sanki sadakat beklemek sadece evli kadınların hakkı. evli değilsen ilişki yaşayamazsın mantığının yanlış kolları dalları budakları bunlar. tabiki de en doğal hakkın senin 4 yıllık bir birlikteliğin yaşanmışlığın var. nedenini sormak ne olacağını bilmek istiyorsun çok normal. sadakatsizlik yapacağına dair bir şüphen mi var yoksa? durup dururken bir kadın kıskançlık paranoyasına girmez ve anladığım kadarıyla sen iyi eğitim almış özgüveni yüksek bir hanımsın durup dururken olmaz böyle. ilgisiz olmasından dolayı mı kıskançlıkların alevlendi?Merhaba,
ben sizin gibi düşünmüyorum evlenmeden de ciddi ilişkiler yaşanabileceğine inanıyorum.
Örnek olarak ta kendi mi gösterebilirim.
Evlenmeyi düşünmüyorum ama bu rahat olacağıma dair bir işaret değildir. Sadakat benim için her zaman ön sıradadır.
Ben bu kisi ile duygularımdan ilk günden bu yana ciddiyim ve hala öyleyim.
Seviyorum, bağlıyım sadakatle sadece o var başkası yok olamaz da.
ilgisiz olabiliyor canım eşler birbirine karşı bu eşlerin birbirine karşı olan bağın kopması anlamına gelmiyor. biraz akışına bırakmakta fayda var. çok obsesif tutum sergilemiş gibisin. sağlıklı olan yoldan ayrılıyor gibisin. dur biraz nefes al, o da bir nefes alsın. değişecektir durumlar. 2 gün bekle evet :) bakalım ne olacak 48 saat içinde. ben de merak ettim :)