• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman oldum uf!

sağol canım teşekkür ederim:çok üzgünüm:
bende artık birşeylerin olmasından yanayım artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun yani inan dün ki olaydan sonra eşimi bile gözüm görmüyor :a015:
üzülmüyormuyum çok üzülüyorum bu arada annemle 2 hafta önce babam için konuşdum biraz üzerine gittim napıyorsun aklını başına al 4 kızcocuk anasısın yapma yuvanı dağıtma diye ve şimdi hergün arayan saatler konuşan annem 13 gündür aramıyor beni:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

sanki kocamannnnnnnnn bir boşluk var ne sağı var ne solu ne üstü var ne altı ne önü var ne arkası bende tam ortasında başım yerde ağlayarak kayıplara karışıyorum :a015:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

sevalcm Allah yardımcn olsun canım..
al kocanı da git kız. bakmada hiç ardınaa.s

Hayatım... nasıl da büyütmüşsün gözünde yaaa... kıyamam... :1hug:

Bak güzelim.
Eşin razı, sen razı
Anan-baban ailen razı
Eeeeee?
Sorun ne?

Zorluksa orada da zorluk burada da, hayat bu, kolayı var mı zaten?

Kendini üzdüğüne, bu kadar düşünmene değecek bir konu değil... değmez gülüm 3 günlük dünya, nasıl mutlu olacaksan öyle yaşayacaksın tabii, bırak allasen dil de öğrenilir, yol iz de öğrenilir, 3 ay sonra 40 yıldır oradaymış gibi yaşar da kocan sen hiç merak etme. Kapa gözünü, tak kocanı koluna, Allah büyük hakkımızda hayırlısı de olsun bitsin... a.s.

arkadaşlar ALLAH hepinizden bin kere razı olsun inanın her yorumunuz biraz olsun içimdeki yangına su serpiyor o kadar ihtiyac duyuyorum ki farklı yorumlara düşüncelere benim düşünemediklerimi belki abartdıklarımı siz daha net ve objektiv görüyorsunuz ve bu bana çok yardımcı oluyor ALLAH ne muradınız varsa versin rabbim sizi sevdiklerinizi korusun herşey gönlünüzce olsun yorumların fikirlerinizin devamını bekliyorum kurban olduğum ALLAHım sizleri darda sıkıntıda koymasın :1hug:

son iki gündür eşimlede sorunlar yaşamaya başladım fikri düşünceleri değişdi bir anda bana gözümde bir hiç değilsin değerini hergün biraz daha yitiriyorsun diyor herşeyde zorlaşdı kafam karma karışık yani artık ayrılmayı bile düşünüyorum bana destek olmayan beni bana kötü davranan yargılayan insanlara karşı savunmayan biri ile daha fazla dayanabilirmiyim bilmiyorum tek başıma mücadele vermekden çok yoruldum :a015:

nereye nereye şetişeceğimi bilmiyorum çok yoruldum artık beynim ruhum bedenim çok yoruldu dayanamıyorum katlanamıyorum herşey gün ışığı kadar karanın üzerinde beyaz ak gibi ap acık ortadayken kendimi savunmakdan birilerini birşeylere inandırmak çabalarından çok yoruldum sanki ruhum bedenimde can çekişiyor önce ALLAHım sonra siz bana bir yol gösterin kurban olim sonunda canımdan olucam bir anlık öfkeyle gözüm kararıp kötü şeyler yapmakdan korkuyorum :a015::a015::a015::a015:

Canim sakin olmalisin, böyle sinirle öfke ile hicbir yere varamazsin...her evlilikte tartismalar olur fikir ayriliklari olur hemen ayrilmak hemen havluyu atmak dogrumu bilemem...:delphin:

Bence sen topla valizini bir müddet git ailenin yanina almanyaya, orda biraz kafani toparla sakince düsün ve ne yapacaklarin hakkinda saglikli kararlar ver...belkide biraz o ortamdan ayrilman senin icin daha iyi olur, sakinlesir ve kararlarini ona göre verirsin..:delphin:

Inanki bana kalirsa senin yerin burasi, benimde tüm ömrüm burda gecmis artik türkiyede yasayacagimi hic sanmiyorum, cok isterdim bir yandan herseyi hep böyle yarim yasamakta kolay degil gurbette ama burasi bizim bir bakima vatanimiz oldu artik, yapamayiz bir baska yerde....üzücü bir durum cünkü kendi memleketinde bir yabanci gibi oluyorsun...benneyaptımki

