Tesekkurler dilara ...Ellerinize sağlık başarılar dilerim
Saggol yahşi aynuram .ellerine sağlık canım ablam...
Begendiginize sevindim :) tesekkurler ..elinize sağlık çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar
afiyet olsun . Evet marga ic pisince aynen cocostarin verdigi lezzetle oluyor . Yarim kurabiye yemistim :) diyetteyimdeBu tarifin ic harcina bayildim cok guzel olmus ellerine saglik..
yaaa sen ne yaptın canım yaaaa muhteşem görünüyor ellerine sağlık diyette olmasam inan yarın yapacağım çok güzel görünüyor bu arada seninde ilk yarışmaya katılışınmış bende düşünöüştüm ama cesaret edemiyorum fotolamak zor geliyorBuyrun hanımlar çaya bekliyorum sizleri ,
Eki Görüntüle 1364923 Eki Görüntüle 1364925 Eki Görüntüle 1364926 Eki Görüntüle 1364927 Eki Görüntüle 1365092
sevgi ve özenle hazırlamış kurabiyeler tek yenmez dimi?
Hımmm güzeelBuyrun hanımlar çaya bekliyorum sizleri ,
Eki Görüntüle 1364923 Eki Görüntüle 1364925 Eki Görüntüle 1364926 Eki Görüntüle 1364927 Eki Görüntüle 1365092
sevgi ve özenle hazırlamış kurabiyeler tek yenmez dimi?
Toplight'im evet benimde ilk , normal hayatta ,el lezzetim ve kendime ozgu tariflerim hep begenilmistir . Ama burdada bunlari duymak cok guzelmis,yaaa sen ne yaptın canım yaaaa muhteşem görünüyor ellerine sağlık diyette olmasam inan yarın yapacağım çok güzel görünüyor bu arada seninde ilk yarışmaya katılışınmış bende düşünöüştüm ama cesaret edemiyorum fotolamak zor geliyor
Saggol pink şefim :)Eline sağlıkYarışmada başarılar
Benlacivert kurabiye sekillerimiz benziyor hatta sizlerdende esinlendim bu tarifimde birazda yorum kattim okadar ... Atom kurabiyende cok guzel seninde ellerine saglikHımmm güzeel
Tesekkur ederim harbi kiz .Ellerinize sağlık,yarismada basarilar
Evet adra cocostar kurabiye ama ben onu aldim seklini degistirdim birde kar ekledim oldumu sana karli bir tepe :)))))Bunun bir adı da cocostar kurabiye dimi.Gerçekten dağa benzemiş :)Çok güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
İyi yapmışsın.Evet adra cocostar kurabiye ama ben onu aldim seklini degistirdim birde kar ekledim oldumu sana karli bir tepe :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?