Bisküvi - Kurabiye Tarifi Karlı dağ kurabiyem.(kızlarımın sponsorlugunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aeben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elinize sağlık çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar

yaaa sen ne yaptın canım yaaaa muhteşem görünüyor ellerine sağlık diyette olmasam inan yarın yapacağım çok güzel görünüyor bu arada seninde ilk yarışmaya katılışınmış bende düşünöüştüm ama cesaret edemiyorum fotolamak zor geliyor

Toplight'im evet benimde ilk , normal hayatta ,el lezzetim ve kendime ozgu tariflerim hep begenilmistir . Ama burdada bunlari duymak cok guzelmis,
Hic durma daha vakit var

Bunun bir adı da cocostar kurabiye dimi.Gerçekten dağa benzemiş :)Çok güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bunun bir adı da cocostar kurabiye dimi.Gerçekten dağa benzemiş :)Çok güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Evet adra cocostar kurabiye ama ben onu aldim seklini degistirdim birde kar ekledim oldumu sana karli bir tepe :)))))

Evet adra cocostar kurabiye ama ben onu aldim seklini degistirdim birde kar ekledim oldumu sana karli bir tepe :)))))
İyi yapmışsın.Yorum katmışsın kurabiyeye.

Ellerinize emeğinize sağlık. Bu iç harcını kekte kullanırım ben. Yarışmada başarılar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…