Bize dönüs yok artik galiba, ancak ve ancak tabutlarimizla...:çok üzgünüm:

Kendini yipratma canim hersey olacagina varir:teselli:

Canim sakin olmalisin, böyle sinirle öfke ile hicbir yere varamazsin...her evlilikte tartismalar olur fikir ayriliklari olur hemen ayrilmak hemen havluyu atmak dogrumu bilemem...:delphin:

Bence sen topla valizini bir müddet git ailenin yanina almanyaya, orda biraz kafani toparla sakince düsün ve ne yapacaklarin hakkinda saglikli kararlar ver...belkide biraz o ortamdan ayrilman senin icin daha iyi olur, sakinlesir ve kararlarini ona göre verirsin..:delphin:

Inanki bana kalirsa senin yerin burasi, benimde tüm ömrüm burda gecmis artik türkiyede yasayacagimi hic sanmiyorum, cok isterdim bir yandan herseyi hep böyle yarim yasamakta kolay degil gurbette ama burasi bizim bir bakima vatanimiz oldu artik, yapamayiz bir baska yerde....üzücü bir durum cünkü kendi memleketinde bir yabanci gibi oluyorsun...benneyaptımki

Bize dönüs yok artik galiba, ancak ve ancak tabutlarimizla...:çok üzgünüm:

Kendini yipratma canim hersey olacagina varir:teselli:

canım bence asla böyle düşünmemelisin
bende almanyada doğdum büyüdüm
orda okudum
ama şimdi türkiyede yaşiyorum
2 yıl oldu
hiç ama hiç pişman değilim
almanyayıda gram özlemiyorum nesini özlicem insanlarınımı? havasınımı? türk olduğun için çoğu zaman aşalayıcı bakışlarımı? nesini?:dilcikar:
özlediğim bişey var ise oda ailem, oda özledikçe atlayıp gidiyorum görüp geri dönüyorum
sen yapamasın diyenlerede inat okadar güzel alıştım ve sevdimki türkiyeyi geri dönmek aklımın ucundan geçmiyor

eşinizi Almanya da götürünce, ya o da sizin gibi pişmanlık duyarsa?
ailesini yalnız bıraktığını düşünürse, özlemi artarsa?

bence sakin sakin düşünüp, ikiniz için en uygun kararı vermelisiniz.

canım bence asla böyle düşünmemelisin
bende almanyada doğdum büyüdüm
orda okudum
ama şimdi türkiyede yaşiyorum
2 yıl oldu
hiç ama hiç pişman değilim
almanyayıda gram özlemiyorum nesini özlicem insanlarınımı? havasınımı? türk olduğun için çoğu zaman aşalayıcı bakışlarımı? nesini?:dilcikar:
özlediğim bişey var ise oda ailem, oda özledikçe atlayıp gidiyorum görüp geri dönüyorum
sen yapamasın diyenlerede inat okadar güzel alıştım ve sevdimki türkiyeyi geri dönmek aklımın ucundan geçmiyor

Allah mutlulugnu bozmasin canim:nazar: ne güzel ayak uydurabilmissin...a.s

Ama ben yapamam galiba, istanbulda o kalabalikta o kargasada bogulurum gibi geliyor...Haberlerde duydugum seyler hastanelerin o faziyeti hayat pahaliligi, egitimide olan eksiklikler, insan hayatinin ucuzlugu sürekli beni düsündürüyor...:delphin:

Burdada öyle mükemmel ötesi bir yasantimiz yok tabiki, yabanciyiz ne yapsak ne kadarda integre olsak bunu degistiremeyiz fakat burda yabanci oldugmuz gibi türkiyede almanciyiz orayada tam olarak ayit olmadigmiz hissediyorum, o yüzden diyorumya aslinda üzücü bir durum gercekten....:delphin:

Sen basarmissin ne güzel insallah her zaman mutlu olur kararindan pismanlik duymazsin...:1hug:

Allah mutlulugnu bozmasin canim:nazar: ne güzel ayak uydurabilmissin...a.s

Ama ben yapamam galiba, istanbulda o kalabalikta o kargasada bogulurum gibi geliyor...Haberlerde duydugum seyler hastanelerin o faziyeti hayat pahaliligi, egitimide olan eksiklikler, insan hayatinin ucuzlugu sürekli beni düsündürüyor...:delphin:

