Kars///36

Jnaz
merhabalar güzelimmm doğumgünün kutlu olsun rabbim sevdiklerinle birlikte nice senelere ulaştırsın inşallahha.s.Şeniz

Çok sağol canım....Şeniz Allah sana da ayırlı evlilik nasip etsin :asigim: Bu arada bende kiloluyum evlendiğimde 50 kiloydum. Hamilelikte tam 30 kilo aldım :1shok: :roflol: Şimdi de 62 kiloyum. Diyet bölümüne üye olmayı beceremedim....:roflol: Nasıl yapaçağımı anlamadım :roflol:çok zekiyi dimi ??:roflol:a.s.

dogum günün kutlu olsun .canım sevdiklerinle bir ömür mutlu ol canıma.s.bende ekimde 31 girecem aynı dogum tarihimiz yaşlandıkmı kız Şeniz

Çok sağol canım...Ya canım yaşlanıyoruz valla daha dün şortla dışarda erkeklerle kavga ediyordum:roflol::roflol: ne çabuk büyüdüm de anne oldum anlamadım.... Şeniz a.s.

canım diyet gruplarından birine girip bende katılmak istiyorum diye yazıp kilonu felanda yazarsan eksik kişi varsa kabul ederler.mesela bizim 3. grup ihtiyaç var sanırım istersen bi dene

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM..Artık yaşıt olduk üzülme....................:1hug:a.s.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM..Artık yaşıt olduk üzülme....................:1hug:a.s.

Çok saçol canım... Evet yaştaşız :roflol: Üzülmüyorum o işin espirisi ama inanamıyorum 30 yaşındakilere teyze diyordum ya vay be....:roflol: :roflol:Şeniza.s.

canım diyet gruplarından birine girip bende katılmak istiyorum diye yazıp kilonu felanda yazarsan eksik kişi varsa kabul ederler.mesela bizim 3. grup ihtiyaç var sanırım istersen bi dene

İlgin için çok sağol canım bu aralar çok yoğunum becerebilirmiyim bilmem işlerimi bir düzene koyayım da dediğini yaparım canım...a.s.

osicim ve jnazcım sizler nasılsınız bakalım....diyet nasıl gidiyor.acaba birgün bizde çubuk kraker olabilirmiyiz dersiniz?

İyi canım bizde susamlı çubuk oluruz...............oda çubuk buda çubuk nede olsa.............:roflol::roflol::roflol:

canım nerde seni bilmem ama ben anca olsam olsam su kalın krakerler varya onlar gibi olrum ben onada razıyım amam bizim takım duymasın hele emelcim hiç duymasın

İyi canım bizde susamlı çubuk oluruz...............oda çubuk buda çubuk nede olsa.............:roflol::roflol::roflol:

Ay siz çok yaşayın emi hiç gülceğim yoktu:roflol::roflol::roflol:bende size katılıyorum bizde bu işdah varken biraz zora.s.

doğru söyledin nurom biim için biraz zor............Bu arada arkadaşlar isimlerinizi merak ettim ...........nuro,nur veya nurhan olabilir..............osi ye hiç bir anlam veremedim..........ve jnazada...bilin bakalım benim adım ne?hadi tahmin edin............yerimseniben

canım aradım sordum. babama annem hanak köyünden yerliymiş babam yeni behratun terekemeymiş . babam 55 dogumlu annem50. babam ve annem 19 yasında istenbula gelmişler o yıllardamı annen ögretmenlik yapmış ?

canım annem 82 yılında yapmış öğretmenlik orda sizinkiler bayağı önce gelmişler... :)

osi ha güzelmiş..........goncagül annemin adı,hayatta değil,benim adım sevda............memnun oldum ferdacım.............

iyigeceler kızlarrr ne güzel sohbet etmişsiniz bugün
bugün girmedim pek çünkü elimde sabırla bitmesini beklediğim bi dantel vardı malum çeyiz işleri inat ettim bitecek diye 2 mt örülecek zannediyodum tamam bitti dedim meğer 2.40 olacakmış bende bıraktım yeni girdim siteye
nuro canımcım çok sağol iyi dileklerin için
gonca gül cüm diyetimi sormuşsun takım arkadaşlarım duymasın ama bu akşam biraz kaçırdım yarın yeni bi diyete başlayacağım inşallah
osiii sen nasılsın güzelimmm karşılaşamadık malesef
bide gonca gül ismimi sormuşsun benim adımda jale. rabbim gani gani rahmet eylesin anneciğine
hadi bende gideyim kızlarr hepinize hayırlı gecelerrr tatlı rüyalarr

Memnun oldum jale bende sevda..........allah kolaylık versin inş bitirirsin.iyi geceler.......

meraba kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz :) bende girmek istiyorum hehe memnun oldum hepinizle tanıştığıma bende melisa :)

Kızlar bugün çok mutluyum........çünkü bugün kocam beni bir iş için çarşıya götürdü,meğer iş miş yokmuş beni yemeğe götürdü,bizim için anısı olan bir yere....çok hoşuma gitti,ben özel günlerde gidilen yemeği veya alınan hediyeleri pek sevmiyorum...sanki bir görevi yerine getirirmiş gibi.ama böyle sürpriz olunca da en küçük bir şeye bayılıyorum.............

merhaba kızlarrr ben geldimmm
gonca gül cüm çok sevindim canım incelik göstermiş enişte

Merhaba canım mutlu olmana çok sevindim...Enişte benim eşim gibi romantik galiba ne güzel Allah mutluluğunu daim etsin....
Canım adımı bulamamışsın benim ismim NURHAYAT nasıl ama baba evinde bana Nuro derler bende sizin isimlerinizi öğrendiğime sevindim....

teşekkür ederim kızlar :) vaktim oldukça giriyorum bende sevda mutlu olmana çok sevindim ne güzel düşünmüş seni kocan :) ferdacım ferda kız ismi değilmi zaten ben hiç erkekte duymadım :) güzel bi ismin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…