Kars///36

kızar kars ta önerebileceğiniz bi ağdacı varmı lütfen çok acil bilmiyorumkismile

slm karslı hanımlar yeni tayin yerimiz kars merkez mekanize tugayı burda görev yapan varmı biraz anlatın bana lütfen nasıl bir yer memnunmusunuz?

merhaba bitter bizimde tayin yerimiz kars bizde henüz gitmedik ama nasıl bir yer merak ediyorum

bende karsta görev yapıyorum bir yıldır burdayız. güzel amaa havasına alışamadım hep serin ve çoğunlukla yağmurlu. sıcak sevenler için zor bir yer.

Merhaba..
Hayırlı Günler KK Karslıları..
Ben de Karslıyım..
Kars Arpaçaylıyız. Terekemeyiz.
Babamın Ozanlığı da var :teytey:
İstanbulda ikamet ediyoruz.
Taa ilkokul 1de gitmiştim Kars'a. inşaAllah seneye babamlarla gideceğiz.
Karsın eski insanlarını çok seviyorum.. onların o eşsiz hürmetini,efendiliklerini anlatmak çok zor.. Yaşlı neneler köyden geldiğinde özellikle oturuyorum yanına konuşmalarını dinliyorum.. Onlardaki o masumiyet nerde bizlerde...:1no2:

Hepinize Selamlar..

bende karslı değilim ama eşimin tayini dolayısıyla karsta oturuyorum kızlar bana tavsiye edebileceğiniz ii bir kadın doğum uzmanı varmı lütfen yardım edin?

bızde kars -ardahan karısık ama 3 yaşında kocaelıye geldık slmlarrr
hep merak edrdım nıye kımse yok dıye yupppıııı:))

bu topik sessiz kalmış karsta yaşayanlar nerelerdesiniz? Bizde görev icabı buradayız yeni geldik ama hala alışamadık......

bugünde kimse yazmamış yokmu hiç karsa göreve falan gelmiş olan.....

Merhaba biz eşimin işi dolayısıyla Kars tayız burada oturan arkadaşlar var sa sormak istediğim bir kaç şey var yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar ben karslı değilim ama annem karslı öok seviyorum karsı ve karslıları :)

yok mu bize kaz gönderecek hemşeri :))) İstanbuldan güzel Kars'a sevgiler Kars çok özel bir ildir bunu yaşayan bilir...hüzünlüdür Kars ağlamaklı ama bir o kadar da mutludur hem de umutludur..Özledim seni güzel Kars'ım...

Eşimin görevi dolayısıyla 1 ay sonra karsa taşınıyorum bana orayı anlatabilecek birisi var karstan görevi bitip gelen bir arkadaş çok kötüledi bende üzüldüm yardımlarınızı bekliyorum

4 yıldır karstayım ve çok memnundum neden kötüledilerse anlamadım.sadece çok soğuk.aradığın herşeyi bulabilirsin.birazda pahalıdır

selamlar. bende 10 gün sonra karsa geliyorum. Kiralar nasıl nerelerden ev tutulabilir?

Kızlar ben Kars'lıyım.
Kars'a çok modern apartmanlar yapıldı en fazla 500 liraya güzel (yeni) bir binada kalabilirsiniz,bunun dışında birsürü büyük market var sıkıntı yaşamazsınız güzel Kars'ımın kıymeti bilinmiyor Doğu'da garip bırakılıyor canınız mı sıkıldı atlayın sarıkamış'a kayağa gidin pikniğe gidin Kars kalesine çıkın Ani harabelerini gezin tertemiz havası var yazın bile soğuktur insanları vatanseverdir....

Bugün karsa geldim. Ev baktık bugün 500 tl dedi. Yakacak içinde değil. Hangi muhitleri tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…