• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüm gelince 5 gün lekeler geldi durdu test yapmıştım negatif

Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız inşallah . Bende bugün test yaptım awox markası net çıktı baya ama çok az prmbe bir sıvı geldi
Benim de şuan öyle geliyor damlalar şeklinde. Yerlesma kanaması olabilir. Senin içinde hayırlı olsun kuzum inşallah 🤲🏼

Amin hadi bakalım hiç böyle olmamıştı bende
Aynı şekilde benimde hiç böyle olmamisti şükür kanamam çok değil ama bakalım kanda var mı benim. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin

Amin hadi bakalım hiç böyle olmamıştı bende
Kuzum elendim ben galiba geceden beri kanamam var adet sanırım. Acile gittim arızalı bakim varmış şanssızlığın böylesi.test yanılttı sanırım

Kuzum elendim ben galiba geceden beri kanamam var adet sanırım. Acile gittim arızalı bakim varmış şanssızlığın böylesi.test yanılttı sanırım
Hayırlısı olsun canım belkii en güzeli için biraz daha bekletiyordur rabbim . Bende bugün kan verdim beta yüksekti gebelik var dedi doktor bakalım sağlıklı olsun ikimiz için

Hayırlısı olsun canım belkii en güzeli için biraz daha bekletiyordur rabbim . Bende bugün kan verdim beta yüksekti gebelik var dedi doktor bakalım sağlıklı olsun ikimiz için
Amin kuzum gerçekten öyle Rabbim hayırlı zamanda versin. Tebrik ederim gebeliğin için mutlu oldum🤗

Back