- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
Çok teşekkürler ablaHarika olmuşlar ellerine sağlık,başarılar diliyorum yarışmada..
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler ablaHarika olmuşlar ellerine sağlık,başarılar diliyorum yarışmada..
Çok sevindimRica ederim çok beğendim tarifini.![]()
Çok sevindim![]()
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim canım.![]()
Teşekkür ederim canımEllerinize saglik cok guzel olmus basarilar![]()
Canım aslım ne güzellikler yapmış yineSunumda şahane olmuş ellerine sağlık canım. Başarılar
![]()
Oooo kimler gelmiş hoş gelmiş madalyalı güzelEtli poğaça dediler geldim
Hassstaaasııyımmm ..
Ellerine sağlık , yarışmada başarılar dilerimmmm![]()
Çok teşekkür ederim canım darısı başınızaaaOooo kimler gelmiş hoş gelmiş madalyalı güzelÇok yakışmış
Teşekkür ederim canım
![]()
Bence çok güzel olmuşÇok sağol sidelyaam
Çiçeklerim senin ki kadar güzel değil ama idare ediyorlar buralarda bulamadım o gerçek gibi çiçeklerden :)
Çok teşekkür ederim canımBence çok güzel olmuş![]()
Mmm patlıcan közleyip mi nasıl yapıyor teşekkür ederim canımKayınvaliden bunu patlıcanlı br iç yapıyor ama Of süper oluyor o da denemeni tavsiye ederim Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum
Yok canım patlıcanları kızartıyor biberle soğanla falan soteliyor böyle çok güzel bir içi oluyorMmm patlıcan közleyip mi nasıl yapıyor teşekkür ederim canım
Hmm anladım canım denemek isterim mutlaka patlıcanı çok severim bendeYok canım patlıcanları kızartıyor biberle soğanla falan soteliyor böyle çok güzel bir içi oluyor