- 8 Şubat 2008
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi EU1
merhaba canım.....ne güzel karstasın şimdi.çok kar varmı oradaa.s.
Ay aman sanki biz çorumlulara bayılıyoruz........:roflol::roflol::roflol:canım gonca gülüm nasılsın bu gün eşime bu gurubu anlatıyorum ne işin var karslıların içinde kendisi corumlu olur karslıları hiç sevmez
senin o kdar çok bi fazlan yokmuş...........ama şimdiden önlemini al tabi,sonradan önüne geçmesi zor oluyor...........10 yıl önce evlenirken 52 kiloydum şimdi ise 93...........:çok üzgünüm:sorma canım yaaa:çok üzgünüm: hiç bitmediki benim kilo problemim
sendee kiloluysan bizim idaal kilomuz senin kilon geröçi en iyisini yapıyosun ben evlendigimde 52 kiloydum baştan önlemini alsaydım belki bu hallere gelmezdim
merhaba canım..........bizim içinde bol bol kayak yap tadını çıkar............burada yağdığı gibi kayboluyor kar.............bu arada hangi konuda yardım istiyorsun yaz bende yardımcı olmaya çalışayım.............a.s.meraba evet çok kar var sizide kayağa bekleriz, bu arada ben siteye yeni üye olduğum için kullanmayı pek bilmiyorum bana biraz yardımcı olsanıza.
ayrıca cevapladığın için teşekkürler....
herkaz gibi ön yargı var cok kişi karslıları sevmez ben eşimle evlenmeye karar verdigimde annesi nereli oldugumu sormuş karslı demiş asla olmaz demiş sonra cevirmiş eşim karslı degil ardahanlı biraz yumusamış bir gün bi yerde oturuyoruz bi bayan kayınvaldeme hangi gelinin diye sordu oda karslı dedi kadında noldu önceden korkuyodun karslı diye boşuna korkmuşun dedi benim jeton dank etti demekki herkez biliyomuş
osi cim sendemi 52 idin.bu kadar benzerlik olur yani.........peki o zaman soruyorum sana tabiki bide bana ..neolduda evlendikten sonra bu kadar kilo aldık!Biz kadınlar evlendikten sonra kendimizi bırakıyoruz neden acaba.........sendee kiloluysan bizim idaal kilomuz senin kilon geröçi en iyisini yapıyosun ben evlendigimde 52 kiloydum baştan önlemini alsaydım belki bu hallere gelmezdim
meraba evet çok kar var sizide kayağa bekleriz, bu arada ben siteye yeni üye olduğum için kullanmayı pek bilmiyorum bana biraz yardımcı olsanıza.
ayrıca cevapladığın için teşekkürler....
osi cim sendemi 52 idin.bu kadar benzerlik olur yani.........peki o zaman soruyorum sana tabiki bide bana ..neolduda evlendikten sonra bu kadar kilo aldık!Biz kadınlar evlendikten sonra kendimizi bırakıyoruz neden acaba.........
evt bende sinir oluyorum insanların bu önyargısına..........banada "a sen karslımısın? hiç benzemiyorsun "diyorlar...........bende onlara soruyorum "siz karslıları nasıl tanıyorsunuzki?ne demek benzememek her insanın iyisi kötüsü vardır önyargılı olmamak lazım..............
Ben kendi adıma vermeye çalışayım..........evlendikten sonra ilk önce kocaların kıskançlığı başlıyo"oraya gitme buraya gitme" tabi evde otur otur can sıkıntısından yemeye başlıyorsun ondan sonra hamilelik "canım onu çekti yok bunu çekti" derken bide sorunluysa ilaçlardanda biraz alıyosun sonra bebek geliyor..........aman tatlı ye aman boşver kiloyu ye yoksa sütün olmaz felan filan .neyse çok uzattım elim yoruldu arkası yarın...........:roflol::roflol:arkadaşlarr bu sorunun cevabını verseniz de ben de örnek alsam sizi olmaz mı
Ben kendi adıma vermeye çalışayım..........evlendikten sonra ilk önce kocaların kıskançlığı başlıyo"oraya gitme buraya gitme" tabi evde otur otur can sıkıntısından yemeye başlıyorsun ondan sonra hamilelik "canım onu çekti yok bunu çekti" derken bide sorunluysa ilaçlardanda biraz alıyosun sonra bebek geliyor..........aman tatlı ye aman boşver kiloyu ye yoksa sütün olmaz felan filan .neyse çok uzattım elim yoruldu arkası yarın...........:roflol::roflol:
evet canım baştan önlemini al.....insanların dediklerine fazla kulak asma.......kendine iyi bak iyi geceler............a.s.
buluşma haberlerinde cevepladım biraz geç oldu çünkü kızım uyandı mama yedirdim Şeniz
merhaba karslı hemşerilerimmmmm
yarın akşam kaz gecemiz var.