Kars///36

ne güzel ama dimi..hiç ummadığın yerde bir tanıdık...............

jnaz annene sordummu hatırlıyomu bizi ama hatırlamazı lazım normalde

canım hatırlamaz olurmu bu sabah kahvaltıda söyledim annemde babamda çok iyi tanıyo hatta bana sen nasıl hatırlamazsın dediler bide bizim evde sürekli anlatırlardı benim hakkımda baban bizim evde bi iş yapıyomuş sanırım inşaat işleriyle alakalı bende küçükken çok süslüydüm günde defalarca üst değiştirirdim babanda beni görmüş ama ben sürekli üstümü değiştirip çıkıyorum karşısına anneme demişki ayşe abla allah yardımcın olsun senin kaç tane kızın var böyle annemde şaşırmış tabi ben ortaya çıkınca tekrar durumun farkına varmışlar:roflol:

Seni süslü seni.................adamın kafasını allak bullak etmişsin............

mrb kızlar nasılsınız buluşma yapalım dedik hepiniz ortalıktan kayboldunuz
evet osicim,anlaşılan kimse buluşup tanışmak istemiyo...........kızlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz?:1hug:

iyi geceler kızlarrr
şu buluşma işinide ayarlayalım bencede ama malesef kimseler görünmüyo

O zaman kızlar,buluşmayı konuşabilmek için en iyisi yarın gece 11 de burada olalım hepimiz yeri kararlaştırırız.....Eğer saat uygun değilse herkese göre ayarlayalım......... ancak böyle olacak:1hug:

Herkese Merhaba Ben Geldim..... Annemlerde Kaldım Arkadaşlar Umarım Hepiniz İyisinizdir.....Harika Zaman Geçirdik Beni Osi - Gonca Gül Merak Etmiş Çok Teşekürler Sorun Yok Çok İyiyim Bu Arada Bu Gün SEVGİLİLER GÜNÜ Herkesin sevgililer gününü Kutluyorummmmmm......:asigim: :asigim::asigim:Şeniz Şeniz Şeniz a.s.

Merhabalar.........ben geldim..........hadi karslılar buyrun................
kızlar bugün hiç hediye beklemediğim halde koçiş beni şaşırttı ve hediyelerle geldi.........ya siz ne yaptınız..................a.s.

iyi akşamlar kızlarr bende geldimm
gonca gül sevindim eşinin şaşırtmasına benim nişanlımdan hala ses seda yok ama hakkını yemiyim dün gece kutlamıştı:kahve:

Aslında arkadaşlar,ben karşıyım bugüne.............Eşime daha önce hediye istemediğimi söylerdim hep 10.yılda ilk kez aldı(yoksam bunun altında bir bit yeniğimi var dersiniz.)ama süpriz oldu çünkü hiç beklemiyordum

hoşgeldin canım ben bekledim benimki almamış tek taş yüzük sormuş cok pahalı diye almamış gelince bide bana anlatıyor madem tek taş pahalı ucuz birşey bulamadınmı kendi kendime öyle düşündüm ama gönlümü aldıŞeniz

e gönlünü aldıysa sorun yok tatlımm
benimki tek taşı doğumgünümde almıştı bugün ne aldı bilmiyorum artık havaların düzelmesini beklemem lazım :çok üzgünüm:

evet kızlar başka kimse gelmedi ........çoğunluk istanbulda olduğu için siz karar verin benim için farketmez.........ama çok azız bakalım başka kimse gelecekmi?Ne dersiniz.............

e gönlünü aldıysa sorun yok tatlımm
benimki tek taşı doğumgünümde almıştı bugün ne aldı bilmiyorum artık havaların düzelmesini beklemem lazım :çok üzgünüm:

doğum gününde tek taş alan kimbilir sevgililer gününde ne yapar?

senin nişanlın nerde oturuyor? nişanlın nereli?kadıköy buluşmasına sendemi gitmeyi düşünüyosun ?ne kadar soru olmuş dimi
estağfirullah canım nişanlım sakaryalı ve geyvede oturuyo
kadıköy buluşmasına gitmeyi düşünüyorum tatlım
bu arada gonca gül sanırım üçümüzden başka kimse pek uğramıyo iki gündür o yüzden buluşmayı nasıl ayarlıycaz bilmiyorum CADIARZU

X