Burdada öyle mükemmel ötesi bir yasantimiz yok tabiki, yabanciyiz ne yapsak ne kadarda integre olsak bunu degistiremeyiz fakat burda yabanci oldugmuz gibi türkiyede almanciyiz orayada tam olarak ayit olmadigmiz hissediyorum, o yüzden diyorumya aslinda üzücü bir durum gercekten....:delphin:

Sen basarmissin ne güzel insallah her zaman mutlu olur kararindan pismanlik duymazsin...:1hug:

çok sağol canım
tabiki kolay bir karar olmadı ama pişman değilim allah hiç birzamanda pişman etmesin :Saruboceq:
ben zaten istanbulda yaşamiyorum canım
orada yaşamayıda asla düşünemem zaten, istanbul gezip alışveriş yapılacak bir şehir ama yaşamak :1no2:
bilmiyorum ama geleceğimiz ve yakında doğacak bebeğimizin geleceği açısından burası daha iyi diye düşünüyorum ben
oradaki hayatıda çok iyi biliyorum ordayken asla türkiyede yaşayamam ben diye düşünüyordum aynı şekilde sağlık, eğitim konuları aklıma takılıyordu ama şimdi burda yaşayınca hiçde öyle olmadığını görüyorum
herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım gerçektende zor durum..sonuçta herkes ailesini olduğu yerde yaşamıyor..ülke içinde bile gidiyoruzda zorlanıyoruz..ama doğduğun yer değil doyduğun yer önemli demişler...türkiyede yaşamak zor..ne istediğin işi yapabiliyorsun ne de hakkın olan parayı alabiliyorsun..madem dil öğrenecek neden olmasın..çalışma şartları iyidir herhalde oranın..sosyal güvence falan..maddi açıdanda rahat edersiniz..

Buradan gitme imkanınız var orada işiniz hazır daha mutlu ve huzurlu oluruz diyorsanız burada durmanız hata.

:a015:o gün ankaradan telefon geldikden sonra eşim annesine gitmiş kavga etmiş niye başkalaını üzerimize salıyorsunuz diye bağırmış çağırmış sonra eve geldi bütün görüşmeyi kayıt etmiş telefona önüme fırlattı al dedi egonu tatmin et:a015::a015::a015::a015:

sonra annem gözümde sıfır oldu ama sende sıfırladın kendini dedi gözümde şimdi ananı babanı ara ayrılıcağımızı ilan et dedi:a015::a015::a015::a015:

bende babamla konuşdum ama ayrılmak istediğimizi ilan etmedim hava değişimi için bir müdet ayrı kalmamız gerekdiğini düşünüyorum neden evlendik sevgimiz önceden ne kadar değerliydi bir birimize gösterdiğimiz saygı sevgiyi hatırlamak için bunu doğru görüyorum sizce nasıl karar vermişim babam biletimi alıcak yarın veya öbürsü gün yurtdışına ailemin yanına gideceğim bir kaç ay 2 -3 ay kalmak istiyorum bu sürec içerisindede geleceğimi garanti altına almak için alman vatandaşı olucam :a015::a015:

babamla konuşdukdan sonra biraz kendime geldim güç aldım babam bana herzaman destek oldu arkadaş gibiyiz ALLAH razı olsun örnek bir babadır doğruları ile yanlışları ile belkide ailemle olmak bana iyi gelicek burda çok yanlız kalmışdım eşimin varlığı bile yetmez olmuşdu birde tartışınca hepden dünyam başıma yıkılmışdı biraz ayrı kalmak sanırım ilişkimize iyi gelicek yada hepden aramızdaki bağ kopucak bilmiyorum kafam çok karışık sizce doğru bir karamı bu ????????????????????????????:a015:

bir kaç gündür daha doğrusu gideceğimi duyduğundan beri deniz sekinin adaletsiz seçim isimli şarkısını dinliyoruz ikimizde ama ayrı ayrı zamanlarda daha 6 aylık evliyiz bu kadar çabuk bitmemeli tükenmemeli :a015::a015::a015::a015:

ne zaman döneceğimi söylemedim belki böylelikle evliliğimiz zor bir sınava girmiş olucak zaten bunu aşarsa hiç birdaha sarsılmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum sağlikli bir karamı bu ve ne kadar iyi gelir iyi ve kötü yönleri sizce ne ?????????:a015:

aldatılma korkusu yok içimde ona bu konuda güveniyorum ama insan oğlu şaşar beşer tabii bunuda biliyorum ama millet iş için ne kadar uzun süreler ayrı kalıyor yıkılmıyor offffffffffff ALLAHım inşallah doğru yolu buluruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah:a015:

yorumlarınızı bekliyorum :a015::a015::a015::a015:

