karmakarışık

Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.
Nasıl soramazmışsın.

Eşinde bi halt yiyen, pişkin erkek tavrı var haberin olsun. Yediği haltlar ortalığa sacılınca ağlayıp yalvaranlardan

O kadar pişmanim ki. Yasadiklarima inanamıyorum. Ne kadar pislik olduğunu görsünler arkamda dursunlar istiyorum sanırım.

Başkalarına değil kendine güveneceksin arkadaşım.
Eşinin ailesi senin arkanda durunca ne olacak Allah aşkına!
Adam yarın daha çok kuduracak onu şikayet ettin diye,nasıl olsa boşanmıyorsun diye de daha çok eziyet edecek.

istediği kadar özür beklesin, özür dilemesi gereken o En Büyük KK
ettiği laflara bak.
gidin baba evine ya biraz uzak kalın.

Ben şuna inanıyorum birine ne kadar şüphe duyduğunuzu hissettiriseniz o kadar sizden uzaklaşabilir. Ama küfür olayı benimde çok sinirimi bozuyor erkeklerde maalesef.. dua edin eğer ki dövmeye kalkarsa kendınızı ezdirmeyin asla

valla nerde olduğunu biliyorsan oraya git..baktın şüphelerinde haklısın aç hemen boşanma davanı..

Ben şuna inanıyorum birine ne kadar şüphe duyduğunuzu hissettiriseniz o kadar sizden uzaklaşabilir. Ama küfür olayı benimde çok sinirimi bozuyor erkeklerde maalesef.. dua edin eğer ki dövmeye kalkarsa kendınızı ezdirmeyin asla
Dövmeye kalkarsa değil mi. Ne kadar acı buraya gelmiş sizden bu konuda yardim istiyorum. Belki de akşam dayak yiyeceğim ağzınımi gözümü morartacak değil mi. Bu ne iğrenç bir olay. Aşkım dediğin yıllarca hasretini çektiğin adamın böyle olduğunu görmek. Allah im sen yardım et bana demekten başka birşey bulamıyorum söyleyecek.

Dövmeye kalkarsa değil mi. Ne kadar acı buraya gelmiş sizden bu konuda yardim istiyorum. Belki de akşam dayak yiyeceğim ağzınımi gözümü morartacak değil mi. Bu ne iğrenç bir olay. Aşkım dediğin yıllarca hasretini çektiğin adamın böyle olduğunu görmek. Allah im sen yardım et bana demekten başka birşey bulamıyorum söyleyecek.

O evden neden çıkıp gitmediğini ve boşanma davası açmadığını cevabını vermedin.
Burada ağlanmakla nereye varacaksın acaba?

• Beğen
Reactions: anu
evet çok acı ama biz kadınlar kendimizi asla ezdirmemeliyiz erkeklere, onlar bizden çok güçlü değil kendinize güvenin ve ona asla ama asla kendinizi ezdirmeyin. Çok üzgünüm adınıza, Allah yardımcınız olsun. Bende nişanlıyım ve evlilik sonrası çok düşündürüyor beni ve benim nişanlımda şehir dışın gidiyor bazen.. Korkmuyor değilim tabii :KK43:

evet çok acı ama biz kadınlar kendimizi asla ezdirmemeliyiz erkeklere, onlar bizden çok güçlü değil kendinize güvenin ve ona asla ama asla kendinizi ezdirmeyin. Çok üzgünüm adınıza, Allah yardımcınız olsun. Bende nişanlıyım ve evlilik sonrası çok düşündürüyor beni ve benim nişanlımda şehir dışın gidiyor bazen.. Korkmuyor değilim tabii :KK43:
Ben bu adamla dokuz yıl boyunca çıktım inanabiliyor musun.

SİZ DEYİN Kİ BENİ dövünce sonra seni kim dövecek.. o sana küfür ediyorsa sen de ona et. hayret birşey ya. lafta döveceğim demek kolay..ezdirme pısma sakın..

hostt ulan !!
(m)adama bak o nasıl kufurler yaa..
bı haltlar yedıgıne emın ol artık..

kii bi kadın güvenmıyosa cıkıyor altından bıseyler

yeni evlisiniz anlaşıldı.. anlıyorum aileniz çok sevebilir ama bu size kötülük yapacak ve sesinizi çıkarmayacaksınız anlamına gelmez.. Üzülüyorsunuz ve belkıde şiddet göreceksiniz sesinizi çıkartmazsanız daha beterini yaparım. Sonra çocuğunuzun olmaması daha iyi .. yarın öbürgün çocuk olur bu adam yine aynısını yaparsa siz bu sefer daha kötü olursunuz. Hayatı kendınıze zindan etmeyin . Onunla konuşun güzel güzel eğer ki anlamıyorsa hemen ailenize durumu bildirip tek celsede boşanın .. Çünkü Siz HERŞEYDEN önemlisiniz

yeni evlisiniz anlaşıldı.. anlıyorum aileniz çok sevebilir ama bu size kötülük yapacak ve sesinizi çıkarmayacaksınız anlamına gelmez.. Üzülüyorsunuz ve belkıde şiddet göreceksiniz sesinizi çıkartmazsanız daha beterini yaparım. Sonra çocuğunuzun olmaması daha iyi .. yarın öbürgün çocuk olur bu adam yine aynısını yaparsa siz bu sefer daha kötü olursunuz. Hayatı kendınıze zindan etmeyin . Onunla konuşun güzel güzel eğer ki anlamıyorsa hemen ailenize durumu bildirip tek celsede boşanın .. Çünkü Siz HERŞEYDEN önemlisiniz
O hasta biliyorum. Normal bir insan böyle olamaz. İnsan isirarak sever mi. Çok seviyorummus. Isiriyor morartiyor. Kolumu bacagimi sıkıyor severken. Allah aşkına bu normal bir insan tavrı mi. En güzel anlarimizda isirarak seviyor yani yalandan değil nefretten filan değil. Opusuyoruz ya birden isiriyor. Ben nasıl bir belaya düştüm.

canım benım ümitsizliğe kapılma madem ki bu kadar rahatsızsın ondan kii öyle göünüyor hemen ailene açılmalısın .. dediğim gibi seni kimse üzemez bu kadar

canım benım ümitsizliğe kapılma madem ki bu kadar rahatsızsın ondan kii öyle göünüyor hemen ailene açılmalısın .. dediğim gibi seni kimse üzemez bu kadar
Allah razi olsun destek olduğun için. İnşallah senin çok çok mutlu bir evliliğin olur.

X