• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışık albüm ürünleri satılmıştır..

önü iki tane fermuarlı kot pantolunun bedeni nedir ? ve dar paça düşük belmi nasıl ? ve siyah deri botun kullanılma durumu nedir ? bide numarası ? bideee koku falan yaparmı yani siz kullanızdınızmı ? çok soru sordum kusura bakmayın :1:

önü iki tane fermuarlı kot pantolunun bedeni nedir ? ve dar paça düşük belmi nasıl ? ve siyah deri botun kullanılma durumu nedir ? bide numarası ? bideee koku falan yaparmı yani siz kullanızdınızmı ? çok soru sordum kusura bakmayın :1:

merhaba fermuarlı kot 27 beden yani 36 beden için uygun.paça dar belide çok düşükte değil yüksek belde değil. Siyah botlarda kullanıldı ama yıpranma yok38 no yazıyor ama kalıbı dar 37.5 gibi düşüneblrsnz. kışlık bot olduğu için hiç koku yaptığına şahit olmadım birde sık giyilen ayakkabılar koku yapar tabi:) dinlendrerek giymek lazım ayakkabıları sanırım hergün aynı ayakkabı saatlerce giyilirse koku yapar diye biliyorum ben:)

10.sayfada tüm ürünler 5 ve 10 tl bitiriyorum fırsatı kaçırmayın.....

merhaba fermuarlı kot 27 beden yani 36 beden için uygun.paça dar belide çok düşükte değil yüksek belde değil. Siyah botlarda kullanıldı ama yıpranma yok38 no yazıyor ama kalıbı dar 37.5 gibi düşüneblrsnz. kışlık bot olduğu için hiç koku yaptığına şahit olmadım birde sık giyilen ayakkabılar koku yapar tabi:) dinlendrerek giymek lazım ayakkabıları sanırım hergün aynı ayakkabı saatlerce giyilirse koku yapar diye biliyorum ben:)

canım açıklamalar için teşekkür ediyorum botun numarası biraz tereddüte düşürdü beni :26: bi arkadaştan haber bekliyorum olmazsa dönücem sana geri bol satışların olsun çok güzel ürünler hakkaten hepsini almayı çok isterdim :1:

şimdi bakıyorum tekrardan :D
52 numaralı elbisenin bedeni nedir acaba? :52:

23, 16 aynı zamanda :) bi de fiyatları tabii
merhaba 52 numaralı elbise süleyman demirel tasarım etiketli 1 beden s ve m için uyumlu sırt dekolteli elbise 50 tl.
23 ve 16 numaralar çizgili elbise l beden ama M bedenler ve L için uygun likralı kumaş. 10 tl
Kahve sateen marka şort medium oda 10 tl etiket fiyatı üstünde 15 tlye indrmden almştım hiç giylmedi sıfır duruyor. indrmi görünce her gördüğümüzü fzladan alıp dolaba atıyoruz ama sonra hiç giymediklermz oluyor maalesf:( bbenm kıyafetlernde çoğu öyle indrmde ucuzu görüp açgözlülüğmzden aldığmz fazla kıyafetler hep genelde :)

1.38no 15 tl
2.37 no rugan 1 kez gyldi 25 tl
3.37 37.5 replika burberry çizme 1-2 kez gyldi içi yünlü 40 tl
4.m-l pijama takımı etiketli 20tl
5.38 no replika channel terlik sıfır 10tl
6.36beden sıfır pantolon 15tl
7.m beden sateen püsküllü yelek 1 kez gyldi 15tl
8.lacivert sbeden y-london yelek 10tl
9.sbeden tunik 10tl
10.xs-s zımbalı elbise sıfır 15 tl
11.collezione s beden ceket mont sıfır 15 tl
12.batik s-m uyumlu elbise 15tl
13.38 no 15tl
14.39no melissa babet 15tl
15.zebra kalpli 38 no 1 kez giyldi 25 tl
16.Ahşap nişan bohça sandığı temiz ve sorunsuz 50tl

Satılmıştır...............................

Back