- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU1
aaaaaaaaaaaaaa ne güzeldimi..........nerden nereye,bak seneler sonra k k da karşılaştınız.........
canım sorma dün gece nasıl şaşırdım anlatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaa ne güzeldimi..........nerden nereye,bak seneler sonra k k da karşılaştınız.........
ne güzel ama dimi..hiç ummadığın yerde bir tanıdık...............
jnaz annene sordummu hatırlıyomu bizi ama hatırlamazı lazım normalde
bende suan karsta oturmaktayım gorev dolayısı ıle 8 yıldır burdayız artık buralı olduk
evet osicim,anlaşılan kimse buluşup tanışmak istemiyo...........kızlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz?:1hug:mrb kızlar nasılsınız buluşma yapalım dedik hepiniz ortalıktan kayboldunuz
hoşgeldin canım ben bekledim benimki almamış tek taş yüzük sormuş cok pahalı diye almamış gelince bide bana anlatıyor madem tek taş pahalı ucuz birşey bulamadınmı kendi kendime öyle düşündüm ama gönlümü aldıŞeniz
e gönlünü aldıysa sorun yok tatlımm
benimki tek taşı doğumgünümde almıştı bugün ne aldı bilmiyorum artık havaların düzelmesini beklemem lazım :çok üzgünüm:
estağfirullah canım nişanlım sakaryalı ve geyvede oturuyosenin nişanlın nerde oturuyor? nişanlın nereli?kadıköy buluşmasına sendemi gitmeyi düşünüyosun ?ne kadar soru olmuş dimi