• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman oldum uf!

tatlimseval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
120
0
96
40
İstanbul
selam arkadaşlar şimdi biraz uzun olucak ama benim çok ciddi bir sorunum var :a015:

ben 24 yaşındayım berlinde doğdum büyüdüm ve inetnetden biriyle tanışdım o istanbulda yaşıyordu bende berlinde 2 senedir sorunlu bir ailem var daha doğrusu annem ve babamın arası bozuk baya bozuk yataklarını iki sene önce ayırdılar annem babamı istemiyor eskiden yaşanmış şeyleri unutamıyormuş ama kesin bir karar ile ayrılalımda demiyorum neyse ben 6 ay önce evlendim ve o sorunlu ortamdanda biraz kaçma amaçlı eşimle istanbula yerleşdim en başından eşimin ailesi ile sorunlar yaşıyorum :a015:

bir türlü ben kabullenemediler hem internetden tanışdık hemde ben yurtdışında doğmuş büyümüşüm diye ve kapalı değilim diye istenmeyen gelin pozisyonuna geldim 6aydır onlarlada görüşmüyoruz eşim sadece arada bir gidiyor ziyaretlerine onlara evime gelmeyi yasakladım eşimde tamamıyle benden yana haklı olduğumu biliyor :a015:

ama ben bir türlü yapamıyorum çok yoruldum çok yıprandım burda artık çoğu şeyi kaldıramıyorum pisikolojim ciddi anlamda bozuldu ilk geldiğimde aşıkdım bu şehire herşeyin çok güzel olucağına inanıyordum ama herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyormuş:a015:

eşimle bir sorunum yok çok şükür sadece fazla olgun değil yani benim kadar ince düşünemiyor ama dünya iyisi hiç içinde ark niyet kötülük yok ALLAH bozmasın yuvamı ama ben burda yapamıyorum aklımda hep ailemde annem ve babam hala düzelmedi ve benim 3 kızkardeim daha var 1. 20 yasında 2. 16 yaşında 3. 10 yaşında ve onlarında ordaki ortamda pisikolojisi bozuldu biri eş arayısına girmis biri okulu bırakmaya niyetleniyor diğeri ise zaten 10 yaşında anne sevgisinden uzak çünki annem haftanın 6 günü 13 saat çalışıyor :a015:

kızlar darma duman karman çorman oldum yaaa bir yanım orda bir yanım burda ve ben şimdi düşünüyorum tekrar berline dönmeyi ve eşimide götürüp orda bir düzen kurmayı burda yenim evlendiğimiz için borç harada girdik yani faturalar malum geçim derdi var ve ben bollukdan yokluğa gelince sudan çıkmış balığa döndüm insan ister istemez etkileniyor ki gözü yükseklerde olan bir insanda değilim :a015:

şimdi 2 hafta sonra berine gidip alman vatandaşı olucam full hakkım var değerlendiricem ve belirli bir zaman sonra eşimide oraya almak istiyorum ama güvenemiyorum korkuyorum acaba yapabilirmi başka bir ülke başka bir hayat yabancı insanlar acaba başarabilirmi çünki ben burda kendi vatanımken yapamadım o yapabilirmi offffffffffffffff çıkmazdayım ya çok bunalıyorum kimsem yok burda çevrem yok nefes alamıyorum ailemede çok düşkün ve bağlıyım aklım onlarda :a015:

zaman zaman aklıma babama anneme kardeşlerime birşey olsa naparım yanlarında olamicam destek olamicam ALLAH korusun kötü birşey olsa ömrü billah o vicdanla ben yaşayamam keşkelerle yaşayamam ben kızlar ne olursunuz yardımcı oldun sizce eşimide alıp gidersem ne olur yada ne bilim her türlü yorumlarınızı bekliyorum:a015:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