Bence en dogrusunu yapiyorsun sevalcim...zaten yazmistim git biraz kafani topla o ortamdan uzaklasman lazim diye...:delphin:

Bazen biraz uzak kalmak özlemek iyi geliyor iki tarafada, hem esinde biraz tek kalip düsünsün, neden saygiyi ve sevgiyi bu kadar cabuk yitirdik desin?

Gitmeden ona söyle sor sende bende düsünelim bu evlilik bittimi yoksa yeni bir baslangic icin savasmak istiyormusun? Herkes kararini versin...a.s

Yolun acik olsun canim iyi yolculuklar :teselli:

biz malesef ki üzülerek söylüyorum yüz yüze konuşamıyoruz eşimle ciddi bir iletişim sorunumuz var belkide benden kaynaklanıyor ailemde görmedim yani annemle babam arasındaki sorunların konuşularak halledildiğini görmedim 1-2 hafta veya ay küslük olur sonra ufak güzel bir olaydan sonra kalındığı yerden devam edilirdi ama benim annem ve babamla daha çok babamla iletişim sorunum olmadı sanırım onlarda da annemden kaynaklanıyor bu sorun ve eşimle konuşamıyorum ne yazikki:a015::a015::a015::a015:

bugün eşim beni arada işe giderken ve ne yapmak istediğimi sordu ne zaman gideceğimi gidersemde bir karar vererek gitmem gerekdiğini söyledi ya devam ya tamam diye bende şuan sağlıklı kararlar alamicak durumda olduğumu zamana ihtiyacım olduğunu söyledim hayır dedi beni o kadar uzun bir zaman cevapsız bırakıp gidemezsin ya sen bir karar vericeksin yada ben :a015::a015::a015::a015:

bende mağdem öyle sana bırakıyorum sen ver kararı dedim çünki ben sağlıklı karar veremicek durumdayım dedim ama dedim kararın ne olursa olsun ailelere bunu sen açıklıcaksın onada karşı geldi ben kimseye hesap vermek zorunda değilim dedi yani şimdi caresizliğime bir yenisi daha eklendi offfffffff offfffffff ne yapıcam ben :a015::a015:

doğru ne yanlış ne ayırd edemez oldum daha ben sağlıklı düşünecek durumda değilim ki nasıl böyle ciddi bir kararı ha diyince vereyim zamana ihtiyacım var ama o bunu anlamıyor ne olur bir yol gösterin akıl verin napimmmmmmm:a015::a015::a015::a015:

hakkinizda rabbim hayirlisini versin insallah

ama senide anlamiyorum ,sen hep ben kotuyum bunalimdayim diyorsun ama esinide biraz dusun be gülüm benneyaptımki
onada yazik degil mi ????
bak senin icin neleri göze almis
ailesine resti cekmis seni yüz göz etmemis
sen simdi cekip gidersen bu esinin hali ne olacak
ailesini hakli cikarticaksin bu gidisinle onu soyliyim sana birtek !!!
okuduklarima göre ailemde ailemde diye tutturan sen,ordaykende biktim usandim diyen sen
bence once sen esinle bir uzlasmaya varmalisin
onuda öylece kahretmeye hakkin yok

hayır işte öyle değil canım bak şimdi ailesine yani annesine gittiğine sevalin adını ağzına almicaksın diyor konu kapanıyor ama kadın yemiyor içmiyor yine bir şekilde bana duyuruyor dedikodularını :çok üzgünüm:

eşimin yaptığı buydu sırf annesine karşı geldi başkası birşey dediğinde eşime neden konuşmuyorsun dediğimde napim diyor küfür mü edeyim gidip o insanların ağzını burnunumu kırayım hayır diyorum konuşarak anlaş bizim sorunumuz kimse müdahele etmesin biz zamanla çözeriz veya ne bileyim birşey de susdur diyorum ben 6 aydır bıkdım laf duymakdan barışın diyen aracılardan ve herkes herşeyi tek taraflı biliyor kimse bana birde kızım sen anlat ne oldu ne bitti diye sormuyor:a015:

