Teşekkür ederim 1 sen , herşey için ..Ellerinize emeğinize sağlık. Bu iç harcını kekte kullanırım ben. Yarışmada başarılar diliyorum :)
Teşekkür ederim 1 sen , herşey için ..
Nasıl kulanıyorsun canım hamurunamı katıyorsun yada üstüne falan ? denemek isterim bende .....
A bak iyi fikir deniycem .. süt olmaması normal çünki kekin sıvılıgından o alır nemini süte gerek kalmaz.Rica ederim :) Tam ortasına. Kek hamurunu ikiye bölüyorum, ara kata bu harçtan döküp ustune tekrar kek hamuru. ( Benim harçta süt yok)
A bak iyi fikir deniycem .. süt olmaması normal çünki kekin sıvılıgından o alır nemini süte gerek kalmaz.
Peki hamura iç karışmıyormu ? katımı yapıyorsun kek hamurunu biraz ?
Mutlaka deniycem ....3 yumurta sarısı iç harca ( akı iç harca ) Bir bardak sut, bir buçuk bardak şeker, yarım bardaktan az sıvı yağ ( bu tercihtir; ben az kullanıyorum) kabartma tozu, limon kabuğu ( hem iç hem dış harca) 4 kaşık kakao, ıkı su bardağı kadar un.
Hayır hiç karışmıyor. Kalıp gibi çıkıyor. Çokta seviliyor :)
Tesekkur ederim ..başarılarrr sunum çok hoş olmuşşbide kurabiyenin ortası çok güzel çok seviyorum böyle kurabiyeleri..
Kakaolu olan her şeyi severimm bukremin baykuşlu kurabiyesini denedim oğlum ve ben pek sevdik .dün akşamda adranın çokoprensli nutellasını denedim enfes tatlar oğlum için sizinkinde sıra çok sever oğlum kurabiyeleri evde kavanozum vardır yaparım gider gelir yer ordann tarifler birebir değilmi..? tekrar başarılarTesekkur ederim ..
Deneyin gercekten tadida guzel , helede kakaoyu seviyorsaniz :))
Kakaolu olan her şeyi severimm bukremin baykuşlu kurabiyesini denedim oğlum ve ben pek sevdik .dün akşamda adranın çokoprensli nutellasını denedim enfes tatlar oğlum için sizinkinde sıra çok sever oğlum kurabiyeleri evde kavanozum vardır yaparım gider gelir yer ordann tarifler birebir değilmi..? tekrar başarılar
hımm kesinlikle dikkate alıcam bunu evet o yüzden katıldım bende bir sürü tarifim olduu..Evet canim benim yaptigimla birebir .. Dun bir arkadasimda yapti sonuc ayniyuvarlak kurabiyede ćatlaklik oluyor normaldir , ama limon kabinda yapilanda catlama olmuyor ...
Bu yarişma size iyi geldi o zaman evde kurabiye canavari varmis :))))
Lezzet konusunda, ustune beyaz cikolatayi oneririm , benim evde yoktu o an , krem santide guzel gorunum acisindan ama asil beyaz cikolata olmali bence
Tesekkur ederim :)Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Saggol be-ni .......Ellerıne saglık cnm hersey cok guzel gorunuyor, basarılar
Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim .....herşeyi ile 4,4lük superrr ellerine sağlık
Tesekkurler efser ....Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Evet ya her birini cani cekiyor insanin :))Süper görünüyor bütün kurabiyeleri gezmeye dayanamicam galibabaşarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?