gurbetlık zordur bilirim.. (ablam almanyada) ailen sen evlenelı daha yanına gelmediler mı yada sen onların yanına gitmedin mi ? bunalmıssın iyicene :(((
bu özlem herseyı yaptırıyor değilmi?
ama eşinin ailesıyle ilgili sorunların haklısın canım onlar bendede var bı baskasında da (bende bir istenmeyen gelınım ama eşim için katlanıyorum) cevren yok haklısın ..
neyse asıl konu eşin orda dil problemi cekecektır.bu konuyu eşinle konustun mu peki
birde borcla harcla diyorsunuz orada yasamak için yenı duzen gerek onun içinde masrafınız çok olacaktır..
eşinle sıkıntının olmamasına sevındım , senın yanında olmasıda çok guzel ...
eşinin haberı yoksa senın bu dusuncelerınden ona alıştıra alıştıra soylemelısın bence ..
agzını ara bakalım eşinin tepkını ne yonde olacak.. ona gore bir karar verırsın artık..
Allah yardmcın olsun a.s.

vallaha abba arkadaşım eşimle konuşdum oda gidelim buralardan diyo oda sıkıldı ailesiyle benim aramda kalmakdan ailesin yaptığı dedikodulardan bana hak veriyor gideceğimiz zamana kadar dil öğrenmeye başladı bile ve özel dersde alıcak kesin karar verdikden sonra kaydirigubbakcemile2

senin sorduğun sorulara gelince ailem düğünde burdaydı bir kerede kız kardeşim geldi yanıma 2 hafta kaldı gitti zaten onun gidişiyle birşeyler dank etti kafama yıkıldım komalık oldum :a015:

ailem hep derdi istediğin zaman yanına geliriz hep seninle olucaz maddi manevi kardeşin gelir baban gelir ben gelirim derdi annem ama herzaman herşey istediğimiz gibi olmuyor bu hayatda evdeki hesap çarşıya uymadı bende böyle yalnızlık içinde boğuldum kayboldum işde böyle :a015:

çok guzel bu haber bak eşinde desteklıyor seni..
dil ogrenmeye caslıması süperrr..
bazen evdekı hesap carsıya uymuyor haklısın ablam evlenmeden önce dediler canı ne zaman isterse gelebılır , siz gelebilirsiniz filan.. ama hiçte oyle olmuyor yaa :((
hakkınızda hayırlısı neyse sızın içinde o olsun tatlım..
ablamda gıtmeden önce burda 9ay almanca kursuna gıttı en azından gramer olarak ogrendi , oraya gıttgınde dedi kulak asınalıgı var dedi ,ordada polis zoruyla kaynanası yollamak zorunda kaldı kursa .. önceden derdini anlatack kadardı şimdi dahada iletlertti ehliyetını filan aldı anlıcan..

eşin sana destek oldugu surece hiç birseyden korkma arkadasım..
mutlugunuz daim olsun a.s. hersey gonlunce olsun tatlım a.s

Arkadasim bence karalarinizi kari koca birlikte alin.bende Türkiyede büyümüs üniversite bitirip meslegimi elime almis bir bayanim ama esimle tasinip 2 sene icinde evlenip almanyaya geldim ve yaklasik yedi senedir buradayim.esimle evlendigime hic pisman degilim ama benim icin cok zor zamanlardi cok yalnizlik cektim ve bütün ailem türkiyede.Onlari cok özlüyorum ama burada yasamak zorundaydim ve buraya adapte oldum.bu esin icinde böyle zor olacak.senin avantajin türkce biliyorsun ama türkiyeye alisamadin.o almanca bilmiyor ve bu sürecte senin destegin cok önemli.Kendi aileni düsünürken kocani bunaltip problemlerle bogmamalisin.Ayrica kocan ise girene kadar sen calismalisin.Insallah kocana iyi bir is bulabilirsin.Bence cok iyi düsünün ve ikinizde isterseniz bu yola cikin.

