Kars///36

Merhaba canım nasılsın uzun zamandır görünmüyordun......Herkesin ismi harika bence de.... ferda kız ismi lisede samimi arkadaşımın da adı ferdaydı.... Koçaman öpücükler herkese.....

merhaba kızlarrr ben geldimmm
gonca gül cüm çok sevindim canım incelik göstermiş enişte

Hoş geldin canım...çeyiz nasıl gidiyor evlilik tarihiniz bellimi...Allah kolaylık versin canım.....

meraba canım iyim sen naıslsın uzun süredir görüşemedik evet inşallah iyisinizdir hepiniz :)

çok sık olmasada arada yapıyo sağolsun..inş hepimizin evliliği daim olur....

Hoş geldin canım...çeyiz nasıl gidiyor evlilik tarihiniz bellimi...Allah kolaylık versin canım.....

canımcım çok sağol çeyizi de hiç sorma eksikler bitmiyoki daha doğrusu bence tamam ama ablam ve annem sürekli bişeyler buluyo ekleyecek. kısmet olursa düğünü ağustos a düşünüyoruz net bi tarih veremiyorum çünkü kayınpederim yurtdışında onun iznine göre ayarlayacağız

osi , gonca gül, lisa siz nasılsınız kızlarr inşallah yolundadır herşey...

bende çok şükür iyiyim tatlımm geçmiş olsun oğluna da rabbim şifalar versinn
aslında bende dantelle uğraşmak istemiyorum canım ama mecbur kalıyorum malesed o kadar çok şey yapmışımki ben bunları kullanmamki dediğimde de kızıyo annemler bakalımm zaten pek bişeyde kalmadı bi mutfak takımı yapıcam yedek olarak o kadar tülbentleri falanda ablam yapıyo zaten yeterde artar bile diyorum ama bilirsin bizim oralarda çok önem verirler çeyize

meraba canım iyim sen naıslsın uzun süredir görüşemedik evet inşallah iyisinizdir hepiniz :)

İyiyim canım kızımla uğraşıp duruyorum....Sen çalışıyormusun canım ben 3 yıldır evde oturuyorum ve çok ama çok sıkılıyorum çok öptüm canım....

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin....Bu arada ben de dantel kullanmıyorum çayizim öylece duruyor valla....çok öptüm....

Gonca gülcüm sen nasılsın..... inşallah çok iyisindir..... canım çok öptüm Allah'a emanet ol....

meraba kızlar bi türlü giremedim bu bölüme... sayfa görüntülenmedi osi jnaz nuro gonca gül iyimisiniz sizler de ben iyim :) osicim geçmiş olsun çocuğn bir an önce iyileşir umarım :)

Merhaba canlarım sitede sorun var galiba neyse halledilir....Hepinizi çok öpüyorum Allah'a emanet olun BENİ ÖZLEYİN ANACIM....

mrb canım bizde seni öpüyoruz canım .canım 31 yaş sentromumu geçiriyon kız beni özleyin felan

Yok be yavrum bu sözü çok severim de...Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Önemli olan günleri dolu dolu yaşamak, zaman geçtikce hayatın anlamını daha iyi anlıyor insan....Hayat çok güzel.....

bende öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle.... :):)

iyi geceler kızlarr nasılsınız bugün endoskopi yaptırdım o yüzden hiç halim yoktu girmedim nete sizler napıyosunuz nasıl geçiyo günler inşallah yolundadır herşey...

Merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar,nassılız bakalım.....Dün bir türlü giremedim k k ya.Bugünde ancak müsait oldum
Osicim geçmiş olsun canım
Jnazcım sanada kolay gelsin,bilirim çeyiz işleri çok sıkıcı ve zordur..........
Lisa cım sen napıyon nasıl gidiyor hayat.............
Nurocum,neden senin canın bu kadar çok sıkılıyor.Umarım şimdi iyisindir.........
Hepinizi öpüyorum.........İyi geceler...............

iyi geceler kızlarr nasılsınız bugün endoskopi yaptırdım o yüzden hiç halim yoktu girmedim nete sizler napıyosunuz nasıl geçiyo günler inşallah yolundadır herşey...
Jnaz ne oldu sana!Neden endoskopi yaptırdın..............

Jnaz ne oldu sana!Neden endoskopi yaptırdın..............

canım benim hiç sorma yaklaşık bir ay önce durup dururken rahatsızlanmıştım yemekten sonra su içeyim dedim ama su gitmedi yutamadım boğazımda bişey kaldı zannedip acil e gittim haftasonuydu o kadar çok tetkik yaptılarki burnumdan hortumda salladılar mideme ama boğazımda bişey yokmuş 30 saat boyunca bi yudum su dahi içemedim doktorlarda midedeki asitin yemek borusuna kaçıp yemek borusunu yakıp tahriş etmiş olabileceğini söylediler o yüzden bende endoskopi yaptırdım bugün bakalım 15 gün sonra alacağım pataloji sonuçlarını
ne kadar uzun anlattım canımyaa çok sağol ilgin için....

Çok gecmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğim kendine dikkat et...Sağlık çok önemli sakın peşini bırakma neden olduğunu bulana kadar....Tekrar çok geçmiş olsun... çok öptüm canım Allaha emanet ol....

haklısın canım her yaşın ayrı bi güzelligi var. canım bendede söyle bir durum var evlendigimde 19 yasındaydım .o zamanlar kendimi 30 gibi hissediyodum şimdikte 19 gibi hissediyorum neden acaba

Ben de evlendiğimde 27 yaşındaydım kendimi 13 yaşında hissediyordum şimdi 31 ama şimdi de 15 hissediyorum...İnsan olduğu değil hissettiği yaştadır benden büyüksün artık tatlicadiarzu :roflol: :roflol: çok öptüm canım...a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…