Premature Bebekler karnındaki suyu(amniyon sıvısı) azalan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benimde bazen belirgin bir şekilde azalıyor. Çikolata dondurma tarzı şeyler yediğimde bazen fark ediyor. Yada elimle karnını oksuyorum adini söylüyorum hafif ritimlerle vuruyorum o zamanda bi hareket ettiği oluyor. Bi deneyebilirsin. İnşallah bi sorun yoktur.
Tatli yiyiyorum canim. Bugun hele daha dikkat ettim yedim uzandim.hareket etsin diye yapadigim kalmadi. En sonunda hafifhafif hareket etmeye basladi sukur.. cok sagol canim.

Tatli yiyiyorum canim. Bugun hele daha dikkat ettim yedim uzandim.hareket etsin diye yapadigim kalmadi. En sonunda hafifhafif hareket etmeye basladi sukur.. cok sagol canim.

Sevindim :) bide büyüyorlar eskisi gibi çok hareket beklememek lazim ama insan yinede panik oluyo

kızımı su azlığı, 1 cm açıklık ve incelme olmamasından dolayı 32. haftada sezeryan ile dünyaya getirdim.

Kizlar son aylarda bebek buyuyor hareket alani kisitlaniyor suyuda azaliyor eskisi gibi hareket etmiyorlar bende cok merak ederdim niye hareket etmiyor diye ben kucagima aldim Allah evladima uzun ömürler versin sizinkileride kucaklariniza almayi nasip esin insallah amin

Bnm de bigun coook hareketli bigun cok sakin hic bi gunu bi Gününü tutmuyor bnde hareket etmediğinde göbeğime vuruyorum hafif hafif yada ne tarafıma yaslanmissa oraya hafif bastırıyorum eli ayağı ne varsa çekiyor hemen

Kizlar son aylarda bebek buyuyor hareket alani kisitlaniyor suyuda azaliyor eskisi gibi hareket etmiyorlar bende cok merak ederdim niye hareket etmiyor diye ben kucagima aldim Allah evladima uzun ömürler versin sizinkileride kucaklariniza almayi nasip esin insallah amin
Allah bizede nasip etsin inss

Sende de su azlığı mi vardi

Canim baya dusuk senin dr lar nediyo? Kacinci haftadaydin sen?
Cnm biz 32 nin icindeydik ultrasonda 33 un içinde gozuktuk suyumuz 20 lere inmişti sukur yine 30 lardayiz.Dr sıkıntı yok dedi bebekte bir sorun gorunmuyor dedi.ben sezeryan istedim ama Dr kızdı sorun yokken bu kadar bebeği dogurtalim mi diye.su an icin en saglikli yer anne karni dedi.bakalım inş artar.

Bayan34 Ben 38. Haftada baska sebeplerden dolayi sezeryan ile dogum yaptim 36 haftadan sonra suyum azaldi ama o normalmis zaten

Ya kızlar bnm sürekli bozuk para büyüklüğünde akıntım oluyor su gibi doktor turnusol kağıdı verdi onu kullanıyorum renk değiştirmiyor turnusol kağıdı kesin belli eder mi artık çıldıracağım şu akıntı mi su mu idrar mi belli olmayan şey yüzünden

kızımı su azlığı, 1 cm açıklık ve incelme olmamasından dolayı 32. haftada sezeryan ile dünyaya getirdim.
Cnm Bebeğin sağlıklı mi şimdi suyun azlığının neden oldugunu çözebildiniz mi aklıma binbir türlü şey geliyor bebekte mi sıkıntı var ki su üretemiyor diye

Cnm Bebeğin sağlıklı mi şimdi suyun azlığının neden oldugunu çözebildiniz mi aklıma binbir türlü şey geliyor bebekte mi sıkıntı var ki su üretemiyor diye

Devlet hastahanesinde alttan muayene yaparken suyumu patlattılar. Çıkarkende kağıt imzalattılar hastanemiz sorumlu değildir diye. Bir daha da devlete gitmedim.

