Bisküvi - Kurabiye Tarifi Karlı dağ kurabiyem.(kızlarımın sponsorlugunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aeben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Henuz yaris baslamadi hulyam , hadi sende katil.....eminimki sendende cok guzel seyler cikar
Takıma yazmıştım ,oğlana yapacağım zaten sınıfına götürecek,dün akşam karar verdik..ben basit bi kurabiye yapıcam kuzum..hem ben KK da bu tarz şeyler nasıl yapılır,paylaşılır diye hiç bakmadım...pasta börek yapmayı çok bilmem Allah'tan internet var da yapıyorum...

Pazar gunu yaptim bende , ama resimleri ayarlayip link acmak pek kolay olmadi acemi oldugum icin bu konuda :) saggolsun nevreste yardimini hic esirgemiyor .....
Daha zaman var hulyam

Rica ederim bende sizi tanıyorum görmüştüm daha öncede,hatta enlerde bana oy vermiştiniz en ısınılmayan üyede..
Kısmet burada oldu işte:))
:))) dogrudur .. Nicinize isinamamistim sanirim:))
Sanal ortam iste . Belki sohbet imkanimiz olsa kanki bile
oluruz... sanirim yaslarimizda yakin sizede banada abla dediklerine gore -:)

Rica ederim bende sizi tanıyorum görmüştüm daha öncede,hatta enlerde bana oy vermiştiniz en ısınılmayan üyede..
Kısmet burada oldu işte:))
Nasıl Yaaa en ısınılmayan üye yarışmasımı yapıldı..iyiymiş :)

Pazar gunu yaptim bende , ama resimleri ayarlayip link acmak pek kolay olmadi acemi oldugum icin bu konuda :) saggolsun nevreste yardimini hic esirgemiyor .....
Daha zaman var hulyam
Aeben mesajıma cevap yazsanaaaa,kaç tabak yiyorsun?

:))) dogrudur .. Nicinize isinamamistim sanirim:))
Sanal ortam iste . Belki sohbet imkanimiz olsa kanki bile oluruz... sanirim yaslarimizda yakin sizde banada abla dediklerine gore -:)

Nick sevimli aslında,ilk başta bir çok kişiye değişik gelmişti,şimdi bütün arkadaşlar alıştı keleşli hanım diyorlar:))
Birazda asabiyim belki ondandır,benim yaşım 51 oldu sitenin en yaşlı üyelerinden birisiyim hatta takılırım yaşlıyım diye..

Nasıl Yaaa en ısınılmayan üye yarışmasımı yapıldı..iyiymiş :)
Ooo hulyam senin kk dan haberin yok, o kadar cok kategori vardiki . Hepsine oy vermistim cogu secimlere oy pek az kullanilmisti :)), ama beni bilirsin cekincem yoktur :)))

O zaman benimda ablamsin bundan sonra .yas 39 bende ...
Evet ilk duyuşta soguk gelmisti ,demekki tanidikca bu öngörü degisecek, tekrar memnun oldum abla.....

Elinize sağlık çok güzel görünüyor lar başarılar

ay çok güzel olmuş ellerine sağlık :) akşama hemen deneyeceğim :)

Ooo hulyam senin kk dan haberin yok, o kadar cok kategori vardiki . Hepsine oy vermistim cogu secimlere oy pek az kullanilmisti :)), ama beni bilirsin cekincem yoktur :)))
Ben kitap ,film ve diyet..onun dışına hiç bakmıyorum bile denebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…