• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Karlı dağ kurabiyem.(kızlarımın sponsorlugunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aeben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ellerinize emeğinize sağlık. Bu iç harcını kekte kullanırım ben. Yarışmada başarılar diliyorum :)
Teşekkür ederim 1 sen , herşey için ..:KK66:

Nasıl kulanıyorsun canım hamurunamı katıyorsun yada üstüne falan ? denemek isterim bende .....

Teşekkür ederim 1 sen , herşey için ..:KK66:

Nasıl kulanıyorsun canım hamurunamı katıyorsun yada üstüne falan ? denemek isterim bende .....

Rica ederim :) Tam ortasına. Kek hamurunu ikiye bölüyorum, ara kata bu harçtan döküp ustune tekrar kek hamuru. ( Benim harçta süt yok)

Rica ederim :) Tam ortasına. Kek hamurunu ikiye bölüyorum, ara kata bu harçtan döküp ustune tekrar kek hamuru. ( Benim harçta süt yok)
A bak iyi fikir deniycem .. süt olmaması normal çünki kekin sıvılıgından o alır nemini süte gerek kalmaz.
Peki hamura iç karışmıyormu ? katımı yapıyorsun kek hamurunu biraz ?

A bak iyi fikir deniycem .. süt olmaması normal çünki kekin sıvılıgından o alır nemini süte gerek kalmaz.
Peki hamura iç karışmıyormu ? katımı yapıyorsun kek hamurunu biraz ?

3 yumurta sarısı iç harca ( akı iç harca ) Bir bardak sut, bir buçuk bardak şeker, yarım bardaktan az sıvı yağ ( bu tercihtir; ben az kullanıyorum) kabartma tozu, limon kabuğu ( hem iç hem dış harca) 4 kaşık kakao, ıkı su bardağı kadar un.
Hayır hiç karışmıyor. Kalıp gibi çıkıyor. Çokta seviliyor :)

3 yumurta sarısı iç harca ( akı iç harca ) Bir bardak sut, bir buçuk bardak şeker, yarım bardaktan az sıvı yağ ( bu tercihtir; ben az kullanıyorum) kabartma tozu, limon kabuğu ( hem iç hem dış harca) 4 kaşık kakao, ıkı su bardağı kadar un.
Hayır hiç karışmıyor. Kalıp gibi çıkıyor. Çokta seviliyor :)
Mutlaka deniycem ....:KK51:

başarılarrr sunum çok hoş olmuşş:KK9::KK9::KK9: bide kurabiyenin ortası çok güzel çok seviyorum böyle kurabiyeleri..

Tesekkur ederim ..
Deneyin gercekten tadida guzel , helede kakaoyu seviyorsaniz :))
Kakaolu olan her şeyi severimm bukremin baykuşlu kurabiyesini denedim oğlum ve ben pek sevdik .dün akşamda adranın çokoprensli nutellasını denedim enfes tatlar oğlum için sizinkinde sıra çok sever oğlum kurabiyeleri evde kavanozum vardır yaparım gider gelir yer ordann tarifler birebir değilmi..? tekrar başarılar

Kakaolu olan her şeyi severimm bukremin baykuşlu kurabiyesini denedim oğlum ve ben pek sevdik .dün akşamda adranın çokoprensli nutellasını denedim enfes tatlar oğlum için sizinkinde sıra çok sever oğlum kurabiyeleri evde kavanozum vardır yaparım gider gelir yer ordann tarifler birebir değilmi..? tekrar başarılar

Evet canim benim yaptigimla birebir .. Dun bir arkadasimda yapti sonuc ayni ;) yuvarlak kurabiyede ćatlaklik oluyor normaldir , ama limon kabinda yapilanda catlama olmuyor ...

Bu yarişma size iyi geldi o zaman evde kurabiye canavari varmis :))))
Lezzet konusunda, ustune beyaz cikolatayi oneririm , benim evde yoktu o an , krem santide guzel gorunum acisindan ama asil beyaz cikolata olmali bence ;)

Evet canim benim yaptigimla birebir .. Dun bir arkadasimda yapti sonuc ayni :KK66: yuvarlak kurabiyede ćatlaklik oluyor normaldir , ama limon kabinda yapilanda catlama olmuyor ...

Bu yarişma size iyi geldi o zaman evde kurabiye canavari varmis :))))
Lezzet konusunda, ustune beyaz cikolatayi oneririm , benim evde yoktu o an , krem santide guzel gorunum acisindan ama asil beyaz cikolata olmali bence :KK66:
hımm kesinlikle dikkate alıcam bunu evet o yüzden katıldım bende bir sürü tarifim olduu..

Süper görünüyor bütün kurabiyeleri gezmeye dayanamicam galiba :-) :-) başarılar

Back