yok eşimin işi orda hazır kuzenlerim ve ailem çok destek çıkıyor bize o konuda bende hem anaokul öğretmeniyim hemde güzellik uzmanı yani iş konusunda bir sorunumuz olmicak inşallah kaydirigubbakcemile3

eşiminde ailesiyle sorunları var hem onu kullanmışlar bir aile yapıları yok kim kim dum duma eşim çocuklugundan beri sadece çalışmış ve evi geçindirmiş o yüzdende işlerine gelmedi evlenmemiz ya neyse inşallah olur ama işde eşim için endişeleniyorum herkez kadınlar daha kolay uyum sağlar erkek için daha zor diyorlar ve birde birden öyle yüksek maaş alıcak ne oldum delisi olurmu diye de korkuyorum :çok üzgünüm:

kafam ve duygularım çok karışık yorumlarınız için teşekkür ederim devamını bekliyorum sorularınız olursa hepsini cevaplarım iyi ki varsınız:1hug:

canim esinin isinin hazir olmasi cok iyi bir durum.Zaten sen esini tanirsin cabuk uyum saglayan sen sakrak biriyse cok fazla sorun yasamaz.zaten esin hayatinda hep calismis biri eger calismayan tembel biri olsaydi orada ne oldum delisi olabilirdi.ama esinin öyle olacagini sanmiyorum.birde yasam kalitesi ve cocuklarinizin gelecekleri icin en iyi inkanlari ve yasam standartlarinida nerede daha iyi karsilayabileceginizde cok önemli.sadece bugünü degil gelecek icin en iyisini düsünün.dedigim gibi erkek icin daha zor ama benim tanidigim pek cok erkek var ve bence kadinlardan daha kolay uyum sagladilar.en önemlisi senin destegin ve onu hicbir zaman hor görmemen.

evet arkadaşım çok haklısın gercekden sosial güvence çocuklar için en güzel en iyi şartlarda bir gelecek sağlamak için orası daha cazib burda aldığını insan harcıyor yok kira yok faturalar ekonomik kriz birikim yapılmıyor ALLAH korusun yarın bir kaza maza olsa kenarda para yok pul yok türkiyede geçim çok zor bunu anladım hele birde evinden yuvandan ailenden uzakda olup yanlız olmak yaşarken ölmek gibi:a015:

Peki canim madem esinin isi hazir ve senin isin de iyi neden evlenip te direk almanyaya gitmediniz once turkiyede okadar masraf yaptiniz ve 6 ay sonra gitmek istiyorsun, bastan gitmen daha mantikli olmaz miydi almanya olumlu yonleri ile bukadar agir basiyorsa.

