Karışık havuz

Nedem izin vermeyelim ben de onu anlamadım. Ya da siz veya eşiniz neden karşı cinsiyetlerden bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Aynı dünyada yaşıyoruz aynı havayı soluyoruz, aynı marketten alışveriş yapıp aynı toplu taşımayı kullanıyoruz. Neden bu kadar rahatsizlik?

Insanlar havuza bikini mayo ile giriyor. Sokaktan marketten toplu taşımadan cok daha çıplaklık içeriyor. Esim kendi karısını böyle götürmediği bir havuzda yüzemez. O kadar modernsek benim de esit şartlarda olmam gerekir diye düşünüyorum. Ama ben yokum. Olsam bile o şekilde gitmeme izin vermezdi

Ben tesetturluyum tatile gidiyoruz esimle hasema giyiyorum gerekmedikce denize girmiyorum yuzme bilmiyorum zaten asiri su korkum var..Esime kesinlikle karismam yüzebilir tabiki karisik havuza da girebilir ben sıkınti yapmiyorum cunku gozlerini dikip kimseye bakmiyor ama nolur yanimda ol hadi sende gel diye yalvariyor ben korktugum icin sadece izlemekle yetiniyorum eger karisik havuza denize karissam tatilden zevk alamayiz..Esiniz sizi kisitlayip kendisinin yapmasi ve siz rahatsiz oldugunuz halde yapmasi evet can sıkıci bir durum...

Insanlar havuza bikini mayo ile giriyor. Sokaktan marketten toplu taşımadan cok daha çıplaklık içeriyor. Esim kendi karısını böyle götürmediği bir havuzda yüzemez. O kadar modernsek benim de esit şartlarda olmam gerekir diye düşünüyorum. Ama ben yokum. Olsam bile o şekilde gitmeme izin vermezdi
Çıplaklık derken? Çırılçıplak girmiyor herhalde insanlar havuza ya da denize.
Denize havuza zaten elbiseyle girilmez ki. Ya mayo giyilir ya bikini. Haşema da tercih sebebi tabi ki. Sizin yapmanızı istemediği bişeyi eşiniz yapiyorsa kusura bakmayın ama eşinizin size karşı tavrının saygısızlığı. Yuzemez diyorsunuz ama adam gayet de gidip yüzüyor. Siz buna neden müsade ediyorsunuz madem? Bence önce bu sorununuzu çözmelisiniz.

Çıplaklık derken? Çırılçıplak girmiyor herhalde insanlar havuza ya da denize.
Denize havuza zaten elbiseyle girilmez ki. Ya mayo giyilir ya bikini. Haşema da tercih sebebi tabi ki. Sizin yapmanızı istemediği bişeyi eşiniz yapiyorsa kusura bakmayın ama eşinizin size karşı tavrının saygısızlığı. Yuzemez diyorsunuz ama adam gayet de gidip yüzüyor. Siz buna neden müsade ediyorsunuz madem? Bence önce bu sorununuzu çözmelisiniz.

Müsade etmiyorum kendisi musade istemedi çünkü. Ama konuşmuyoruz. Evet çıplaklık içeriyor. Çırılçıplak demedim ben de. Siz çıplak kelimesinden yanlış bir anlam çıkardınız. Kısa kollu giyen birinin kolu çıplaktır veya sort giyen birinin bacağı çıplaktır.

Söyledim sen de git diyor. Ama erkek arkadaşlarımla ders çalışmama izin vermiyor. Gitmeyecegimi bildigi için sallıyor

evli erkekler, yanlış anlama ama, biraz it olurlar kopuk olurlar... karısına güvenince daha rahat davranırlar, ölçüyü kaçırmaya başlarlar. ha havuza giriversin bişey değil belki ama daha önce yapmayacağı bir şey, bir ölçü varken bak şimdi ölçü kaçıverdi...

nişanlıyken sevgiliyken en ufak yanlışı olmayan, kızlara yaklaşmaya hiç cesaret edemeyen adam evlendikten sonra nasılsa elimin altında biri var diyip gözünü başka yerlere kaydırmaya başlayabiliyor... bence adil olmaya davet edin...

esim kizimi karisik havuza goturdu gecen yaz ozaman kizim 1 yasindaydi, bende cafeden camin ardindan onlari izledim:) bende tesetturluyum o nedenle giremedim ( yurdisinda kaliyoruz ) ama tek basina esim gitmez bende istemem gitmesini zten

evli erkekler, yanlış anlama ama, biraz it olurlar kopuk olurlar... karısına güvenince daha rahat davranırlar, ölçüyü kaçırmaya başlarlar. ha havuza giriversin bişey değil belki ama daha önce yapmayacağı bir şey, bir ölçü varken bak şimdi ölçü kaçıverdi...

nişanlıyken sevgiliyken en ufak yanlışı olmayan, kızlara yaklaşmaya hiç cesaret edemeyen adam evlendikten sonra nasılsa elimin altında biri var diyip gözünü başka yerlere kaydırmaya başlayabiliyor... bence adil olmaya davet edin...

