• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman oldum uf!

uzmanlara göre yatak iliskisi bitmisse evlilikte bitmistir derler ...
iste buna uzuldum bir aile terapistine gorunun demekten baska diyecek birseyim kalmadi sana arkadasim
Allah yolunuzu acik etsin sevgiyle kal insallah duzelir

ilişkimiz fisfisfis

cinsellikde bitti yani hep sorunluydu buda sanırım önemli bir etki oldu
eşimde erken boşalma sorunu var ve bende hiç birşey anlamayım boşu boşuna abdestim bozulsun istemiyorum hadi 1 yaparsın 2 yaparsın belirli bir zaman sonra yeter diyor insan hem zevkine varma hemde cefasını çek ahhhhhhh ahhhhhh:çok üzgünüm:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

sevalcim erken boşalma sorunu olabilir ama bununda çaresi var
doktora gidin ne bilim aktara gidin vardir bi çaresi karişim falan hazirlar geciktirirci
erken boşaliyo madem tedaviye başlayin ve eşinle konuş
o boşalmadan evvel seni boşaltsin tek tarafli ilişkiyi kimse istemezki:sm_confused:

işde sorun bu susduramıyor susdurduğunu sanıyor annesi onun karşısında he he tamam oğlum konuşmam oğlum diyor o evden çıkar çıkmaz başkalarına yetişdiriyor yani göz boyuyor eşimde daha napim diyor yaaaa:a015::a015::a015::a015:

Ama dogru canim daha ne yapabilir onun annesi sonuçta almis iste bi sekilde karsisina atsan atilmaz satsan satilmaz yani.

:çok üzgünüm:işde bu o kadar kolay değil he diyince almanyaya gidilmiyor onun daha almanca kurslarına gitmesi lazım benim gidip alman vatandaşlığını almam lazım burda borc harc var onların bitmesi lazım yine nerden baksanız en kabasından 2 sene var en kısa zamanda 1 sene ama kredinin bitmesi daha 2 sene sürüyor:a015:

ondan ziyade ya sonra eşime ailesi daha kıymetli gelirde sonra bana beni kendi rahatın için ailemden ayırdın ülkemden ayırdın derse ya biz bu 1-2 seneyi beraber atlatamazsak daha önce bitersek keşkelerle yaşamak istemiyorum veya belkilerle yapamam napim yaaa güçlü olmaya güçlüyüm ALLAHıma bin şükür 7 sülalesi gelse ailem arkamda oldukdan sonra vız gelir ama işde sorun şuan ilişkimiz fisfisfis

cinsellikde bitti yani hep sorunluydu buda sanırım önemli bir etki oldu
eşimde erken boşalma sorunu var ve bende hiç birşey anlamayım boşu boşuna abdestim bozulsun istemiyorum hadi 1 yaparsın 2 yaparsın belirli bir zaman sonra yeter diyor insan hem zevkine varma hemde cefasını çek ahhhhhhh ahhhhhh:çok üzgünüm:

slm canım ilk yazından başlayıp sonuna kadar yazdıklarını okudum.durumun cidden zor bende evleneli 6 ay oldu...
yaşamadan insan bilemez ama bitavsiyem olcak güzelim sana...eşinin ailesi için eşini eşinde seni kırmamaya çalışsa...yani aileleri araya sokmasanız kapıyı kapıtınca onlar ve sorunlar dışarda kalsın birbiriinize yansıtmayın ki burda sana daha çok görev düşüyor.sorunlar içeride taşınırsa eşinden soğursun kısacası bieşinle aranı düzelt sonrada o ailesiyle doğru dürüst konuşsun veya eşinle kara alıp hiç gitmeyin huzurunuzu bozuyorlarsaaaa

kaç defa dedim ilaç al eczaneden veya bitkisel birşeyler kullan pisikolojik destek al uroloğa git yok gitmiyorda yapmıyorda anca pisikolojik bu sen benle iyi geçin huzursuzluk yaratma geçer bu durum diyor :oklava: bazen onu evire cevire dövesim geliyor hem onu hemde sülalesini kötükedihüso

ya kızlar şimdi şöyle birşey var artık öyle bir duruma geldim ki yarın birgün çocuğum onlara benzicek kanı onlardan olucak huyu suyu kaşı gözü benzicek diye ortada birşey yokken oturduğum yerde çıldırıyorum ya varmı böyle birşey iyice paranoyak oldum saplantı haline geldi yurtdışına gider gitmez yardım alıcam karar verdim çünki kimseye birşey olmuyor tek kendime zarar oluyor buna göz yumamamyasakkelime

[cinsellikde bitti yani hep sorunluydu buda sanırım önemli bir etki oldu [eşimde erken boşalma sorunu var ve bende hiç birşey anlamayım boşu boşuna abdestim bozulsun istemiyorum hadi 1 yaparsın 2 yaparsın belirli bir zaman sonra yeter diyor insan hem zevkine varma hemde cefasını çek ahhhhhhh ahhhhhh:çok üzgünüm:

Ana baba sorunu bir yere kadar.. asıl sorun budur bu evlilikte...