canım benden sana bazı tavsiyeler olsun
bende almanyada doğdum,(hata berlinde doğdum bende) büyüdüm üniv. orda okudum vs.
evlenince ilaki almanyada yaşamak istedim eşimse hiç istemedi çünkü kendisii uzuuuun yıllar yurtdışında okumuş ve yaşamış biri ve türkiyeye dönmüştü artık ama ben onu zar zor ikna ettim
evlendik almanyaya yerleştik
benm eşimin dil sorunuda yoktu hem inglizcesi hem almancası ana dili gibi konuşuyordu, zaten almanyada süresiz oturumu felanda var, işide hazırdı. Biz tabii oraya yerleştik diye sıfırdan son model ev döşedik kendi evimiz olduğu içinde çok fazla masraf yaptk hata. Hiç bir sorun yok gibi gözüküyordu ama öyle olmadı. Eşim almanyadan nefret etti, alışamadı devamlı türkiye dönmekten bahsediyordu. İlk zamanlar çok güzeldi ama sonradan devamlı bir mutsuzluk bir huzursuzluk. İşte ne var bu almanyada ot gibi yaşiyoruz şimdi türkiyede olsak şöyle yapardık böyle gezerdik vs. vs. çoook zor günler geçirdik. Devamlı bana okulunu bitir dönelim felan demeye başladı, tabii o mutsuz oldukça ben daha çok mutsuz oldum heleki yeni evliyiz felan zordu yani. Ayrılmayı bile düşünmediğim değil ne yalan söylim. Ama sonra bende düşündüm ve ona hak verdim elinde çok güzel bir mesleği ve işi varken benim için hepsini bıraktı ve benimle geldi ben neden onun için fedakarlık yapmayayım dedim. Ve 1,5 yıl sonra türkiyeye yerleştik. Tabii bu öyle şuan anlatığım kadar kolay ve basit olmadı çok zorluklar yaşadım ben. Ailemden ayrılmak vs. vs. hiç biri kolay olmadı. Ama şuan çok mutluyum ve hiç pişman değilim. Şimdi bakıyorumda buraki hayatım çok daha iyi. Almanyada sosyal güvence denen şey nerdeyse sıfır!
öyle uzaktan görüldüğü ve anlatıldığı gibi değil hiç bişey. Benim ailem orda halen ve dönmeye niyetleri yok artık onların düzeni herşeyi orda, devamlı gidip geliyorum tabii ama bakıyorumda ordaki insanlar hiçde rahat yaşamıyorlar. İş bulmak bikere çok zor , işi olanda karın tokluğuna çalışıyor gece gündüz demeden 12-15 saat çalışan insanlar var. Zor yani, burdaki rahatılığım orda olmıcaktı şimdi. Asıl birikim orda yapılmıyor, kendi evinde oturan kaç kişi taniyrosun? benim ailemin durumu çok iyi olduğu için ve kenimize ait firmamız olduğu için bir sorunları yok herşeyleri dört dörltük ama kaç kişi varki öyle yaşayan heleki türklerden? kimisi seneden seneye türkiyeye tatil için bilet parasını bile bulamıyor. Ben artık türkiye cennet diyorum. Şuan bana sorsan geri dönmek istermisin diye hayır derim kesinlikle dönmek istemiyorum. Ara ara annemleri özleyip atlayıp gidiyorum inan 1 hafta çok güzel geçiyor 2.ci hafta sıkılıyorum bazı zamanlar biletimi öne bile aldırdığım oluyor.
Kriz vs. var evet ama kriz şuan tüm dünyada var bitek türkiyede değil, işi iyi olan insanlarda krizi zaten pek hissetmiyor diyebilirim.
Sen şuan aklın hep ailende olduğu için sana orası daha cazip gelmeye başladı ama ben orada mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası. Heleki eşin çok zorluk çekecek. İşi hazır felan diyorsun ama ailenin yanında olduğu için o bile çok zor olacak, ben bunları hepsini yaşadığım için söylüyorum. Bide senin eşinin dil sorunuda olacak biryandan, çok çok zor olacak yani. İyi düşün iyi taşın derim. Sakın duygularına kapılıpda yanlış bir karar verme, tabiki aileni özlüyorsun ve düşünüyorsun bu çok normal... ama artık seninde eşinlen olan bir ailen var ikinizden oluşan,önce bunu düşün derim. Eşin şuan hevesli gibi gözüksede oraya gidince çok zorluk çekecektir. Tamam Berlin çok büyük şehir istanbulu aratmaz çokta türk yaşiyor zaten küçük istanbul derler bazı yerlerine ama kolay olmıcak hiç bişey bunuda karar verirken iyi düşünün canım
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

hem ailenizden kurtulmak için internetten tanısıp evlenmişsiniz
hemde şimdi dönmek istiyorsun
kusura bakma eşinin bu tasınma işine olumlu baktığına dua etmiyorsunda
ya orda ne oldum delisi olursa diye süphe ediyorsun
seven bi eş nasıl böyle düşünür şaşırdım :uhm:

sadece aile problemi var diyede düzen bozulmaz bence konusmazsın görüşmezsin olur biter
ne aile problemi yaşayan insanlar var seninki solda sıfır kalır.

