Kariyer mi Çocuk mu :(

+100

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin beni sindirmeye calısıo eşim gemidekilerin aklına uyup hiçbirinin eşi çalışmıo evde cocuk bakıo kendime güvenim olmasını istemio

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin beni sindirmeye calısıo eşim gemidekilerin aklına uyup hiçbirinin eşi çalışmıo evde cocuk bakıo kendime güvenim olmasını istemio
Evet bu cok onemli bir ayrıntı, hayat bu ayrılık var Allah korusun olum var. Çalışmak kadın icin cok onemli bir hal aldı, keşke esiniz sabit bir yerde çalışıyor olsaydi sizde bu kadar bunalmazdınız çalışmadığınız icin. Anlıyorum sizi, bende kimseyi tanımadığım bir sehre geldim çalışmadığım icin cok bunladim, kopek aldım sosyallestim arkadaşlarım oldu. Ama hala aklım çalışmakta:) sözünü aldım onunla birlikte çalışacağım tabi beni kandırmıyorsa :))

Bunları görebiliyorum eşimde de malesef bana cok ilgilidir seviyor biliyorum ama gururum ön planda benim cünkü kendime saygım olmazsa kmseninde bana saygısı olmaz

Evlenmeden önce bunları konuşmadınız mı , çok önemli mevzu bunlar ,

Gel git akıllı aynen birgün öyle birgün böyle korkutuo benide ne kadar hevesliydim bebegim olsun diye soguttu beni bu düşünceden malesef

Asker işte hepsi üç aşağı beş yukarı aynı bende hem asker kızıyım hemde asker karısıyım takmayın. Gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın çocukta nasıl olsa olur erkekteki sorunda işler daha kolay çözülebilir. Askerle aynı evi paylaşabilmek için takmauacaksın. Sen bildiğini okumalısın yoksa ipin ucu kaçar. Ben zamanında kaçırdım şimdi nasıl toplayavsğumı bilemiyorum

hergün evine gelen biri olsa tamam ama hep yalnızım cogunlukta daha kıdemi cok yok eşiminde hep nöbet hep nöbet

mecburen şimdiden işimi saglama almaya gayret gösteriyorum Allahım dogru yoldan şaşırtmadan bir sonuca ulaştırsın inşallah

Gemidekilerin kıskançlıklrından eşinizi doldurıyorlardır benim babamıda aynı şekilde sen şöyle zenginsin işte karın çalışıyor falan diye lf ederlermiş. Diyorum ya askerler bir acayip kocamın nr önünü ne arkasını alabildim. Çalışıyorum yardımcı ol,sınava kazanırım kayıt için memleketine gitmememiz gerekir çalışma ben sana bakarım der. Şimdi bütün bebek.....vb masraf bana aittir çünkü o ev kredisi ödermiş pehhhh

bizimde öyle eşin çalışmasın sonra evle ilgilenemez sen her seyirdeyken evine gider evine baglanmaz cocuk olsun evine baglansın diyorlar eşim işinden ayrıl dioo kıdemlenmeden cocuk yapma 5 yıl gecmeden cocuk yapma belki ayrılık olur ilerde diyorlar eşim 5 yıl cocuk istemiyorum diyo hem cocuk yok hem iş yok seni doldururlar asker esleriyle arkadaslık kurma diyo arkadas da yok..Gel git akıllı valla ya eşim kişiliği daha oturmamış iyikide olmamış daha cocuk diyorum

Sizin ne hissettiğiniz önemli yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak zorlaşıyor.

Çocuğumu yaptım şimdi kariyerimi yapmaya çalışıyorum hayırlısıyla :)

"" 5 yıl gecmeden cocuk yapma belki ayrılık olur ilerde diyorlar eşim 5 yıl cocuk istemiyorum diyo ""

Bu nasıl bir kafa yapısıdır böyle Yolun başında ayrılık hesapları falan.. Nasıl bir şey bu ?

bebik.. mis kokulu bir bebişş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…