızda.
biz amasyalıyız,kızımın tağini bu köye çıktı,anaokulu öğretmeni olarak.hakkında gooleden ne öğrendiysek o.öğrendiklerimiz pek yeterli değil,en çokda terörden korkuyorum.varmıdır oralarda acaba,sarıkamışa ne kadar uzaklıkta,yada karsa,köyün suyu,elektriği varmı...
bir sürü soru birikiyor kafamda.nolur bilen varsa beni bilgilendirsin.bir bavulla gelecek oraya,allah yardımcısı olsun.çok zor bilmediğimiz yerlere evlat göndermek.
nolur merakımı hoş görün.ana yüreği işte.hepinize teşekkür ederim.a.s.

niye kimse cavap vermiyor.
karslılarrrrrrrrr nerdesiniz yahuuu

hepinize noldu, hadi biri olsun gelsinnn....
eeeeee kars burdaki topik gibiyse,yandı benim kız desenize
selam sabah yok eyvahhhhhhh

Kars Sarıkamışta terör olacağını zannetmiyorum ben.Diğer konularda da pek bilgim yok çünkü 20 yıldır ,kars,a gitmedim.ama genel olarak doğudaki diğer illerden çok çok iyidir.

merhabalar bende karslıyım Selim -yolgeçmez köyü hemşolara selam Ankarada oturuyorum
süprizzzzz

selam hemşolar.Annem babam karslı.Ben hatayda doğup büyüdüm.Selimin köyündenler annemler.En çok ketesini ve çeçil peynirini seviyorumcokacimcoook
ayyy yoğurdunuda unutmayalım tabi bayılırım:jeyyar:

merhaba ben hazal2 .kars sarıkamışlıyım...aranıza yeni katıldım...hemşehrilerimi burada görmek güzel..sevgiyle kalın...

sarıkamış ta terör yok arkadaşlar...irna sakın endişelenmeyin.çok güzel bir yer kızınız gidince göreceksiniz..hayırlı olsun.kışın bol bol kayak yapar..sevgiyle...

merhaba bende kars azerisiyim.dedemler zamanında azerbaycandan kars'a göç etmişler. azeriler kötü değildir yanlız biraz dedikodusu vardır.gerçi heryerin iyiside kötüsüde var.kimlerden acaba çok merak ettim

Ben de Karslıyım!!hihoyyyt
Gerçi doğduğumdan beri İzmirdeyim ama insanın kendi memleketi de bir başka oluyorr seviyorum ben Karsı..
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…