yok eşimin işi orda hazır kuzenlerim ve ailem çok destek çıkıyor bize o konuda bende hem anaokul öğretmeniyim hemde güzellik uzmanı yani iş konusunda bir sorunumuz olmicak inşallah kaydirigubbakcemile3

eşiminde ailesiyle sorunları var hem onu kullanmışlar bir aile yapıları yok kim kim dum duma eşim çocuklugundan beri sadece çalışmış ve evi geçindirmiş o yüzdende işlerine gelmedi evlenmemiz ya neyse inşallah olur ama işde eşim için endişeleniyorum herkez kadınlar daha kolay uyum sağlar erkek için daha zor diyorlar ve birde birden öyle yüksek maaş alıcak ne oldum delisi olurmu diye de korkuyorum :çok üzgünüm:

kafam ve duygularım çok karışık yorumlarınız için teşekkür ederim devamını bekliyorum sorularınız olursa hepsini cevaplarım iyi ki varsınız:1hug:

kirmiziyla isaretledigim yer icin bir cumle kurmak istiyorum size sadece
yuksek maas alicak diyorsunuz ,sonucta tamam Türkiyeye göre alacagi euro fazla olucak ama yasam sartlarida malum güllük gülistanlik olmicak sonucta doktor degil avukat degil :sm_confused: öyle onu simartacak bir maas alsin .ve sizin icin herseyi yapan esinizede bu yakistirma hic hos olmamis

önecelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar zaman ayırıp okuyup yazmışsınız ALLAH razı olsun:1hug:

şimdi acıklamam gereken bir takım şeylerde var öncelikle neden ne oldum delisi olur korkum var içimde onu açıklayayım:kahve:

eşimin ailesi 10 sene önce çok varlıklılarmış paraya para demezlermiş babası mütahitmiş kendi evleri arabaları yani öyle böyle değil fakat babası ne oldum delisi olmuş 3 dost tutmuş parayı savurmuş gece hayatı herşey başlamış sonra 0 sıfıra dibe vurmuşlar rütübetli eve taşınmışlar borc dünya kadar olmuş eve haciz gelmiş vs vs :çok üzgünüm:
babasından ırsi olarak birşeyler kapmışmıdır diye düşünüyorum babasına benzeyen tarafları çok tabii şimdiye kadar iyi yönlerini gördüm:kahve:

yorumlarınızda ailesiyle görüşmezsin olur biter demişsiniz o kadar kolay değil annesi lanetin teki konuşuyor konuşuyor sonra ben cahilim ben bilmem diye köşesine çekiliyor tüm sülaleyi o kadar doldurmuş ki 6 aylık evliyim daha bir ALLAHın kulu sülalesinden ki o kadar çoklar aramadı sormadı kaldıki evime gelmedi bir hayırlı olsun hoşgeldin gelin diyen olmadı çok zoruma gitti görüşmüyorum evimede almıyorum ama kadın yine konuşuyor yine konuşuyor:çok üzgünüm:

eşim dün işden geldi mükkelef bir sofra hazırladı oturduk yedik içdik tv bakdık ilerleyen saatlerde bir telefon geldi ankaradaki dayısının oğlu aradı vay efendim geçmiş geçmişde kalmış annesine gitmiyormuşuz biz küçükmüşüz herşeyi unutmalıymışsız benim kuruntummuş herşey 3 günlük dünya yok dinimizde yok elalem konuşurmuş vs vs yani gecemiz mahfoldu eşimde saygıda kusur eden biri değil hatda birazda passif ağzını açıp beni savunamadı bu aile sorunudur diyemedi hiç birşey demedi sadece haklısın abi doğru abi diyip susdu benim tüm sinirlerim zıpladı:a015:

arkadaşlar annesi bana çok yaptı namusuma dil uzattı senden karı olmaz dedi benim oğlum seni boşar dedi sen benim oğlumu mutlu edemezsin dedi sen açıksın başını belaya sokarsın dedi senin anada asıl suç 40 yaşında 4 çocuk anası böyleyse kızından ne beklersin dedi senin ailen büyücü dedi yani demediğini yapmadığını bırakmadı bana ve hala orda burda konuşuyor ben bıkdım artık benim bunları duymaya çekmeye ne mecburiyetim var zaten benim kendi sorunlarım var ailem şuan sorunlu üstüne tabii maddi sıkıntılar borc harcda giriyor:a015:

