canımm kırmızı kareli trençkotun bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim
Eki Görüntüle 913109 Eki Görüntüle 913110 38 BEDEN KANVAS PANT. SIFIR 5 TLZEBRA AYAKKABILAR 38 NO 1 KEZ GİYİLDİ SIFIR GİBİ 20TL
Eki Görüntüle 913111 36-38 BEDEN TRENCHKOT 20TL 36BEDEN ETİKETLİ AMA KALIBI BİRAZ GENİŞ OYÜZDEN SADECE DENENDİ.
Eki Görüntüle 913114 Eki Görüntüle 913113 36 BEDEN SIRT DEKOLTELİ ELBİSE 10TL
Eki Görüntüle 913115 36-38 BEDEN SATEN ELBİSE(HAMİLEYKEN ÖZEL GÜNDE BİLE GİYMİŞTM KESİMİ ÇOK RAHAT) 5 TL
Eki Görüntüle 913116 36 BEDEN 5TL
Eki Görüntüle 913117 Eki Görüntüle 913118 MEDİUM BEDEN DERİ CEKET İÇİNDE ASTARI PATLADIĞI İÇİN 5 TL
Eki Görüntüle 913119 Eki Görüntüle 913120 METAL AKSESUARLI PANT. SIFIR 10TL RUGAN AYAKKABILAR 1 KEZ GİYİLDİ SIFIR GİBİ 37 NO 15 TL
Eki Görüntüle 913122 36 BEDEN DİZ ALTI ELBİSE 5 TL
Eki Görüntüle 913123 40 BEDNE ETİKETLİ AMA 38E DAHA UYGUN 5 tl
Eki Görüntüle 913125 Eki Görüntüle 913127 36 (27 BEDEN) FERMUAR DETAYLI KOT 5 TL
Eki Görüntüle 913138 Eki Görüntüle 913140 1 BEDEN 36-38 BEDENLER İÇİN UYGUN SÜLEYMAN DEMİREL ETİKETLİ KELEBEK SIRT DEKOLTELİ TASARIM ELBİSE 300 TLYE ALMŞTIM 1 KEZ GİYDİM ÜSTTE GERÇEKTEN SÜPER DURUYOR 50TL.
Eki Görüntüle 913147 Eki Görüntüle 913149 38 BEDEN 1-2 KEZ GİYİLDİ 10TL
Eki Görüntüle 913152 DAR PAÇA 36 BEDEN ETİKETLİ AMA LİKRALI OLDUĞU İÇİN BANA BİRAZ BOL OLDU 38E DAHA UYGUN GİBİ RENGİ SÜPER BEDENİ OLSA ASLA SATMAYACAKLARIMDAN.. 10TL
Eki Görüntüle 913156 36 BEDEN İKİSİ 5 TL İNCİLERİNDEN 2Sİ DÜŞTÜ AMA YERİNE DİKİLEBİLİR.
Eki Görüntüle 926041 Eki Görüntüle 926036
evet bu ikisi elbise tunik nedir bunlar bedebleri nedir?
leopar papucun kaç numara acaba
merhaba yüzücü model olan spor elbise tunik kadr ksıa değil yani tabi boyum 1.68 sizin daha uzunsa dahada kısa olablr ama elbise yani.diğeride kot elbise ön kısmında resimde de görülüyor dikiş hatası gbi bir defosu var oyüzdn çok uyguna almştm bnde. elbiseler 5er tl leopar ayakabı 38 no oda 25 tl birkaç parça alınca ayakkabılarıda 20den verebilirim.
daha ekleyeceğim şuanlık yok ama en baştan başlayıp sona doğru gelirken tüm resimler var bakablrsnz. birde çeyizlk bölümüm var:)
İyi akşamlar kareli trenckotunuz stılmadıysa ben talibim tesetturluyum 158 boyum bıraz uzun ıstıyorum sanırım uzun olur bedenim 38
Mrb benim boyum 168 banada uzun oluyor diz altından da uzun yanibeden olaraakta m beden 38 için uygun:)
herhangi bir sorun olduğunda geri yollayabilir miyim örneğin boyunu sevmedım yada oturmadı eğer kabulse alayım dıyorum
Tekrar mrb, maalesef iade almam mümkün değil kargo ücreti ve zaman kaybı oluyor benim için ztn çocukla gidiyorum kargoya, birde bana geri gelck kargo ücreti ödeyeceğim ayrıca bu tür durumlarda keyfi vs. çok fazla suistimal söz konusu olabildiği için iade almıyorum. Kaldı ki ürün hakkında her detayı alıcıya belirttiğim için bekledğinizden ve gördğünzden farklı bir ürün gelmiyor ztn. İstedğinz ürün de yine 1-2 kez giyilmiş sıfır gibi bir trench boy ve bedn ölçülerinide verdim size tabi yine tercih sizin. Görüşmek üzere..
Tekrar mrb, maalesef iade almam mümkün değil kargo ücreti ve zaman kaybı oluyor benim için ztn çocukla gidiyorum kargoya, birde bana geri gelck kargo ücreti ödeyeceğim ayrıca bu tür durumlarda keyfi vs. çok fazla suistimal söz konusu olabildiği için iade almıyorum. Kaldı ki ürün hakkında her detayı alıcıya belirttiğim için bekledğinizden ve gördğünzden farklı bir ürün gelmiyor ztn. İstedğinz ürün de yine 1-2 kez giyilmiş sıfır gibi bir trench boy ve bedn ölçülerinide verdim size tabi yine tercih sizin. Görüşmek üzere..
pardon ben esaj atamıyorum bana özelden telefonunzu yazarsanız ben hesbınıza yatırdıgımda sizi haberdar edeyım yarın atarım buyuk ıhtımalle sıze yarın bana postalarsanız urunu cok ıyı olur
ayakkabılar kaç numara özellikle 4. numaralı ayakkabı ve fiyatı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?