Teşekkür ederim ben de böyle düşünüyordum. ❤

Eşinizin karışık bir havuza gitmesine izin verir misiniz? Kimisine göre normal olabilir ancak biz muhafazakâr bir aileyiz. Ben eşime cok saygı duyardım hep memnun etmeye yabancı erkeklere dikkat ederdim. Yaptıklarım için pişmanlık duydum. Demek ki bütün fedakârlıklar tek başımaymış. Bana yaptığı açıklama "bakmam ben zaten. " siz ne tepki verirdiniz. Eşim memlekette ben evde ders çalışıyorum

Burada aslinda neden ayrisiniz diye sorasim geldi ilk.
Eslerin ayri kalmasini pek anlamiyorum, ben evde oturuyorsam o da havuza gitmeyiversin.
Yani ben ne olur sen de git bunalma git demissem baska.
Ama neden esimden ayri kalayim.
Soruna dönersem esimle gideriz biz havuza.
Anca beraber kanca beraber. Zaten yalniz kalacaksa birimiz o havuza gitmenin bir anlami yoktur. Kisisel olarak böyle birsey teklif etmeyiz.
Biz hic muhafazakar degiliz ama bak. Hic. Ama esim bakmayacagi kadinlarin oldugu bir havuza bensiz gitmez. Gitse bakmayacagini zaten bilirim, ama o bu durumdan zaten rahatsiz olur, insan esinin eksikligini hisseder.
Bunun pek muhafazakarlikla alakali oldugunu sanmiyorum.
Kalsin evde bunalsin da demiyorum ama sizin gönlünüzü almadan birsey yapmamali bana kalsa.

Burada aslinda neden ayrisiniz diye sorasim geldi ilk.
Eslerin ayri kalmasini pek anlamiyorum, ben evde oturuyorsam o da havuza gitmeyiversin.
Yani ben ne olur sen de git bunalma git demissem baska.
Ama neden esimden ayri kalayim.
Soruna dönersem esimle gideriz biz havuza.
Anca beraber kanca beraber. Zaten yalniz kalacaksa birimiz o havuza gitmenin bir anlami yoktur. Kisisel olarak böyle birsey teklif etmeyiz.
Biz hic muhafazakar degiliz ama bak. Hic. Ama esim bakmayacagi kadinlarin oldugu bir havuza bensiz gitmez. Gitse bakmayacagini zaten bilirim, ama o bu durumdan zaten rahatsiz olur, insan esinin eksikligini hisseder.
Bunun pek muhafazakarlikla alakali oldugunu sanmiyorum.
Kalsin evde bunalsin da demiyorum ama sizin gönlünüzü almadan birsey yapmamali bana kalsa.
Ben üniversite okuyorum butlerim var ona çalışıyorum o ailesini görmek istedi. Gidince de erkek kardesleriyle havuza gitmek istemisler. Kayinlarim bekar onlar neyse ama esimin altında araba var sadece erkek bulunan bir havuza da gidebilirdi. Iyice saçmaladığını düşünüyorum sadece.

Evimde mutluyum. Memlekete gitmesi sorun degil. Ama dikkat etmemesine kızdım. Beraber gitsek zaten beraber egleniriz sorun olmazdi

Ben üniversite okuyorum butlerim var ona çalışıyorum o ailesini görmek istedi. Gidince de erkek kardesleriyle havuza gitmek istemisler. Kayinlarim bekar onlar neyse ama esimin altında araba var sadece erkek bulunan bir havuza da gidebilirdi. Iyice saçmaladığını düşünüyorum sadece.

Evimde mutluyum. Memlekete gitmesi sorun degil. Ama dikkat etmemesine kızdım. Beraber gitsek zaten beraber egleniriz sorun olmazdi

ama bak bir de şu var, diğerleri bekar karışık havuzu istemişlerdir. bekar olmayan erkekler de gitmezler öyle kolay kolay erkek havuzuna... o da mecbur kalmıştır biraz da... ya kardeşlerinden ayrı takıulacak, onlardan ayrılmak zorunda kalacak ya da onların programını bozmka zorunda kalacak. o da hiç hoş değil... şimdi bunları söyleyince benim fikrim değişti. konunun bu kısmını bilmiyodum. bu kadarlığına izin ver gitsin... bişeycik olmaz ;)

Bu durumda ya izin vereceksiniz gitmesine, ya da sizin bütünüz bitince gidecek sizinle beraber ailesinin yanina.
Ben kafama göre ailemi görmek istemiyorum mesela.
Eminim ki esim olmadan memelekete gitsem sizinkinden cok daha büyük sorunlar bizi bekliyor olurdu.
Artik ailesi sizsiniz, sizi de bekleyip gitse ölmez o sürecte.
Kimsenin de basi agrimaz.
Su durumda izin verin ama bir dahaki sefere beraber gidin mümkün oldugunca.

