Karışık havuz

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.429
6.113
158
Eşinizin karışık bir havuza gitmesine izin verir misiniz? Kimisine göre normal olabilir ancak biz muhafazakâr bir aileyiz. Ben eşime cok saygı duyardım hep memnun etmeye yabancı erkeklere dikkat ederdim. Yaptıklarım için pişmanlık duydum. Demek ki bütün fedakârlıklar tek başımaymış. Bana yaptığı açıklama "bakmam ben zaten. " siz ne tepki verirdiniz. Eşim memlekette ben evde ders çalışıyorum

Son düzenleme:
Eşinizin karışık bir havuza gitmesine izin verir misiniz? Kimisine göre normal olabilir ancak biz muhafazakâr bir aileyiz. Ben eşime cok saygı duyardım hep memnun etmeye yabancı erkeklere dikkat ederdim. Yaptıklarım için pişmanlık duydum. Demek ki bütün fedakârlıklar tek başımaymış. Bana yaptığı açıklama "bakmam ben zaten. " biraz teselli bekliyorum biraz da fikrinizi öğrenmek istiyorum siz ne tepki verirdiniz.
Madem karışıksa birlikte gidin o zaman.

Eşinizin karışık bir havuza gitmesine izin verir misiniz? Kimisine göre normal olabilir ancak biz muhafazakâr bir aileyiz. Ben eşime cok saygı duyardım hep memnun etmeye yabancı erkeklere dikkat ederdim. Yaptıklarım için pişmanlık duydum. Demek ki bütün fedakârlıklar tek başımaymış. Bana yaptığı açıklama "bakmam ben zaten. " siz ne tepki verirdiniz. Eşim memlekette ben evde ders çalışıyorum
Deniz yok mu

Ben de istemem şahsen. Beraber gitmedikten sonra

Söyledim sen de git diyor. Ama erkek arkadaşlarımla ders çalışmama izin vermiyor. Gitmeyecegimi bildigi için sallıyor

Gitmeseniz bile internetten falan bi yerden bulun “havuz kenarından” diyerek bir foto atın.

Erkek arkadaşlarınızla da çalışın artık bu olaydan sonra. O sizin fikrinize saygı duymuyorsa siz de onunkine saygı duymayın.

Ben yanında yoksam istemezdim. Ve bu zamana kadar fedakarlık da yapmışsınız. İçinizde çok büyük bir huzursuzluğun olması da normal. Ve ayrıca evet sizden çok emin olduğu için atıp tutmuş.

Gitmeseniz bile internetten falan bi yerden bulun “havuz kenarından” diyerek bir foto atın.

Erkek arkadaşlarınızla da çalışın artık bu olaydan sonra. O sizin fikrinize saygı duymuyorsa siz de onunkine saygı duymayın.
Bundan sonra böyle. Cok pişman olacak çok. Hatta kaba tabirle ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ben yanında yoksam istemezdim. Ve bu zamana kadar fedakarlık da yapmışsınız. İçinizde çok büyük bir huzursuzluğun olması da normal. Ve ayrıca evet sizden çok emin olduğu için atıp tutmuş.

Bundan sonra bende böyleyim. O huzursuz olacak diye sosyalligimden ödün veremem

Anlıyorum
Sinir bozucu durum , insan karşılığını bekliyo fedakarlığının
Ama şimdi dersinizi çalışsanız iyi olur
Acil çalışmanız gerekirse çalışın
Sora düşünürüsünüz

Evet derslerime odaklanacagim. Benim hayatim tek ondan ibaret değil hedeflerim amaçlarım var. Oturup onun için üzülemem. Ama acısını da çıkarmadan bunu unutmam

Bu erkeklere iyilik yaramıyor gerçekten. Sizi yalnız bırakıp gitmiş zaten, bir de ben karışık havuza gidiyorum diyor.

Yakın yer olsa ben o havuzu basar onu rezil ederim şahsen:dondurma:

Ya da ona öyle bi foto atarım ki mayosunu bile değiştirmeden hemen arabaya atlayıp geri döner:KK70:

Bu erkeklere iyilik yaramıyor gerçekten. Sizi yalnız bırakıp gitmiş zaten, bir de ben karışık havuza gidiyorum diyor.

Yakın yer olsa ben o havuzu basar onu rezil ederim şahsen:dondurma:

Ya da ona öyle bi foto atarım ki mayosunu bile değiştirmeden hemen arabaya atlayıp geri döner:KK70:

5 saat mesafe :mad:

Nedem izin vermeyelim ben de onu anlamadım. Ya da siz veya eşiniz neden karşı cinsiyetlerden bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Aynı dünyada yaşıyoruz aynı havayı soluyoruz, aynı marketten alışveriş yapıp aynı toplu taşımayı kullanıyoruz. Neden bu kadar rahatsizlik?

Back
X