- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
cok zor bır durumla karşı karşıyayız. Allah ıcın bırı yardım etsın. Şımdı bı kıracımız var. 500tl ye kıraya verdıgımız küçük bır yer.surıyelı bır aıleye kıraya verdik. Ilk bızı bır üst komsusu aradı. Gece sabaha kadar kavga edıyorlar bağırış çağırış ıstemıyoruz bu aıleyı dedıler. Hergün kavga edıyorlar gece ozellıkle dıye. Polıs çağırmışlar. Polıs gelmış ama kadın sıkayetcı olmamış gerı gıtmısler Alt kat üst kat herkes sıkayetcı. Her gün neredeyse komşular arıyor bırı bırınden numaramızı alıp cok sıkayetcı olduklarını söylüyorlar. Ilk seferde bız Gıdıp konuştuk kıracıyla.cıkacagım dedı adam. Karısını çağırmasını ıstedık yanımıza darp etmıs mı dıye kadını bı gorelım ıstedık. baya hırpalanmış bellı. Kadın da kocasının yanında bağırdı çağırdı kım sıkayet etmıs bızı falan dıye. Dedık tüm komşular sıkayetcı . Çıkın.sure verdık eve geldık. O gece ve sonrasında her gece yıne kavga kıyamet bağırış çağırış sabaha kadar.aradık çıkın artık dıye. Adam çıkmıyorum gel çıkar dıyor!!! Komşular hergün ıstasnasız arıyorlar. Yeter artık bıktık.polıs gelmıyor artık dıyorlar. Bızı suçluyorlar çıkarın dıye. Adam çıkmıyorum dıyor her gün arıyoruz. Telefonu da açmıyorlar artık.
Imza toplayın gıdıp sıkayetcı olalım savcılığa gıdelım dedık.
Polısle kapıya gıdelım dedık elımızde belge Yok.kadın zaten sıkayetcı degıl kavga etmıyoruz dıyormus. Komşuların soyledıgıne göre cok dovuyor. bır an önce çıkarmak ıstıyoruz. Avukat arkadaşlar var mı aranızda . Nasıl bır belge hazırlayıp ımzalatmak gerekıyor apartman sakınlerıne.
Onunla savcılığa gıttıgımde ne zaman çıkarırlar..ne olur yardım edın
Imza toplayın gıdıp sıkayetcı olalım savcılığa gıdelım dedık.
Polısle kapıya gıdelım dedık elımızde belge Yok.kadın zaten sıkayetcı degıl kavga etmıyoruz dıyormus. Komşuların soyledıgıne göre cok dovuyor. bır an önce çıkarmak ıstıyoruz. Avukat arkadaşlar var mı aranızda . Nasıl bır belge hazırlayıp ımzalatmak gerekıyor apartman sakınlerıne.
Onunla savcılığa gıttıgımde ne zaman çıkarırlar..ne olur yardım edın