ve arkadaşlar en çok korktuğum şey benim önemli bir sağlık sorunum var :a015: ben 3 sene önce beynimde tümör tehşisiyle hastaneye yatım ALLAHdan kötü huylu değilmiş ama olmicak diye birşey yokmuş stress sıkıntı bana yasak uzak durmam lazım en ufak bir sıkıntıda başım çatlıyo o tümör şişiyor ve ağrı kesiciler fayda etmiyor ameliyat ol diceksiniz oda olmuyor çok riskli tehlikeli bir bölgede tümör masadan kalkma şansım çok az :a015:

ah kızlar o kadar hayatdan bezdimki artık herşeyden vazgeçip eşimden ayrılıpdamı gitsem diyorum herşeyi buraya gömük gitmek 1000defa ölmekdense 1 defa ölürüm diyorum bazen kızmayın ama canıma bile kast etmeyi düşünüyorum tek manim içimdeki ALLAH korkusu ve geride bırakacağım beni seven insanlar :a015::a015::a015::a015:

napim ben yaaa napim bana bir yol gösterin birşeyler önerin yardım edin oraya gidince ilk işim pisikolojik tedavi yardım almak yanlız başıma baş edemiyorum artık:a015::a015:

yinede yaptigim yorumun arkasindayim babasi yapti diye oda yapicak diye bir tutum icine girme sakin. . .

ayrica anlattiklarini okudum bastan sona cok uzuldum bir cogunu yyasamis birisi olaraktan :çok üzgünüm:

esini birakma neden birakiyorsun ayrilmayi dusunuyorsun ki
esin madem iki kelimeyi bir araya getirip seni savunamiyor sende baslat islemleri al gotur kocani almanyaya ,madem oda istiyor bunu.

benim teyzemin kizi, kocasini Türkiyeden getirdi.
Hani korkuyosun ya alisabilir mi eder mi diye
kuzenimin kocasi bak neler yapti hemde 4 yil icinde
ev aldi araba aldi dili iyice ogrendi ikide kizi var oh masallah turkiyede evinide yaptirdi arsada satin aldi vs vs

sen kocanin arkasinda ol ki oda senin arkanda olsun ,hem annesinede sana ne yaparsa yapsin oyle hitap etme canim :1hug: annedir tamam yaptigini hakli cikarmaz ama O BIR ANNE.
hem Almanyaya giderseniz aileside sana mudahale edemez rahat edersiniz .Allah yardimcin olsun

keşke baştan görebilseydin bunları..
hem ailen yok hem de eşinin ailesi istemiyor...
çok zor br durum
allah yardımcın olsun

Öncelikle saglik sorunun icin cok üzüldüm sevalcim, allah acil sifalar versin canim..

Sunu söylemek istiyorum, zaten türkiyeye yerlesmen hataydi!!

Bende almanyada dogmus büyümüs biri olarak sen cok iyi anlayabiliyorum, evlendigimde esim cok istedi benim türkiyede kalmami, bir sene iki sene annemlerde idare eder sonra durmumuzu düzeltir kendi evimize cikariz sen burda kal dedi....ama ben kabul etmedim, yapamazdim cünkü...esime bak yarin öbür gün beni sebeb tutma aileni birakmak istemiyorsan belkide türkiyeden birinle evlenmen daha iyi olur dedim, ama kismet iste sevgimiz daha agir basti....

Türkiyeyi izinden izine taniyan biri olarak orda yasamayi nasil göze aldin vallaha bravo, hemde ailen kardeslerin burda..

Dönmesine dön tabiki seval ama sunu unutmaki burdada sizi zorluklar bekliyor, orda sen mutsuz oldun lakin burdada esin mutsuz olabilir, dil bilmiyor yol bilmiyor iz bilmiyor inanki markete bile gidemicek ilk zamanlar bütün is senin basinda olucak...benneyaptımki

Orda onun ailesinden cektin, fakat burdada senin ailenin sorunlari evlilignize yansiyacak..