zoruma gidiyor hadi diyorum unutayım ama onada fırsat vermiyorlar her defasında laflara dedikodulara yenisi ekleniyor çıldıracam ya :a015: ve eşimde hep birşeyleri başıma kalkıyor işde ben senin için anneme bağırdım ailemi karşıma aldım ya diyorum ben sana git annene bağır demiyorum veya ailenle konuşma görüşme demiyorum ki ama o anlamıyor ben melakeyim demiyorum evlilik içerisinde benimde hatalarım olmuşdur kabul ama herkes 20% hata bendeyse 80% eşimde biliyor yani eşimle ailece görüşdüğümüz arkadaşlarımız diyor bunu ben daha ne diyim:a015:

o öyle diyince bende diyorum peki diyorum ben napim kimsem yok yanlızım senin için ülkemi düzenimin cevremi arkadaşlarımı bırakıp geldim karşılığı mükafaatı bumu olmalıydı diyorum susyor veya sen buranın şartlarını biliyordun bile bile geldin diyor bunuda bana yükleme diyor:a015::a015::a015::a015:

önceden böyle ağlanan dert yanan insanlara uyuz olurdum neden güçlü olamıyorlar savaşmıyorlar sadece dert yanıp yakınıyorlar diye kızardım kendi kendime ama şimdi bende o sulu gözlü dert yananlardan oldum:a015::a015::a015::a015:

ben kolay kolay ölüye diriye ağlayan biri değilim senelerce ağlamadığımı bilirim kınamda düğünümde bile tek bir damla yaş dökmedim ama düğün gecesi bir başladılar beni ağlatmaya birdaha da susamadım fırsat vermediler ya 6 aydır evliyim ve ve şöyle mutlu huzurlu 4 4lük bir dönem geçirik diyemiyorum yaa olmamalı böyle:a015:

haftanın 2 günü iyisek 5 günü bu sorunlar yüzünden kötüyüz ben mi fazla abartıyorum benmi çok duygusal davranıyorum benmiyim suçlu hatalı onu bile ayırd edemiyorum ama haklı olduğumu biliyorum :a015:

işde sorun bu susduramıyor susdurduğunu sanıyor annesi onun karşısında he he tamam oğlum konuşmam oğlum diyor o evden çıkar çıkmaz başkalarına yetişdiriyor yani göz boyuyor eşimde daha napim diyor yaaaa:a015::a015::a015::a015:

yafff seval bu kadar zayif olma gülüm yaa :kızgın:

kocan seni tutuyor salla ailesini yaaaaaaa

hem sunuda unutma ,sen yine cok sanslisin

hic bir erkek, karisi kendi ailesini eve almiyor diye kabul etmez

karisinin basinin etini yer bitirir

ayyyy sinir oldum cahil kaynanada

ya sen zeki olcan bu durumda

aklini kullan ya ,esini en iyi sen bilirsin

gir kanina topla pilini pirtini götür almanyaya

harbi cok sinirlendimmm delikafaduldendelikafadulden

:çok üzgünüm:işde bu o kadar kolay değil he diyince almanyaya gidilmiyor onun daha almanca kurslarına gitmesi lazım benim gidip alman vatandaşlığını almam lazım burda borc harc var onların bitmesi lazım yine nerden baksanız en kabasından 2 sene var en kısa zamanda 1 sene ama kredinin bitmesi daha 2 sene sürüyor:a015:

ondan ziyade ya sonra eşime ailesi daha kıymetli gelirde sonra bana beni kendi rahatın için ailemden ayırdın ülkemden ayırdın derse ya biz bu 1-2 seneyi beraber atlatamazsak daha önce bitersek keşkelerle yaşamak istemiyorum veya belkilerle yapamam napim yaaa güçlü olmaya güçlüyüm ALLAHıma bin şükür 7 sülalesi gelse ailem arkamda oldukdan sonra vız gelir ama işde sorun şuan ilişkimiz fisfisfis

cinsellikde bitti yani hep sorunluydu buda sanırım önemli bir etki oldu
eşimde erken boşalma sorunu var ve bende hiç birşey anlamayım boşu boşuna abdestim bozulsun istemiyorum hadi 1 yaparsın 2 yaparsın belirli bir zaman sonra yeter diyor insan hem zevkine varma hemde cefasını çek ahhhhhhh ahhhhhh:çok üzgünüm:

Back