Devlet hastahanesinde alttan muayene yaparken suyumu patlattılar. Çıkarkende kağıt imzalattılar hastanemiz sorumlu değildir diye. Bir daha da devlete gitmedim.
Yok artık imzalamasaydiniz KESKe bu kadar buyuk sorumsuzluk mu olur o haftada neden alttan muayene Yaptılar ki

Yok artık imzalamasaydiniz KESKe bu kadar buyuk sorumsuzluk mu olur o haftada neden alttan muayene Yaptılar ki

Ağrım oldu.. Eşim acil götürdü. Ultrasondan baktılar gayet normal. Bir de açıklık var mı diye stajyere bak dedi. Kız bakarken patlattı. Sonra nst ye bağladılar yarım saat kadar sonra tekrar ultrason su azalmış dedi doktor tekrar nst. bağırdım artık çıkarın beni diye. Anca kağıt imzalarsan bırakırız dediler genel prosedürmüş. İmzaladım bende kaçayım diye.

Ertesi gün özel doktora gittik. Suyun azalmış 1 cm açıklık var dedi ama zar incelmemiş suni sancı versemde normal doğum yapamazsın dedi. Mikrop kapabilirsin açıklık var diye ondan acil sezeryana alındım.

Aarkadaar ben bugun acil sezeryanla dogum yaptim suyum 30 a dusmustu. Simdi iyiyiz cok sukur.cok panik yaptım.bugun kontrolum vardı. Acil sezeryan dedıler.bence sık sık suyunuzu olçturun benıö haberım olmıcaktı kontrol olmasa.

Merhabalar, ben çarşamba günü doğum yaptım 35+1 de, normal doğum oldu. Bebegim iyi çok şükür kuveze girmedi. Ama benim için çok kolay olmadı. Plesenta içeride kaldı. Suyun azlığından dolayı yapışmıştı. 2 gün kendisinden düşmesini bekledik ama olmadı. Bugün de operasyon yapmaya karar verildi. Doktorlar çok uğraştılar. Tam 17 kişi girdi ameliyathaneye. Neyseki sezeryana gerek kalmadan kürtaj tarzı bi müdehale ile aldılar. Çok sıkıntı çektim, bilsem sezeryan olurdum böyle olacağını ama yinede çok şükür simdi iyileşmeye başlıyorum. Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini.

Merhabalar, ben çarşamba günü doğum yaptım 35+1 de, normal doğum oldu. Bebegim iyi çok şükür kuveze girmedi. Ama benim için çok kolay olmadı. Plesenta içeride kaldı. Suyun azlığından dolayı yapışmıştı. 2 gün kendisinden düşmesini bekledik ama olmadı. Bugün de operasyon yapmaya karar verildi. Doktorlar çok uğraştılar. Tam 17 kişi girdi ameliyathaneye. Neyseki sezeryana gerek kalmadan kürtaj tarzı bi müdehale ile aldılar. Çok sıkıntı çektim, bilsem sezeryan olurdum böyle olacağını ama yinede çok şükür simdi iyileşmeye başlıyorum. Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah kızlar. bızde sızın haftalara sağlıkla sıhhatle gelebılsek.. cok sevındım ıkınız ıcınde hep acabalarla geçen süreci çok şükür atlattınız. darısı diğer az suyla gun sayanların başına olsun ..:anneadayı:

Allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah kızlar. bızde sızın haftalara sağlıkla sıhhatle gelebılsek.. cok sevındım ıkınız ıcınde hep acabalarla geçen süreci çok şükür atlattınız. darısı diğer az suyla gun sayanların başına olsun ..:anneadayı:

Amin inşallah, Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aarkadaar ben bugun acil sezeryanla dogum yaptim suyum 30 a dusmustu. Simdi iyiyiz cok sukur.cok panik yaptım.bugun kontrolum vardı. Acil sezeryan dedıler.bence sık sık suyunuzu olçturun benıö haberım olmıcaktı kontrol olmasa.

Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Back