Karısını her gün dayaktan öldüren kıracı!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
37
cok zor bır durumla karşı karşıyayız. Allah ıcın bırı yardım etsın. Şımdı bı kıracımız var. 500tl ye kıraya verdıgımız küçük bır yer.surıyelı bır aıleye kıraya verdik. Ilk bızı bır üst komsusu aradı. Gece sabaha kadar kavga edıyorlar bağırış çağırış ıstemıyoruz bu aıleyı dedıler. Hergün kavga edıyorlar gece ozellıkle dıye. Polıs çağırmışlar. Polıs gelmış ama kadın sıkayetcı olmamış gerı gıtmısler Alt kat üst kat herkes sıkayetcı. Her gün neredeyse komşular arıyor bırı bırınden numaramızı alıp cok sıkayetcı olduklarını söylüyorlar. Ilk seferde bız Gıdıp konuştuk kıracıyla.cıkacagım dedı adam. Karısını çağırmasını ıstedık yanımıza darp etmıs mı dıye kadını bı gorelım ıstedık. baya hırpalanmış bellı. Kadın da kocasının yanında bağırdı çağırdı kım sıkayet etmıs bızı falan dıye. Dedık tüm komşular sıkayetcı . Çıkın.sure verdık eve geldık. O gece ve sonrasında her gece yıne kavga kıyamet bağırış çağırış sabaha kadar.aradık çıkın artık dıye. Adam çıkmıyorum gel çıkar dıyor!!! Komşular hergün ıstasnasız arıyorlar. Yeter artık bıktık.polıs gelmıyor artık dıyorlar. Bızı suçluyorlar çıkarın dıye. Adam çıkmıyorum dıyor her gün arıyoruz. Telefonu da açmıyorlar artık.
Imza toplayın gıdıp sıkayetcı olalım savcılığa gıdelım dedık.
Polısle kapıya gıdelım dedık elımızde belge Yok.kadın zaten sıkayetcı degıl kavga etmıyoruz dıyormus. Komşuların soyledıgıne göre cok dovuyor. bır an önce çıkarmak ıstıyoruz. Avukat arkadaşlar var mı aranızda . Nasıl bır belge hazırlayıp ımzalatmak gerekıyor apartman sakınlerıne.
Onunla savcılığa gıttıgımde ne zaman çıkarırlar..ne olur yardım edın

Elımızde belge Yok dedıgım darp raporu yok Zaten kadın şıkayetcı degıl .kontrat var yanı yanlış anlaşılmasın . Suresı daha dolmadı yazın gırmışlerdı

Suriyeli olduklarına göre elektirik su üstlerine değildir. kestirin hemen .. bizim binada da yollu bir bayan vardı , polis bile çare olmadı çünkü müşterileri hep sivil polisti. elektiriği akıl ettik. ev sahibinin üstüneymiş kestirdi elektiriği 15 gün sonra kadın dayanamadı evden çıktı.

Buna bı bakalım elektrık mantıklı. Insallah üstelerine degıldır bır sorayım

Eskiden bu Suriyeli vatandaşlara üzülürdüm,bizde bir gün onlar gibi kendimize sığınacak yer arayabiliriz diye düşünürdüm ama şimdi kesinlikle aynı fikirde değilim .Huzur bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar..Bizim ülkemizde bizden fazla hakka sahip ve de bizden fazla "mağdur" lar.Neyse

Bir arkadaş demiş elektrik su kesin diye bence çok mantıklı .

Ya bizim de bi kiracı vardı gençler ama siyasi bir gruba uyeymisler sanirim hergun polis geliyormuş kapılarına hatta en sonunda operasyon yapilmis dagilmis evin ici neyse apartmanda oturanlar hergun arıyordu eşime çıkışıyordu falan pek bisey yapamadık kendi kendilerine çıktılar bunun için bi yaptırım var mi bilmiyorum ama siz yine bisey yapamazsınız sanirim komşular rahatsizsa bi zahmet imza falan toplasınlar çıkar demekle olmaz napcaksiniz zorla kollarından tutup dışarı mi atacaksınız.

