Kars///36

gunaydın arkadasalr

istanbulda berbat bir kar ve ruzgar var:KK43:

gerci sizler alısıksınızdır kara ama istanbulda zor yaa...

işden izin alma şansın yokmu .eger yoksa ne zaman buluşabiliriz .pazar benim için asla olmaz kocam boşar zaten zor izin alıyorum.ben hiç memleketimi görmedim kimligimde ardahan /cıldır yazıyor

ooo akraba çıkacağız bende çıldırlıyım:) terekeme misin? çıldırlılar terekeme olurda:dance:

valla bilmiyorum desem gülme ama babamlara gidince ayrıntısıyla ögrenicem canım köyünmüzün adı yanlış hatırlamıyosam yenibehratunmu neydi öyle bişey yazıyodu:uhm:

bende yarı terkeme yarı yerli oluyorum :) anne tarafı terekeme baba tarafı yerli annem yenibeyrehatun da öğretmenlik yapmış baksana tesadüfe :) babanızın ismini sorabilrmiyim belki tanıdık çıkarız

söylediğin köyü bizimkiler bilir sanırım ben doğam büyüme istnabuldayım:) bende doğruyol köyündenim geçen yaz 1 kere gittim

gülüm nerelerdesin bu gün ugramadın nasılsın

iyiyim canım sağol misafirlerim vardı o yüzden giremedim......hatta biraz uğradım yazdıklarınıza cevap verirken geldiler,yarım kalmıştı dün yazılarım.........

canım actıgın konulara bak görürsün .yardımcı abla aradıgını yazmışsın orda okudum .gerçekten kaz etimi dagıtıyolar ben kaz etini hiç sevmem hatta annem pişirdigi zaman eve girmezdim kırmızı kırmızı migdem bılanıyor aman karslılar duymasın
Bencede duymasın.............:eek:klava:...noldu biri biri bişeymi söyledi..............:roflol:

evet haklısın eti çok seviyolar .sende 8 takımdaymışsın şimdi gördüm cuma takımdakilerin hepsi karslımı acep :uhm:
ne inanmıyorum sendemi? Anlaşılan hepimiz biraz dobişiz......:roflol::roflol:

gunaydın arkadasalr

istanbulda berbat bir kar ve ruzgar var:KK43:

gerci sizler alısıksınızdır kara ama istanbulda zor yaa...
öyle demeyin ya...........ya kar yağmazsa ne olur halimiz........susuzluktan kıvranıyoruz yazın........biliyorsunuzki barajları suyla dolduran asıl yağmur değil kar.........bide haberlerde diyorlarya "beyaz kabus" diye..............
biraz zahmetide oluyor ama zahmet çekmeden rahmet olmaz...............

yazılarınızı okudum kızlar.negüzel sohbetler etmişsiniz...............sanırım yakında bayağı tanıdık çıkacak ,ne dersiniz.................a.s.

öyle demeyin ya...........ya kar yağmazsa ne olur halimiz........susuzluktan kıvranıyoruz yazın........biliyorsunuzki barajları suyla dolduran asıl yağmur değil kar.........bide haberlerde diyorlarya "beyaz kabus" diye..............
biraz zahmetide oluyor ama zahmet çekmeden rahmet olmaz...............

biliyorum canım, su icin sart da elektrikler kesilince kombi calısmıyor. soguk oluyo yaniii. yoksa sıcak evde oturmaya razıyım.

yarın da is var. okullar tatil. cocuklar evde olunca ise gidemeyecegiz....

dert bir degilki.

biliyorum canım, su icin sart da elektrikler kesilince kombi calısmıyor. soguk oluyo yaniii. yoksa sıcak evde oturmaya razıyım.

yarın da is var. okullar tatil. cocuklar evde olunca ise gidemeyecegiz....

dert bir degilki.
Haklısın aslında.....Ama inş enaz sorunlarla atlatmayı başarırız........

bu akşam kimseden ses seda yok..........hayırdır.........Tabi kar ın keyfini çıkartıyorsunuz dimi...elinizdede sıcak bir çay ooooooooooooooooh........

iyi geceler kızlarr bugünde uğrayamadım malesef yengemin ailesi geldi mantı yemeğe rizeliler ama bizim yemeklere bayılıyolar annem her kaz pişirdiğinde çağırır yada mantı yaptığımızda çağırmasak bile göndeririz zaten evleri yakın sayılır bize
osicimm sen sevmiyomussun kazı şaşırdım valla ben bayılırım özelliklede pilavına
azra sıla sende mi dudulludasın güzelimyaa bakalım seninle tanış çıkacakmıyız
gonca gül cüm sende yalnız kalmışsın sanırım bu gün
ve diğer çıldırlı arkadaşlarr
bende çıldırlıyım ve terekemeyim
kızlar yaa çenem düştü sanırım benim özlemişim sizinle konuşmayıı neyseee ben gideyim artıkk
hepinize hayırlı gecelerrrrŞeniz

Herkese merhaba bu sıralar sık sık giremiyorum....Sizlerle sohpet etmeyi özledim valla....Bu arada bugün benim DOĞUM GÜNÜM 31 yaşına girdim :roflol: tatlicadiarzu yaşlanıyorum artık :roflol:...Kendinize çok iyi bakın BENİ ÖZLEYİN ANACIM :roflol: :roflol: :roflol: a.s.

Herkese merhaba bu sıralar sık sık giremiyorum....Sizlerle sohpet etmeyi özledim valla....Bu arada bugün benim DOĞUM GÜNÜM 31 yaşına girdim :roflol: tatlicadiarzu yaşlanıyorum artık :roflol:...Kendinize çok iyi bakın BENİ ÖZLEYİN ANACIM :roflol: :roflol: :roflol: a.s.[/QUOTE

merhabalar güzelimmm doğumgünün kutlu olsun rabbim sevdiklerinle birlikte nice senelere ulaştırsın inşallahha.s.Şeniz

canımjnaz kaz etinin kokusunu sevmiyorum gerçi etiinide yemiyorum zaten o kadar cokta bulamıyoruz annemlere ayda yılda köyden geliyor onuda ben görmüyorum.sensiz olmuyor buralar sen kadıköy buluşmasına geliceksin dimi

canım benimm çok sağollŞeniz inşallah bende buluşmada olucam şimdiden işlerimi ayarlamaya çalışıyorum o günü boş bırakmak için inşallah bi aksilik çıkmaz :1hug:

X