- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
- Konu Sahibi EU1
evet haklısın eti çok seviyolar .sende 8 takımdaymışsın şimdi gördüm cuma takımdakilerin hepsi karslımı acep :uhm:
yok canımmmm
konylı da cooook:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın eti çok seviyolar .sende 8 takımdaymışsın şimdi gördüm cuma takımdakilerin hepsi karslımı acep :uhm:
işden izin alma şansın yokmu .eger yoksa ne zaman buluşabiliriz .pazar benim için asla olmaz kocam boşar zaten zor izin alıyorum.ben hiç memleketimi görmedim kimligimde ardahan /cıldır yazıyor
valla bilmiyorum desem gülme ama babamlara gidince ayrıntısıyla ögrenicem canım köyünmüzün adı yanlış hatırlamıyosam yenibehratunmu neydi öyle bişey yazıyodu:uhm:
gülüm nerelerdesin bu gün ugramadın nasılsın
ben böyleyim işte cok zeki kadınım şaka açtıgın konuda söylemişsin dudulluda oturdugunu benimde annemler oturuyor
Bencede duymasın.............klava:...noldu biri biri bişeymi söyledi..............:roflol:canım actıgın konulara bak görürsün .yardımcı abla aradıgını yazmışsın orda okudum .gerçekten kaz etimi dagıtıyolar ben kaz etini hiç sevmem hatta annem pişirdigi zaman eve girmezdim kırmızı kırmızı migdem bılanıyor aman karslılar duymasın
ne inanmıyorum sendemi? Anlaşılan hepimiz biraz dobişiz......:roflol::roflol:evet haklısın eti çok seviyolar .sende 8 takımdaymışsın şimdi gördüm cuma takımdakilerin hepsi karslımı acep :uhm:
öyle demeyin ya...........ya kar yağmazsa ne olur halimiz........susuzluktan kıvranıyoruz yazın........biliyorsunuzki barajları suyla dolduran asıl yağmur değil kar.........bide haberlerde diyorlarya "beyaz kabus" diye..............gunaydın arkadasalr
istanbulda berbat bir kar ve ruzgar var
gerci sizler alısıksınızdır kara ama istanbulda zor yaa...
öyle demeyin ya...........ya kar yağmazsa ne olur halimiz........susuzluktan kıvranıyoruz yazın........biliyorsunuzki barajları suyla dolduran asıl yağmur değil kar.........bide haberlerde diyorlarya "beyaz kabus" diye..............
biraz zahmetide oluyor ama zahmet çekmeden rahmet olmaz...............
ne inanmıyorum sendemi? Anlaşılan hepimiz biraz dobişiz......:roflol::roflol:
Haklısın aslında.....Ama inş enaz sorunlarla atlatmayı başarırız........biliyorum canım, su icin sart da elektrikler kesilince kombi calısmıyor. soguk oluyo yaniii. yoksa sıcak evde oturmaya razıyım.
yarın da is var. okullar tatil. cocuklar evde olunca ise gidemeyecegiz....
dert bir degilki.
olsun ya ne demiş atalarımız "bir dirhem et, bin ayıp örter"gerçi bizimki bir dirhemden biraz fazlaca ama.........:roflol:hem de ne dobişşşş.
bana kısaca sisko diyebilirsiniz:roflol:
Herkese merhaba bu sıralar sık sık giremiyorum....Sizlerle sohpet etmeyi özledim valla....Bu arada bugün benim DOĞUM GÜNÜM 31 yaşına girdim :roflol: tatlicadiarzu yaşlanıyorum artık :roflol:...Kendinize çok iyi bakın BENİ ÖZLEYİN ANACIM :roflol: :roflol: :roflol: a.s.[/QUOTE
merhabalar güzelimmm doğumgünün kutlu olsun rabbim sevdiklerinle birlikte nice senelere ulaştırsın inşallahha.s.Şeniz
canımjnaz kaz etinin kokusunu sevmiyorum gerçi etiinide yemiyorum zaten o kadar cokta bulamıyoruz annemlere ayda yılda köyden geliyor onuda ben görmüyorum.sensiz olmuyor buralar sen kadıköy buluşmasına geliceksin dimi