dogum günün kutlu olsun .canım sevdiklerinle bir ömür mutlu ol canıma.s.bende ekimde 31 girecem aynı dogum tarihimiz yaşlandıkmı kız Şeniz
canım diyet gruplarından birine girip bende katılmak istiyorum diye yazıp kilonu felanda yazarsan eksik kişi varsa kabul ederler.mesela bizim 3. grup ihtiyaç var sanırım istersen bi denemerhabalar güzelimmm doğumgünün kutlu olsun rabbim sevdiklerinle birlikte nice senelere ulaştırsın inşallahha.s.Şeniz
Çok sağol canım....Şeniz Allah sana da ayırlı evlilik nasip etsin :asigim: Bu arada bende kiloluyum evlendiğimde 50 kiloydum. Hamilelikte tam 30 kilo aldım :1shok: :roflol: Şimdi de 62 kiloyum. Diyet bölümüne üye olmayı beceremedim....:roflol: Nasıl yapaçağımı anlamadım :roflol:çok zekiyi dimi ??:roflol:a.s.
Herkese merhaba bu sıralar sık sık giremiyorum....Sizlerle sohpet etmeyi özledim valla....Bu arada bugün benim DOĞUM GÜNÜM 31 yaşına girdim :roflol: tatlicadiarzu yaşlanıyorum artık :roflol:...Kendinize çok iyi bakın BENİ ÖZLEYİN ANACIM :roflol: :roflol: :roflol: a.s.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM..Artık yaşıt olduk üzülme....................:1hug:a.s.
canım diyet gruplarından birine girip bende katılmak istiyorum diye yazıp kilonu felanda yazarsan eksik kişi varsa kabul ederler.mesela bizim 3. grup ihtiyaç var sanırım istersen bi dene
canım nerde seni bilmem ama ben anca olsam olsam su kalın krakerler varya onlar gibi olrum ben onada razıyım amam bizim takım duymasın hele emelcim hiç duymasın
İyi canım bizde susamlı çubuk oluruz...............oda çubuk buda çubuk nede olsa.............:roflol::roflol::roflol:
canım aradım sordum. babama annem hanak köyünden yerliymiş babam yeni behratun terekemeymiş . babam 55 dogumlu annem50. babam ve annem 19 yasında istenbula gelmişler o yıllardamı annen ögretmenlik yapmış ?
osi ha güzelmiş..........goncagül annemin adı,hayatta değil,benim adım sevda............memnun oldum ferdacım.............canım eşimin adı osman eşime ben osi diyorum gerçi bazen kızıyor. benim adım kimlikte ferdane yazıyor ama gerçekte ferda diyolar sizde ferda diyin seninki ya gül yada goncagül kız kardeşimin adıda kardeşimin gül :uhm:
iyigeceler kızlarrr ne güzel sohbet etmişsiniz bugün
bugün girmedim pek çünkü elimde sabırla bitmesini beklediğim bi dantel vardı malum çeyiz işleri inat ettim bitecek diye 2 mt örülecek zannediyodum tamam bitti dedim meğer 2.40 olacakmış bende bıraktım yeni girdim siteye
nuro canımcım çok sağol iyi dileklerin için
gonca gül cüm diyetimi sormuşsun takım arkadaşlarım duymasın ama bu akşam biraz kaçırdım yarın yeni bi diyete başlayacağım inşallah
osiii sen nasılsın güzelimmm karşılaşamadık malesef
bide gonca gül ismimi sormuşsun benim adımda jale. rabbim gani gani rahmet eylesin anneciğine
hadi bende gideyim kızlarr hepinize hayırlı gecelerrr tatlı rüyalarr
meraba kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz :) bende girmek istiyorumhehe memnun oldum hepinizle tanıştığıma bende melisa :)
Kızlar bugün çok mutluyum........çünkü bugün kocam beni bir iş için çarşıya götürdü,meğer iş miş yokmuş beni yemeğe götürdü,bizim için anısı olan bir yere....çok hoşuma gitti,ben özel günlerde gidilen yemeği veya alınan hediyeleri pek sevmiyorum...sanki bir görevi yerine getirirmiş gibi.ama böyle sürpriz olunca da en küçük bir şeye bayılıyorum.............
doğru söyledin nurom biim için biraz zor............Bu arada arkadaşlar isimlerinizi merak ettim ...........nuro,nur veya nurhan olabilir..............osi ye hiç bir anlam veremedim..........ve jnazada...bilin bakalım benim adım ne?hadi tahmin edin............yerimseniben