Karışığım çözemiyorum.

Okuduklarımdan eşinizin kompleksli ve bencil olduğuna sonucuna vardım. Hep almak istiyor ama vermeye gelince kasıyor.

Doktor konusunda baskı yapın, tavrınızın ciddiliğini gördüğünde tekrar düşünecektir.

Yükünüz ağır; çocuklar,ev,iş, eşin kaprisleri... Daha ne kadar taşıyabilirsiniz ki, yazık değil mi size. Çocuk huysuz olabilir, yaramaz olabilir, ebeveyni yıpratabilir ama sonuçta bu çocuğu birlikte yaptınız, siz baba evinden çeyiz olarak getirmediniz değil mi, o halde silkelenip bazı sorumlulukların farkına varmak zorunda. İnsan sevdiğine bu kadar kıyar mı ?

ah canım benm ya, sen de hep böyle doğru şeyler yazarsın ve güzel tespitlerde bulunursun. cidden bak, eşim ablasına hatta abisinin karısına acınır durur da bana asla acımaz.

canım benım hepımız aynı seylerı yasıyoruz zaman zaman bak ne anlatıcam bırgun eve yemege mısafır gelecek, esımın arkadaslarımıydı akrabalarımıydı hatırlamıyorum:44:kostur kostur evı temızledım hava sıcak kan ter ıcınde kaldım ama nasıl kosturuyorum tabırı cayızse g.tumden terler damlıyo :1:kendısıde goruyo ne durumda oldugumu:37:evı temızledım mutfaga gırdım mutfagımda cok kucuk ınsanı cok yoruyor 2kısı zor sıgar,neyse kac cesıt yemekler yaptım tatlısına kadar yaptım sofra kur kaldır gelenler kalabalık bulasıkları hallet ıkramlarda bulun cay kahve vs vs geberdım kıpırdıcak halım kalmamıs,2dak yukarı annesıne cıktı geldı,annem utu yapıyodu yazık cok yorulmus dedi:53::53::53:bende yorumdum dedım:27:onun gozu kanlanmıs yorgunluktan yazık dedı ama gozlerı doldu bır gorsen:51:sen gensın hemende kendını kıyaslama dıye benı azarladı:47:
bende yaranamıyacagıma karar verdıgım gunden berı kendımı cok yormama kararı aldım:21:o bana acımadı annesını acıdı oysakı ogun okadar yorulmustum kı anlatamam,bende bazen hastalıyorum hayatım balkonu yıkıcaktım ama halım yok dıyorum:27:bı bakıyorum balkonu yıkıyor:49:bazen tembellık yapasım gelıyo hadı canım senın su guzel ellerınden bı kahvaltı hazırlada yıyeyım dıyorum hazırlıyo
gercektenmı dıyo bıde ellerı kucuktur bıraz:52:evet gercekten canım ellerını cok sevıyorum senın dıyorum gercektende onun her uzvunu cok sevıyorum:16:ha bu demek degıl kı ben cok mutlu bır kadınım kocamı parmagımda oynatıyorum onu kullanıyor asla bole degıl tabıkı tabıkı kendı ıcımde benımde mutsuzluklarım var esıme yaptırımlarım oldugu kadar yaptıramaıklarımda var:50:kımsenın evlılıgı dortdortluk degıl malesef canım yuvarlanıp gıdıyoz ıste:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back