ama bak bir de şu var, diğerleri bekar karışık havuzu istemişlerdir. bekar olmayan erkekler de gitmezler öyle kolay kolay erkek havuzuna... o da mecbur kalmıştır biraz da... ya kardeşlerinden ayrı takıulacak, onlardan ayrılmak zorunda kalacak ya da onların programını bozmka zorunda kalacak. o da hiç hoş değil... şimdi bunları söyleyince benim fikrim değişti. konunun bu kısmını bilmiyodum. bu kadarlığına izin ver gitsin... bişeycik olmaz :KK66:

Yengeniz beni keser dese anlamayacak cocuklar degiller. Gercekten cok kari kiz duskunu de degiller. Kendi eglencelerinin sakalarinin pesindeler. Eşimin ihmali oldugunu düşünüyorum

Eşinizin karışık bir havuza gitmesine izin verir misiniz? Kimisine göre normal olabilir ancak biz muhafazakâr bir aileyiz. Ben eşime cok saygı duyardım hep memnun etmeye yabancı erkeklere dikkat ederdim. Yaptıklarım için pişmanlık duydum. Demek ki bütün fedakârlıklar tek başımaymış. Bana yaptığı açıklama "bakmam ben zaten. " siz ne tepki verirdiniz. Eşim memlekette ben evde ders çalışıyorum

kendisi bu konularda size problem yapan bir insan mı ? Siz gitseniz sorun yapar mı?

kendisi bu konularda size problem yapan bir insan mı ? Siz gitseniz sorun yapar mı?
Ben kapaliyim zaten bir yerin gorunmuyo der. Ama arkadasimla ders calismami kıskanır. Bir avm ye tek gitmemi kiskanir. Ben normal sınırlarda fazla acik olmayan saclari acik mayo giyecek olsam katiyen izin vermezdi

Ben kapaliyim zaten bir yerin gorunmuyo der. Ama arkadasimla ders calismami kıskanır. Bir avm ye tek gitmemi kiskanir. Ben normal sınırlarda fazla acik olmayan saclari acik mayo giyecek olsam katiyen izin vermezdi
Kendi istemediği bişeyin aynısını kendi yapmayacak. Siteminizde çok haklısınız

Müsade etmiyorum kendisi musade istemedi çünkü. Ama konuşmuyoruz. Evet çıplaklık içeriyor. Çırılçıplak demedim ben de. Siz çıplak kelimesinden yanlış bir anlam çıkardınız. Kısa kollu giyen birinin kolu çıplaktır veya sort giyen birinin bacağı çıplaktır.
E havuza da denize de sizin tabir ettiğiniz çıplaklıkla girilmesi de gayet doğal. Kusura bakmayın ben bu müsade isteme, izin alma verme olaylarını anlayamıyorum . Benim yapmadığım bir şeyi eşim yapiyorsa ya da tam tersiyse bu tamamen saygısızlık bencilliktir. Bu da evlilikte benim alttan alınamayacak bir seydir. Evlilik bu, komse kimsenin kölesi değil. Otur de otur, kalk de kalk, git de git, gitme de gitme.. Bu tarz şeyler evlikte kabul edilebilir birşey değil benim nazarımda. Herkes saygısını bilecek. Evlilik birbirine hayatı kısıtlayıp eziyet için yaşanan bir olay değil, eslerin birlikte hayat arkadaşı olarak yaşaması gereken bir olay.

E havuza da denize de sizin tabir ettiğiniz çıplaklıkla girilmesi de gayet doğal. Kusura bakmayın ben bu müsade isteme, izin alma verme olaylarını anlayamıyorum . Benim yapmadığım bir şeyi eşim yapiyorsa ya da tam tersiyse bu tamamen saygısızlık bencilliktir. Bu da evlilikte benim alttan alınamayacak bir seydir. Evlilik bu, komse kimsenin kölesi değil. Otur de otur, kalk de kalk, git de git, gitme de gitme.. Bu tarz şeyler evlikte kabul edilebilir birşey değil benim nazarımda. Herkes saygısını bilecek. Evlilik birbirine hayatı kısıtlayıp eziyet için yaşanan bir olay değil, eslerin birlikte hayat arkadaşı olarak yaşaması gereken bir olay.
Bizim aile yapimiz da boyle. Ben de açıkçası birbirine her türlü özgürlüğü sağlayıp birbirinden ayri is yapanlari anlamıyorum.

Olabilir böyle farklılıklar yine de saygı duyarım. Sizden de saygı beklerim.

O havuza gitsin sen de “ben Muratla ders calismak icin kafeye gidiyorum” diye mesaj at.. benim icin sikinti olmaz ama bana yasak koyup kendi yapiyorsa orada sikinti var demektir..

Back
X