- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 34
- Konu Sahibi pakize10
Peki cnm bebeğinin hareketleri nasıl bn bugun hareket sayısını az değilde eskisine gore daha Güçsüz hissediyorum neden acaba hareket takip etmekten psikolojim bozulduMerhaba bende sizinle ayni durumdayım ve kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim :) şuan 34+0 dayım ve 28+6 dan beri suyum geliyo. 29+1 de akciğerleri için iğne yapıldı. 5 haftadır haftada 2 kere doktor kontrolüne gidiyorum. Her defasında nst ye bağlanıyorum ve suyuna bakıyor doktorum. Haftada bir de crp ve tam kan sayımı tahlili yaptırıyorum. Enfeksiyona bakıyor doktorum. Sürekli yatıyorum bol su içmeye çalışıyorum. Su içmenin direk bebek suyuna bi etkisi yok demişti doktorum ama enfeksiyon artmaması ve idrar yollarını temizlemek için daha çok bol su öneriyorlarmiş.
Ve bebeğinizin eğer igneden sonra kilo alimi gelişimi yavaşladıysa bu normalmiş ve iğneden kaynaklanıyormuş. Doktor iğne olduktan bi kaç hafta sonra yeniden toparlamaya baslar demişti.
Biraz uzun oldu herhalde :) Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.