- 12 Aralık 2015
- 63
- 35
- 8
- 33
- Konu Sahibi pakize10
-
Gecmis olsun, Rabbim bu bebeginizi bagislasin size.Ayrıntılı ultrasona 2 hafta sonra alıcak mis Dr. Şimdilik normal ultrasona aldi ama gelişim geri falan demedi.tedaviyle hamile kaldım zar zor 1 de kaybım oldu.geçen yıl kalbi atmiyor du aldılar.hiç iyi değilim çok korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum ne yerdeyim ne gokte.esimde öyle.aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Allah razı olsun gülüm peki dr ayrıntılı değil de normal ultrasonda böbreğin olmadıgini söyledim i sana.Rabbim yavrumuzu bağışlasin bizlere inş. Ben daha ayrıntılıya girmedim 2 hafta sonra inş elim yüreğimde bekliyorum.ya suyu sukadar falan da demediler az deyip gecistirdiler.peki senin o sıkıntılı zaman larda akıntı durumun nasıldı.Gecmis olsun, Rabbim bu bebeginizi bagislasin size.
Şöyle izah edeyim; benim 20 de basladi su azligim ve 2 hafta geriden geliyodu gelisimi, ilk ayrintili ultrasonda tespit edilmisti, hatta onda böbregin birini görememisti doktor. 32 de 3 haftaya yakin deyip hastaneye yatirdilar, suyum bi az bi normal görünüyordu, bu arada cekilen dopler ayrintili vs bunlarda böbrek bi görüldü bi görülmedi, en son ayrintili da kadin dogum üzerine olan bi egitim arastirmada yaptirdim, telas etme annesi bak burda dedi doktor. Icim rahatladi bi nebze, 32.haftada su azligi ve gelisim geriligi icin konan tespit tek arter olusu yani bebegi besleyen 2 damar olmasi gerekirken 1 damarmis, neticede 37 nin sonuna kadar dayandi bebegim, tabi son 7 8 hafta sol tarafa yatarak gecti, kontrole gittigimde kilo almamis annesi seni doguma aliyoruz deyiip 38+1 de dogum yaptirdilar. Mutlu son:)
Dogumdan sonra yapilan tetkiklerle anlasildı ki, sol böbrek de var ama daha asagida yerlesmis ve biraz yan duruyo, boyutu da digerine göre az farkla kücük. Ama Rabbime sükürler olsun bebegimiz saglikli.
Sakin olmaya calisin, suan kimse görmüyo iceriyi, Allah tan baska:)
o akinti fitille gectigine gore amniyon sivisi degildir, benim de akintim coktu doktor test yapinca anladik ben vajinal akinti sanarken meger amniyon sivisiymis, merak etme canim sen dinlenip elinden geleni yapmis oluyosun allahin izniyle bisey olmaz bebegine, ben de ne korkular yasadim seni cok iyi anliyorun ama korkmak stres yapmak sivi azligi kadar bebege zarar,o yuzden kalbini hep ferah tutAllah razı olsun canım çok bekledik biz onu inşallah sağsağlim kavuşabiliriz ona.dr su miktarı çok az yada şu kadar az demedi.suyu az dinlenmelisin 15 gün sonra gelirsin dedi.inşallah organlarının gelişmemesi gibi bişey olmamıştır.2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum.bide canım su gibi akıntım vardı fitil verdi akıntım geçti o akıntının geçmesi suyu etkiler mi acaba akıntıdan dolayımı suyum azaldı bilmiyorum çünkü 2 hafta önce kontrolde herşey yolundaydı.
İnşallah Rabbim bize bağışlasin canım inşallaho akinti fitille gectigine gore amniyon sivisi degildir, benim de akintim coktu doktor test yapinca anladik ben vajinal akinti sanarken meger amniyon sivisiymis, merak etme canim sen dinlenip elinden geleni yapmis oluyosun allahin izniyle bisey olmaz bebegine, ben de ne korkular yasadim seni cok iyi anliyorun ama korkmak stres yapmak sivi azligi kadar bebege zarar,o yuzden kalbini hep ferah tut
Normal ultrasonda görülen bisey degil tatlim, yani ayrintili da anlasildi. Benim akintim yani amniyo sivisi gelmedi, diger türlü vajinal akinti oluyordu.Allah razı olsun gülüm peki dr ayrıntılı değil de normal ultrasonda böbreğin olmadıgini söyledim i sana.Rabbim yavrumuzu bağışlasin bizlere inş. Ben daha ayrıntılıya girmedim 2 hafta sonra inş elim yüreğimde bekliyorum.ya suyu sukadar falan da demediler az deyip gecistirdiler.peki senin o sıkıntılı zaman larda akıntı durumun nasıldı.
anladım canım bende ondan tedirginim hep işte ayrıntılıya girmeyi iple çekiyorum.Normal ultrasonda görülen bisey degil tatlim, yani ayrintili da anlasildi. Benim akintim yani amniyo sivisi gelmedi, diger türlü vajinal akinti oluyordu.
Icinizi ferah tutun, sdc bi tane ayrintiliyla yetinmeyin, 2ser 3 er hafta aralarla güvendiginiz hastanelerde tekrar tekrar girin. Cidden karninizin icini yalnizca Rabbim biliyor. Bak dogunca, sizi strese soktuklari icin doktorlara az söylemeyeceksiniz:)anladım canım bende ondan tedirginim hep işte ayrıntılıya girmeyi iple çekiyorum.
senin için yasin okicam bugün canım.Rabbim sana bağışlasın inşallah yavrularınıKızlar bende 11+5gunluk ikizlere hamileyim sürekli su gibi akintim oluodu bulanık açık pembeyle kahverengi karışımı dün kontrole gittiğimde suyun gelmiş bebeklerin hiç suyu kalmamış diyince yıkıldım resmen ankaraya sevk ettiler şuan gidiyorum nolur dua edin bi mucize olsun hala kalpleri atiodu bebeklerimin
Allahım şifa versin canım hayurla git bakslim haberdar et bizideKızlar bende 11+5gunluk ikizlere hamileyim sürekli su gibi akintim oluodu bulanık açık pembeyle kahverengi karışımı dün kontrole gittiğimde suyun gelmiş bebeklerin hiç suyu kalmamış diyince yıkıldım resmen ankaraya sevk ettiler şuan gidiyorum nolur dua edin bi mucize olsun hala kalpleri atiodu bebeklerimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?