teşekkür ederim kızlar :) vaktim oldukça giriyorum bende sevda mutlu olmana çok sevindim ne güzel düşünmüş seni kocan :) ferdacım ferda kız ismi değilmi zaten ben hiç erkekte duymadım :) güzel bi ismin var
merhaba kızlarrr ben geldimmm
gonca gül cüm çok sevindim canım incelik göstermiş enişte
Hoş geldin canım...çeyiz nasıl gidiyor evlilik tarihiniz bellimi...Allah kolaylık versin canım.....
iyiyim canım sen nasılsın oglum hasta onunla ugraşıyorum bugün okulada gidemedi .kar la oynamaya alışkın degil cocuk iki gün cıktı 3 gün hastalandı .jnaz bence fazla öyle dantelle felen ugraşma canım cok kullanılmıyor .lif ,havlu .patik.tülbent hariç bence hiç birşey yapma
meraba canım iyim sen naıslsın uzun süredir görüşemedik evet inşallah iyisinizdir hepiniz :)
iyiyim canım sen nasılsın oglum hasta onunla ugraşıyorum bugün okulada gidemedi .kar la oynamaya alışkın degil cocuk iki gün cıktı 3 gün hastalandı .jnaz bence fazla öyle dantelle felen ugraşma canım cok kullanılmıyor .lif ,havlu .patik.tülbent hariç bence hiç birşey yapma
mrb canım bizde seni öpüyoruz canım .canım 31 yaş sentromumu geçiriyon kız beni özleyin felan
Jnaz ne oldu sana!Neden endoskopi yaptırdın..............iyi geceler kızlarr nasılsınız bugün endoskopi yaptırdım o yüzden hiç halim yoktu girmedim nete sizler napıyosunuz nasıl geçiyo günler inşallah yolundadır herşey...
Jnaz ne oldu sana!Neden endoskopi yaptırdın..............
canım benim hiç sorma yaklaşık bir ay önce durup dururken rahatsızlanmıştım yemekten sonra su içeyim dedim ama su gitmedi yutamadım boğazımda bişey kaldı zannedip acil e gittim haftasonuydu o kadar çok tetkik yaptılarki burnumdan hortumda salladılar mideme ama boğazımda bişey yokmuş 30 saat boyunca bi yudum su dahi içemedim doktorlarda midedeki asitin yemek borusuna kaçıp yemek borusunu yakıp tahriş etmiş olabileceğini söylediler o yüzden bende endoskopi yaptırdım bugün bakalım 15 gün sonra alacağım pataloji sonuçlarını
ne kadar uzun anlattım canımyaa çok sağol ilgin için....
haklısın canım her yaşın ayrı bi güzelligi var. canım bendede söyle bir durum var evlendigimde 19 yasındaydım .o zamanlar kendimi 30 gibi hissediyodum şimdikte 19 gibi hissediyorum neden acaba