Merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar,nassılız bakalım.....
Nurocum,neden senin canın bu kadar çok sıkılıyor.Umarım şimdi iyisindir.........
Hepinizi öpüyorum.........İyi geceler...............
bende öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle.... :):)
Çok gecmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğim kendine dikkat et...Sağlık çok önemli sakın peşini bırakma neden olduğunu bulana kadar....Tekrar çok geçmiş olsun... çok öptüm canım Allaha emanet ol....
Hoşgeldin canım....Ne şanslısın ben 4 yaşında gitmişim hiç hatırlamıyorum canım....Ben birkez de olsa oraları görmek havasını koklamak istiyorum....Bu arada köyünün adı ne canım.....a.s.[/QUO
merhaba cnm ben merkez yolacan koyundenım, dıger adıda cumhurıyet koyu
merhaba cnm ben merkez yolacan koyundenım, dıger adıda cumhurıyet koyu
canım benim hiç sorma yaklaşık bir ay önce durup dururken rahatsızlanmıştım yemekten sonra su içeyim dedim ama su gitmedi yutamadım boğazımda bişey kaldı zannedip acil e gittim haftasonuydu o kadar çok tetkik yaptılarki burnumdan hortumda salladılar mideme ama boğazımda bişey yokmuş 30 saat boyunca bi yudum su dahi içemedim doktorlarda midedeki asitin yemek borusuna kaçıp yemek borusunu yakıp tahriş etmiş olabileceğini söylediler o yüzden bende endoskopi yaptırdım bugün bakalım 15 gün sonra alacağım pataloji sonuçlarını
ne kadar uzun anlattım canımyaa çok sağol ilgin için....
Canının sıkkın olmadığına sevindim......Ayrıca kendini 15 yaşında hissetmen de çok güzel........a.s.Bebeğim benim canım sıkkın değil... konuşma tarzımdan dolayı böyle anlıyorsun galiba....canımsın bi sorun yok çok şükür a.s.a.s.
haklısın canım her yaşın ayrı bi güzelligi var. canım bendede söyle bir durum var evlendigimde 19 yasındaydım .o zamanlar kendimi 30 gibi hissediyodum şimdikte 19 gibi hissediyorum neden acaba
saol canım sen sınavlarla bende cocuklarla ugrasıyorum oglum hasta kızım 10 aylık ama bir felaket hiç birimize çakmedi. kime cekti anlamış degilim halen acaba birisinimi kınadım hiç hatırlamıyorum onlarla ugraşıyorum hayat böyle devam ediyor işte :içelim:
Merhaba canım hoşgeldin........Senide armızda görmek isteriza.s.selammmmmmmm kizlarrrrrrrrr ben de karsliyimmmmm
selammmmmmmm kizlarrrrrrrrr ben de karsliyimmmmm
Büyüğü 7 küçüğü 1 buçuk yaşında................................a.s.canım aynen benim oglumda öyle senin cocukların kaç yaşında kendine iyi bak canıımŞeniz