Teşekkürler dayko senin tariflerde öyleellerine sağlık canım harika gözüküyor
Tesekkur ederim nevoş ...Canım ellerine emeğine sağlıkyarışmada bol şans diliyorum
Mesajını düzenledim bir sorun varsa tekrar düzenleyebilirim
Saggolasin zayifim .....eline sağlık canım, çok nefis görünüyor
Evet ya kar bol bol heryerde kurabiyelerde bile :))))Ellerine sağlık.Bu karlı günlere yakışır bir tarif olmuş.Yarışmada başarılar.
Tesekkur ederim perim ....Harikaaa.. Ellerine sağlıık
Buyrun hanımlar çaya bekliyorum sizleri ,
Eki Görüntüle 1364923 Eki Görüntüle 1364925 Eki Görüntüle 1364926 Eki Görüntüle 1364927 Eki Görüntüle 1365092
sevgi ve özenle hazırlamış kurabiyeler tek yenmez dimi?
Inanin sunumunda gerçekten çok guzel emeğinize sağlık kurabiye leri çok güzel furuyor pastane Almus gibi mutlaka deniyxem valla iyiki varsınızMerhaba bayanlar ...
7-8 senedir k.k.yi aktif şekilde kullanırım ama buralara tarif eklemek bu zamana kısmetmiş
Benim tariflerimde genelde göz kararı vardır 20 senelik ev hanimi ve tecrübe olunca tabi
sizlere sunacağım kurabiyede aslında birkaç tarif ve kendi hayal gücümden ilk kez yaptıgım bir kurabiye , umarım seversiniz
resimleri ekledim ama hepsini ilk mesaj almadı2. mesajada sunumu ekliycem inşallah .. tabi nevoşum gelir bir çaresi bulur eklerse eyvallah
Eki Görüntüle 1364830
Hamur malzemelesi :
*125 gr. kadar tereyağ.
*1 su br. pudra şekeri
*1 adet yumurta,1 adette yumurta sarısı (harçtan kalan )
*2 ym . kş. kakao
*2su br. un
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu ..
Eki Görüntüle 1364831
İç harcı için :
*2 su br. hindistan cevizi
*1 yumurta akı
*3 ym kş. pudra şekeri
*yr. çay br. kadarda sut(sütte göz kararınız olsun harcınız dagılmıycak gibi olmalı )
Üzeri için süsleme :
Bu tamamen size kalmış
*bitter çukulata
*beyaz çukulata .
*krem şanti
*damla çukulata....
Hamuru için yumurta, kakaotereyağ ve pudra şekerini bir kapta elimizle yogruruyoruz. sonrasında bu karışıma un kabartma tozu ve vanilyamızıda ekliyor ve yoguruyoruz.hamurumuzu dinlenmeye alıp ,
başka bir kapta iç harcı için olan malzemelerimizi karıştırıyoruz
resimde görüldügü üzere şekiller verip pişiriyoruz ...
Eki Görüntüle 1364832
Eki Görüntüle 1364833
Eki Görüntüle 1364834
Eki Görüntüle 1364835
Eki Görüntüle 1364836
Eki Görüntüle 1364838
Eki Görüntüle 1364839
Eki Görüntüle 1364840
Süsleme işide tamamen hayal gücünüze kalmiş........
AFİYET OLSUN ..
Buyrun hanımlar çaya bekliyorum sizleri , sevgi ve özenle hazırlamış kurabiyeler tek yenmez dimi?
Begenmenize cok sevindim, çok tesekkur ederim :)Inanin sunumunda gerçekten çok guzel emeğinize sağlık kurabiye leri çok güzel furuyor pastane Almus gibi mutlaka deniyxem valla iyiki varsınız
Henuz yaris baslamadi hulyam , hadi sende katil.....eminimki sendende cok guzel seyler cikarAebenim ben kurabiye yarışması sandım YaaaSüper görünüyor,ellerine sağlıkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?