Poğaçalar Karnıyarık Poğaça - Dr.Outker Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım ,poğaçaların çok cici olmuş,başarılar diliyorum

Sunum şekil hepsi harika

Diyetteyiz ayol niye baktım şimdi ben bunlara eline saglik tam bir felaket bunlar

Teşekkür ederim tuzsuzum ruhum Seninkilerin yanında sönük kalıyorlar
Benimkinin neyi var ki canım hepsi bir şahane ama içindekini önceden görmek daha güzel bence şahane olmuş yumuşacık poğaça hic yapamıyorum ben ilk defa bu pogacam bu kadar iyi oldu o da ekşi mayadan sanırım yoksa sert oluyorlar

Çok sağol canım bnm aynen isteyen seçiyor neli seviyorsa güzel oluyor yoğurt yada margarin filan koyunca daha sert oluyor sütle yapınca yumuşacık oluyor asıl maharet orda zaten mayasıda el emeği

Çok sağol canım bnm aynen isteyen seçiyor neli seviyorsa güzel oluyor yoğurt yada margarin filan koyunca daha sert oluyor sütle yapınca yumuşacık oluyor asıl maharet orda zaten mayasıda el emeği
Ya benim en muzdarip konum bu sütle yada yoğurtla farketmiyor inadima olmuyor yaaa ahahahhahah napiyim herşeyi de yapmayayım dimi birini de başkaları yapsın ben yiyim

Allah neden ki acaba yani canım ne marifetler var sende bu nazar boncuğu olsun öyleyse
Aman napiyim bende yapmıyorum ha şöyle bir durum var benim fırınım sadece fanli çalışıyor belki onun etkisi vardır ayarlanmıyor fansiz diye ondanda oluyor olabilir tasinirken aticam zaten bunuda kurtulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…