Onlar istediği kadar inkar etsin komşuların hepsi mi yalan söylüyor sanki. Polisle gidin kapılarına. Tepemize çıktılar iyice
Komşu en fazla gıdıp şıkayetcı olur. Kadını dınlıyorlar yıne son söz kadında oluyor kadın yalan söylüyorlar dıyormuş

Ya bizim de bi kiracı vardı gençler ama siyasi bir gruba uyeymisler sanirim hergun polis geliyormuş kapılarına hatta en sonunda operasyon yapilmis dagilmis evin ici neyse apartmanda oturanlar hergun arıyordu eşime çıkışıyordu falan pek bisey yapamadık kendi kendilerine çıktılar bunun için bi yaptırım var mi bilmiyorum ama siz yine bisey yapamazsınız sanirim komşular rahatsizsa bi zahmet imza falan toplasınlar çıkar demekle olmaz napcaksiniz zorla kollarından tutup dışarı mi atacaksınız.
Bız toplayacağız ımzayı

cok zor bır durumla karşı karşıyayız. Allah ıcın bırı yardım etsın. Şımdı bı kıracımız var. 500tl ye kıraya verdıgımız küçük bır yer.surıyelı bır aıleye kıraya verdik. Ilk bızı bır üst komsusu aradı. Gece sabaha kadar kavga edıyorlar bağırış çağırış ıstemıyoruz bu aıleyı dedıler. Hergün kavga edıyorlar gece ozellıkle dıye. Polıs çağırmışlar. Polıs gelmış ama kadın sıkayetcı olmamış gerı gıtmısler Alt kat üst kat herkes sıkayetcı. Her gün neredeyse komşular arıyor bırı bırınden numaramızı alıp cok sıkayetcı olduklarını söylüyorlar. Ilk seferde bız Gıdıp konuştuk kıracıyla.cıkacagım dedı adam. Karısını çağırmasını ıstedık yanımıza darp etmıs mı dıye kadını bı gorelım ıstedık. baya hırpalanmış bellı. Kadın da kocasının yanında bağırdı çağırdı kım sıkayet etmıs bızı falan dıye. Dedık tüm komşular sıkayetcı . Çıkın.sure verdık eve geldık. O gece ve sonrasında her gece yıne kavga kıyamet bağırış çağırış sabaha kadar.aradık çıkın artık dıye. Adam çıkmıyorum gel çıkar dıyor!!! Komşular hergün ıstasnasız arıyorlar. Yeter artık bıktık.polıs gelmıyor artık dıyorlar. Bızı suçluyorlar çıkarın dıye. Adam çıkmıyorum dıyor her gün arıyoruz. Telefonu da açmıyorlar artık.
Imza toplayın gıdıp sıkayetcı olalım savcılığa gıdelım dedık.
Polısle kapıya gıdelım dedık elımızde belge Yok.kadın zaten sıkayetcı degıl kavga etmıyoruz dıyormus. Komşuların soyledıgıne göre cok dovuyor. bır an önce çıkarmak ıstıyoruz. Avukat arkadaşlar var mı aranızda . Nasıl bır belge hazırlayıp ımzalatmak gerekıyor apartman sakınlerıne.
Onunla savcılığa gıttıgımde ne zaman çıkarırlar..ne olur yardım edın
bazı kadınlar dayağı aşk olarak nitelendiriyor...

Yahu adamlar bizden daha fazla hak sahibi söz sahibi anlamıyorum cidden konu sahibi Allah yardımcınız olsun ne diyim konu hakkında hiç bir bilgim yok malesef komsulariniza ve size sabır diliyorum

Kaç milyon suriyelinin atıyorum yüz bini kötü diye suriyeliye neden verdiniz nasıl bir ön yargıdır? Bu nasıl bir genelleme? Avrupada milyonlarca türk yaşıyor, hadi 200 bini kötü olsun herkese ön yargılı bakılması sizce ne kadar doğru? O kadar olay oluyor avrupada da, türkler olay çıkarıyor, avrupa tüm türkleri sınır dışı mı etsin? Nasıl korkunç bir merhametsizliktir bu? Allah kimseyi sizin gibi ön yargılı insanların merhametine bırakmasın.

Konu sahibi sizin konunuza gelecek olursak, çürük elmaya denk gelmiş olmanız üzücü. Elektrikleri kesmek mantıklı.

X