Kars///36

canım gonca gülüm nasılsın bu gün eşime bu gurubu anlatıyorum ne işin var karslıların içinde kendisi corumlu olur karslıları hiç sevmez
Ay aman sanki biz çorumlulara bayılıyoruz........:roflol::roflol::roflol:

sorma canım yaaa:çok üzgünüm: hiç bitmediki benim kilo problemim
senin o kdar çok bi fazlan yokmuş...........ama şimdiden önlemini al tabi,sonradan önüne geçmesi zor oluyor...........10 yıl önce evlenirken 52 kiloydum şimdi ise 93...........:çok üzgünüm:

sendee kiloluysan bizim idaal kilomuz senin kilon geröçi en iyisini yapıyosun ben evlendigimde 52 kiloydum baştan önlemini alsaydım belki bu hallere gelmezdim

canım gerçekten kiloluyum bende çünkü boyum 1.55 dolayısıyla gözüme çok batıyo kilolarım bide ben alıp veriyorum sürekli
dediğin gibi önlem de almam lazım düşünsene gelinlik giyicem bide:eek:

meraba evet çok kar var sizide kayağa bekleriz, bu arada ben siteye yeni üye olduğum için kullanmayı pek bilmiyorum bana biraz yardımcı olsanıza.
ayrıca cevapladığın için teşekkürler....
merhaba canım..........bizim içinde bol bol kayak yap tadını çıkar............burada yağdığı gibi kayboluyor kar.............bu arada hangi konuda yardım istiyorsun yaz bende yardımcı olmaya çalışayım.............a.s.

herkaz gibi ön yargı var cok kişi karslıları sevmez ben eşimle evlenmeye karar verdigimde annesi nereli oldugumu sormuş karslı demiş asla olmaz demiş sonra cevirmiş eşim karslı degil ardahanlı biraz yumusamış bir gün bi yerde oturuyoruz bi bayan kayınvaldeme hangi gelinin diye sordu oda karslı dedi kadında noldu önceden korkuyodun karslı diye boşuna korkmuşun dedi benim jeton dank etti demekki herkez biliyomuş

canım benimya çok haklısın benimkide sinir eder beni arada sırada bende geçenlerde tavır yaptım baya oda anladı çok şükürtatlicadiarzu
benim büyük yengem rizeli ailesi kesinlikle vermeyiz falan diyolarmış biz gitmeden önce bi gittik istemeye o gün söz takıldı sonradan diyolar aslında biz karslıları sevmeyiz ama siz o karslılardan değilsiniz diye

sendee kiloluysan bizim idaal kilomuz senin kilon geröçi en iyisini yapıyosun ben evlendigimde 52 kiloydum baştan önlemini alsaydım belki bu hallere gelmezdim
osi cim sendemi 52 idin.bu kadar benzerlik olur yani.........peki o zaman soruyorum sana tabiki bide bana ..neolduda evlendikten sonra bu kadar kilo aldık!Biz kadınlar evlendikten sonra kendimizi bırakıyoruz neden acaba.........

osi cim sendemi 52 idin.bu kadar benzerlik olur yani.........peki o zaman soruyorum sana tabiki bide bana ..neolduda evlendikten sonra bu kadar kilo aldık!Biz kadınlar evlendikten sonra kendimizi bırakıyoruz neden acaba.........

arkadaşlarr bu sorunun cevabını verseniz de ben de örnek alsam sizi olmaz mı:eek:

evt bende sinir oluyorum insanların bu önyargısına..........banada "a sen karslımısın? hiç benzemiyorsun "diyorlar...........bende onlara soruyorum "siz karslıları nasıl tanıyorsunuzki?ne demek benzememek her insanın iyisi kötüsü vardır önyargılı olmamak lazım..............

evt bende sinir oluyorum insanların bu önyargısına..........banada "a sen karslımısın? hiç benzemiyorsun "diyorlar...........bende onlara soruyorum "siz karslıları nasıl tanıyorsunuzki?ne demek benzememek her insanın iyisi kötüsü vardır önyargılı olmamak lazım..............

kesinlikle öyle tatlım bide hani derler ya kendi gözündeki merteği görmez diye ........

arkadaşlarr bu sorunun cevabını verseniz de ben de örnek alsam sizi olmaz mı:eek:
Ben kendi adıma vermeye çalışayım..........evlendikten sonra ilk önce kocaların kıskançlığı başlıyo"oraya gitme buraya gitme" tabi evde otur otur can sıkıntısından yemeye başlıyorsun ondan sonra hamilelik "canım onu çekti yok bunu çekti" derken bide sorunluysa ilaçlardanda biraz alıyosun sonra bebek geliyor..........aman tatlı ye aman boşver kiloyu ye yoksa sütün olmaz felan filan .neyse çok uzattım elim yoruldu arkası yarın...........:roflol::roflol:

Ben kendi adıma vermeye çalışayım..........evlendikten sonra ilk önce kocaların kıskançlığı başlıyo"oraya gitme buraya gitme" tabi evde otur otur can sıkıntısından yemeye başlıyorsun ondan sonra hamilelik "canım onu çekti yok bunu çekti" derken bide sorunluysa ilaçlardanda biraz alıyosun sonra bebek geliyor..........aman tatlı ye aman boşver kiloyu ye yoksa sütün olmaz felan filan .neyse çok uzattım elim yoruldu arkası yarın...........:roflol::roflol:

sağol tatlımm verdiğin bilgiler için a.s.bende bunlardan korkuyorum açıkçası ama inşallah daha dikkatli olurum

evet canım baştan önlemini al.....insanların dediklerine fazla kulak asma.......kendine iyi bak iyi geceler............a.s.

osicimm nerelerdesin az önce gördüm buluşma haberlerinde yazdıklarını ordada sormuştum ama tekrar sorayım kardeşinin adı ne ( eğer orda cevapladıysan tekrar yazmana gerek yok tatlım)

osicim sanada iyi geceler.............ve şu anda başka bu sayfada olanlarada.........a.s.

buluşma haberlerinde cevepladım biraz geç oldu çünkü kızım uyandı mama yedirdim Şeniz

önemli değil güzelimm bende orda okudum şimdi cevapta yazdım ama ordan değilde burdan devam edersek daha iyi olur sanırım güzelimm o konuyu dağıtmayalım a.s

X