- Konu Sahibi tatlimseval
-
Canim sakin olmalisin, böyle sinirle öfke ile hicbir yere varamazsin...her evlilikte tartismalar olur fikir ayriliklari olur hemen ayrilmak hemen havluyu atmak dogrumu bilemem...
Bence sen topla valizini bir müddet git ailenin yanina almanyaya, orda biraz kafani toparla sakince düsün ve ne yapacaklarin hakkinda saglikli kararlar ver...belkide biraz o ortamdan ayrilman senin icin daha iyi olur, sakinlesir ve kararlarini ona göre verirsin..
Inanki bana kalirsa senin yerin burasi, benimde tüm ömrüm burda gecmis artik türkiyede yasayacagimi hic sanmiyorum, cok isterdim bir yandan herseyi hep böyle yarim yasamakta kolay degil gurbette ama burasi bizim bir bakima vatanimiz oldu artik, yapamayiz bir baska yerde....üzücü bir durum cünkü kendi memleketinde bir yabanci gibi oluyorsun...benneyaptımki
Bize dönüs yok artik galiba, ancak ve ancak tabutlarimizla...:çok üzgünüm:
Kendini yipratma canim hersey olacagina varir:teselli:
canım bence asla böyle düşünmemelisin
bende almanyada doğdum büyüdüm
orda okudum
ama şimdi türkiyede yaşiyorum
2 yıl oldu
hiç ama hiç pişman değilim
almanyayıda gram özlemiyorum nesini özlicem insanlarınımı? havasınımı? türk olduğun için çoğu zaman aşalayıcı bakışlarımı? nesini?:dilcikar:
özlediğim bişey var ise oda ailem, oda özledikçe atlayıp gidiyorum görüp geri dönüyorum
sen yapamasın diyenlerede inat okadar güzel alıştım ve sevdimki türkiyeyi geri dönmek aklımın ucundan geçmiyor
Allah mutlulugnu bozmasin canimne güzel ayak uydurabilmissin...a.s
Ama ben yapamam galiba, istanbulda o kalabalikta o kargasada bogulurum gibi geliyor...Haberlerde duydugum seyler hastanelerin o faziyeti hayat pahaliligi, egitimide olan eksiklikler, insan hayatinin ucuzlugu sürekli beni düsündürüyor...
Burdada öyle mükemmel ötesi bir yasantimiz yok tabiki, yabanciyiz ne yapsak ne kadarda integre olsak bunu degistiremeyiz fakat burda yabanci oldugmuz gibi türkiyede almanciyiz orayada tam olarak ayit olmadigmiz hissediyorum, o yüzden diyorumya aslinda üzücü bir durum gercekten....
Sen basarmissin ne güzel insallah her zaman mutlu olur kararindan pismanlik duymazsin...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?