Maddiyat konusuna gelince buradaki tek avantajiniz sosyal ve saglik bakimindaki rahatlik yoksa inanki is bulmak mucize olmus, helede türkiyeden gelen biri icin...:kahve:

Herseyi cok iyi düsün ona göre hareket et canim, yagmurdan kacarken doluya yakalanmayasin...orda iyi kötü kurulmus bir düzenin var burda herseye sifirdan baslicaksiniz, allah yardimciniz olsun insallah:Saruboceq:

Aslında bir kumar oynamışsın ve cok şükür eşin iyi biri çıkmış..buna sevindim.ailenin sorunlarından kaçmmışsın ama aklın hala onlarda..
benim fikrim artık sen o evden cıkmış ve evlenmişsin annenin babanın aynı evde mutsuz boşanmadan çocuklarının psikolojini bozmaları kendi ayıplarıdır..kızkardeşlerini sen doğurmadın ki sen sahip çıkacaksın .
yerinde olsam onlara hiç karışmazdım canım kardeş bile olsa annen baban sag sonuçta..onlar ilgilensin..eşini burdan alıp götüreceksin ve belki ailenin sorunları sizi de gerecek bence yuvamı bozma aartık senin ailen eşin..anne ve babanın sahip çıkamadıgı kardeşlerine sen mi sahip çıkacaksın ..gidersen mutsuz olabilirsin benim fikrim bu..

yorumlarınız için teşekkür ederim :1hug: çok zor olucak biliyorum ama inanın ucunda ölüm olsa yani değil kocadan ayrılma ucunda ölüm olsada ailemle olmak istyorum:çok üzgünüm:

biliyorum tüm sorumluluk o alışana kadar benim üzerimde olucak ben koşdurucam ama kızlar burdada farklı değilkii!!!!!!!!!! fatura yatırmaya ben gidiyorum mutfak alışverişine ben gidiyorum kredi yatacak ben gidiyorum annem ayda 800 ytl göderiyor yetmiyor diye ben kimseye kambur yaşayamam çok zoruma gidiyor bugüne kadar kimseye muhtac olmadım ben kimseye el acmadım yok kendimi çok aciz aşağlanmış muhtac ufff çok kötü hissediyorum işde :a015:

oraya önce ben gidicem şubatda bir kaç kağıt işlerim var nüfüs cüzdanımı pasaportumu değişdiricem alman vatandaşlığımı alıcam yani 4 ay bir zaman olucak eşimden ayı kalacağım o zaman süresinde iyice düşünmeye karar verdim ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım diye kafamı toparlamalıyım pisikolojik tedavi yardım almalıyım çünki bu ailesinin yaptıklarını unutamıyorum ki unutmamada fırsat vermiyorlar zaten hep yeni laf laf laf dedikodu yok evi arayanlar bilmem ne bazı şeyler bende artık saplantı haline gelmiş bunu fark ettim ve yoruldum ruhumn beynim bedenim yorgun toparlanmam lazım ben bu değilim burcum başak yükselenim balık yani hiç pes etmeyen inadım inat başarıcam diyen biriydim ama olmadı:a015:

arkadas yorumunda burdan gidersen yagmurdan kaçıp doluya tutulma demiş aaaaah be güzel arkadaşım ben zaten türkiyeye gelmekle yağmurdan kaçıp doluya tutuldum şimdi bu doludan nasıl kurtulurum nasıl gülük gülüstanlığa kavuşurum diye bakıyorum:a015:

Evet canim zaten oraya gitmen hataydi bana göre yazmistim zaten!!:delphin:

Ama yinede kurulmus bir düzeni birakip gitmek kolay degil sevalcim onu demek istedim, burda herseye sifirdan baslamak, her isin senin basinda olmasi ilk etapta zorlayabilir seni..

Gerci türkiyedede farksizmis, o yüzden biran evvel gel ve burda bir düzen kurun kendinize, allah yardimciniz olsun :teselli:

Back