- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Sağolasın ablacım çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım yine şahane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkürler canımEline sağlık arkadaşım, başarılar diliyorum
Sağolasın canım bnmmEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim canım bnm tabiki bebiş nasıl içerdeki dışardaki :)Immmm süper aslıcım.. kıymalısından alıırım valla :))
Yarışmada bol şans :)
İçerdeki yok artık canm malesef ki kürtaj oldum kalbi durdu.. rabbim dışardakine uzun ömürler versin o iyi çok şükür.. tuna nasıl.Teşekkür ederim canım bnm tabiki bebiş nasıl içerdeki dışardaki :)
Öylemi canım çok üzüldüm rabbim paşaya uzun ömürler versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tuna iyi hamd olsun sendromlarla uğraşıyoruz tutturmalar yersiz ağlama krizleri öfke nöbetleri oluyor ara ara başetmeye çalışıyorum inşallah geçecek bu günlerdeİçerdeki yok artık canm malesef ki kürtaj oldum kalbi durdu.. rabbim dışardakine uzun ömürler versin o iyi çok şükür.. tuna nasıl.
Teşekkür ederim canım öyle vallahi hepsini yiyesi geliyor insanın daha neler neler gelecek bakalım iki günde çok güzel tarifler geldiEllerine sağlık bakarak bile kilo alıyorum sanki bu tariflere :)
Allah yardımcımız olsun valla çok zor canım yok henüz konuşmuyor ki anne baba dede how how gibi basit kelimeler kuruyor çiş kaka anlıyor ama konuşamıyor yaza ufak denemeler yaparız umarım alışır daha memeden bile kesemedim azalttık ama tamamen bırakması çok zor olacak sanırımSaol canm alacağı nefes yokmuş bu dünyada.. bizde öyleyiz valla eymenin ergenliklerini çekiyoruz adeta durup durup ağlıyor aniden sinirleniyor bazen babasıyla şaşırıp kalıyoruz napacağız diye.. tuvalet eğitimine başaldnz mı
Teşekkürler 15 cm çapında açıldı aşağı yukarı çok ince olursa hamur parçalanıyor ama daha da minik olabilir tabiki tercih meselesi canımEllerinize sağlık
Biraz daha minik yapılabilir bence, sanki çok hamur hamur olmuş gibi duruyor, özellikle uç kısımları.
Yada daha mı ince açmak gerekiyor acaba
Yine de lezzetli duruyor başarılar dilerimm
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor poğaçaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?