- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU1
ama biraz önce cevap yazdım oraya bundan sonra buraya yazarım canım bende düşündüm acaba yazıyorum ama bir şey olurmu diye yazmış oldum bidaha yazmam canım
babamlar mutlaka biliyordur .meltem tv babam izliyor galiba yanılmıyosam hafdada asıklar cıkıyor .ugrarım annene söylüyecem netten tanıdıgımıKötü Kazenbir haftaya kadar 10 milyar ayarla yoksa söylerimKötü Kazen
canım biz denedik. ama gonca gül, jnaz ben den başka kimseden ses cıkmadı .ama talep olursa karslılara özel buluşuruz .sen nerde oturuyosun
canım benim evim e -beş üstünde göztepe köprüsünü gecince seh samil lisesi var orda ünalan diye geçiyor biliyormusun?
Meerhaba canım...............kaz gecesimi? oda ne..........a.s.merhaba karslı hemşerilerimmmmm
yarın akşam kaz gecemiz var.
Merak etme osi bende bilmiyorum..............arkadaşlar bizi aydınlatın lütfen:1hug:kaz gecesi diye birşeymi var bu tüm karslılar biliyomu bu kaz olayını ben nasıl karslıyım bilmiyorumklava: klava:
iyi geceler tatlımm
evettt yarın kaz gecesi var sen neresindensin karsın
kaz gecesi diye birşeymi var bu tüm karslılar biliyomu bu kaz olayını ben nasıl karslıyım bilmiyorumklava: klava:
Himmm Nerede Bu Kaz Gecesi Bakalim... Kaz Var Ve Ben Yokum Imkansiz Bir Olay Bu
Ya kızlar bişi önereceğim bizde k.k karslılar olarak bir gün toplansak nasıl olur ben hemşehirlilerimle tanışmayı çok isterim:))) tabi bu benim fikrim
Meerhaba canım...............kaz gecesimi? oda ne..........a.s.
azra gecen nasıl geçti. bu karslılar hepsi dudulluda oturuyor galiba sende dudulluda oturuyosun galiba neresinde oturuyosun?
ben böyleyim işte cok zeki kadınım şaka açtıgın konuda söylemişsin dudulluda oturdugunu benimde annemler oturuyor
canım actıgın konulara bak görürsün .yardımcı abla aradıgını yazmışsın orda okudum .gerçekten kaz etimi dagıtıyolar ben kaz etini hiç sevmem hatta annem pişirdigi zaman eve girmezdim kırmızı kırmızı migdem bılanıyor aman karslılar duymasın