yok benim için büyük bir soun değil bu çünki cinselliğe değer vermiyorum yani olsada olur olmasada bu bence aradaki en büyük sorun değil hem çaresidem var olmasada önemli değil zaten çocukda düşünmüyorum benim için önemli olan saygı sevgi ve geceleri mahsumca sarılıp uyumakdı ama hiç biri kalmadı sanırım:a015:

hem aynı sorunu bende yaşıyor olabilirdim onun için insanların sağlık sorunları benim ilişkilerimde hiç bir anlam taşımadı bugüne kadar bu cinsellik içinde geçerli:emir_bebek:

dün eşim beni çok şaşırttı sanki o agressiv adam gitti yerine başkası daha doğrusu evlilğiğmizin ilk 1ayındaki adam geldi çok tuafdı eve geldi bana çerez falan almış cola almış sigara almış geldi yanağıma bir öpücük kondurdu napıyorsun dedim içimden geldi dedi :uhm::uhm::uhm::uhm:

sonra ben laptopun başındaydım bana masaj yaptı durduk yere yok bacağın açık belin açık hasta olucaksın diye uyardı:uhm::uhm::uhm::uhm:

özünde aslında çok iyi bir insan hatda mükkemmeliğe brş kalmış bir adam ama işde arzalandığı zamanda babası olsa tanımıyor karşısında süprizzzzz

ben bir karar aldım dün bana şu haraket gibi:mymeka:dank etti kafama:1rolleyes:

eşimle aramı düzelticem ve 03.02.2009 tarihinde almanyaya gidicem şimdi kötü uğurlanıp aklımın burda kalacağına tatlılıkla uğurlanıp akıllar kendimde bırakma daha mantıklı geldi bana sonra eşimle hergün olmasada her 2ci gün telde konuşucam arayı sıcak tutucam ki ailesine yönelmesin sonra belki nisanda onuda yanıma 2-3 haftalığına turist olarak yanıma almayı düşünüyorum hem gezer hem kafası değişir hemde özlem dindirir:kahve:

ailesi ile geldikden sonra ayrıca ilgilenicem kötükedihüso

sizce nasıl yani nasıl bir plan veya düşünceler nasıl yorumları bekliyorum kızlar ve sanırım yavaş yavaş kendime gelmeye başladım güçlenip kendim oluyorum:1hug:

yerinde olsam aileme onu turist olarak alma islemlerini baslatirdim kocacigimida birakmazdim burda o uc aylik suredede kendi islerimi hallederdim
ailenin evinde sana bir tabak varsa kocanada vardir herhalde kaydirigubbakcemile5

eşimin gelmesi değil kalması sorun iş yerinden izin alamaz o kadar uzun zaman en fazla 2 hafta kalabilir bilemedin 3 hafta daha fazla olmuyor yoksa ben onu 3 ayda alırdım yanıma ama biraz uzak kalmakda fayda var yarar var bu bize iyi gelicek kaydirigubbakcemile2

kızlar napimmmmmmmmm aldığım kararlar doğrumu yada göremediğim bir eksik veya yanlış karar varmı aldığım kararlarda ?????******:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

kızlar napimmmmmmmmm aldığım kararlar doğrumu yada göremediğim bir eksik veya yanlış karar varmı aldığım kararlarda ?????******:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

aldığın kararları yargılamak bana düşmez doğru yanlış sen bilebilirsin sadece
ama bence çok kolay düşünüyorsun herşeyi
almanyaya giderim alman vatandaşı olurum eşimi alırım gezer tozarız hasret gideririz felan
biraz fazlaca polyanacısın bence
öyle ha deyince alman vatandaşı olunmuyor bunda yaklışık 13 sene önce biz başvurduğumuzda 1 seneden fazla sürmüştü işlemler
belki şimdi daha kolaydır hadi diyelim 6 ay sürdü
ama öyle hemen vereceklermi sanıyosun dünya kadar kağit işleri var, masrafı var
belkide gider gitmez işsiz olduğun için işlemlerin dahada uzun sürecek malum işsizlere zorluk çok fazla çıkarıyorlar
sonra sen eşine davetiye yolıyamayacaksın belkide, bunun için iş güvencesi, kira kontratı felan istiyorlar çünkü
yani senin hayal ettiğin kadar kolay olmicak bu işler

ya şimdi şöyle birşey hayalperes asla ve asla değilim burcum başak yükselenim balık hiç bir zaman kontrolsüz plansız iş yapmam bir adım atmadan 10 kere düşünür yarım adım atarım ayrıca herşeyi ben zaten ayarladım ve planladım :delphin:

- davetiyeyi kuzenim göndericek hertürlü emniyetli bir girişim

- türkiyede 1 iş gününde pasaport haszır oluyor 6aylık 114TL 1 senelik 160TL

- ben orda doğdum büyüdüm okudum 2 meslek yaptım yani üniversite derecesine geliyor kıyaslama yapıldığında neyse 14 sene okudum sabıkam yok vukatım yok aukatım demesine göre berlinde kendisi 3-4 ay içerisinde alman vatandaşıyım

- martda eşimi alıcam yanıma 3 haftalığına falan bunalmasın buralarda he çok sıkılırsa ben atlar gelirim bir kaç günlüğüne bunlar en son düşüneceğim şeyler

- gittiğimde ailemin evinde kalıcam para sıkıntım olmicak karışan görüşen olmicak kendimle ve sağlığımla ilgilenmek istiyorum doktorlara gidip sağlık sorunlarımdan kurtulmak istiyorum

yani ben herşeyi ennnnnnnn ince ayrıntısına kadar düşündüm planladım bir sorun çıkacakbile olsa her türlü hallederim şimdi iki gündür eşimde kendine geldi eskiye döndü çok şükür:Saruboceq:

Back