karışık albüm ürünleri satılmıştır..

$014 (3).jpg 37-37.5 no 35 tl
$005.jpg m-l beden sıfır etiketli coton pijama takımı 15tl
$021 (3).JPG 37 no 1 kez giyildi sıfır gibi 20 tl
$019 (3).JPG 38 no 1 kez giyildi sıfır gibi 25 tl

Burnumu sokmam istemem ama diğer konunuzda orjınal olmadıgını yazmışsınız burda orjınal demişsiniz diğer konuda 20 tl burda 25 orjınalmı degılmı şimdi bu:44::44::44:

birebir orjinal demek orjinalle birebir (taklit demektir:)Hani birebir aynı deriz ya o şekilde:)) birebiri var başında oraya dikkat etmeyince evet karıştrmış olablrsiniz:)

Son düzenleme:
zımbalı elbise başta olmak üzere, channel terlik ve burberry çizmeyi almak istiyorum. özelden konuşalım

Mavi elbise satılmadıysa talibim

Pijama takımı- mor babetler- siyah dantelli elbise ve 40 numara olan adidaslar satılmıştır diğerleri satışta..

burbery botlar diğer konunuzda 30 tl, burda 35 tl en son fiyt ne olur acaba???:44:

mrb yeni açtığım konuda zaten karışıklık olmasın diye satılanları ayırıp kalanları resimledim ve 5er tl indrm yaptım. 120 tlye almştm botları 30a satrıyorum son fiyat maalesf toplu alışverişte indrm yapıyorum ama yine..

Ne diyorsun mesaja uygunsa anlasalim.

Merhaba size özelden mesaj yazdım. çantanın ücretini almym bi 5 tl daha indirim yapabilirm. 10tl pantolon 15 tlde ayakkabılar. 25 tl uygundur benim için. ikiside sıfır, ayakkabıyı satışa çıkardığım fiyata kargo ücretiyle birlkte 3 ürün almış olcaksnız:)