- 1 Temmuz 2009
- 6.030
- 6.629
- 773
- Konu Sahibi biter cukolata
Yemin ederimki hamile değilsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yorumlar görünce içim rahat ediyor çok teşekkür ederimYemin ederimki hamile değilsiniz.
Bende de var kendimi bildim bileli var3. 5. 8. ve 15. haftada idrarda gebelik testi yaptım 4 farklı marka hepsi negatif ama bu sabah karnımdaki kahverengi çizgiyi fark ettim neden böyle oluyor gebelik istemiyorum çok stres oldum
Çok teşekkürler cevap içinBende de var kendimi bildim bileli var
2,5 ay daha sabredin doğarsa hamilesinizdir. Dogmazsa hiç sizin olmamıştır.merhaba bende senin gibi hissediyorum 6,5 ay oldu karnım şiş sanki biraz psikolojim bozuldu cidden
peki sizce ihtimal var mı olabilir mi hiç zevk suyundan2,5 ay daha sabredin doğarsa hamilesinizdir. Dogmazsa hiç sizin olmamıştır.
Valla ben zevk suyu, yaşam pınarı bilmiyorum. Eşimle normal ilişkiye girip gebe kaldım iki defa.peki sizce ihtimal var mı olabilir mi hiç zevk suyundan
isteyerek mi oldu sizinValla ben zevk suyu, yaşam pınarı bilmiyorum. Eşimle normal ilişkiye girip gebe kaldım iki defa.
isteyerek mi oldu sizin
O çizgi bazı kadınlar da hep var ama çok hafif gebelikle beraber çok koyulaşıyor ve bazen göbek deliği üzerine kadar uzuyor benim öyle oldu3. 5. 8. ve 15. haftada idrarda gebelik testi yaptım 4 farklı marka hepsi negatif ama bu sabah karnımdaki kahverengi çizgiyi fark ettim neden böyle oluyor gebelik istemiyorum çok stres oldum
allah bağışlasın abla yani inşallah bende de değilimdir şuan 7. adetimi olsam biEvet. Tedavi ile oldular.
İnanın içimi çok rahatlattınız çok teşekkür ederim insan bazen stresten dolayı saçma sapan düşüncelere dalıyorO çizgi bazı kadınlar da hep var ama çok hafif gebelikle beraber çok koyulaşıyor ve bazen göbek deliği üzerine kadar uzuyor benim öyle oldu
Altıncı ayıma kadar göbek çizgim eski olduğu gibiydi vardı ama eskiden de vardı o kadar altıncı aydan sonra asıl tam belli olmaya koyulaşmaya başladı şimdi göbek deliği üzerine doğru da çıktı
Muhtemelen o çizgi sizde de hep vardı hafif olarak ama şimdi hamileliği kafaya taktığınız için yeni çıktı sanıyorsunuz
Hamile falan değilsiniz merak etmeyin boşa panik oluyorsunuz hamile kalmak inanın o kadar kolay bir şey değil![]()
dEvet. Tedavi ile oldular.
Değilsin tabii ki rahatlamalısın olsan şimdiye karnın dışarıdan bakılınca bile belli olurdu daha da içim rahat etmiyor dersen idrar testi yap eczaneden al rahatla derim canımallah bağışlasın abla yani inşallah bende de değilimdir şuan 7. adetimi olsam bi
yapamıyorum korkudan ya varsa diye dışarıdan belli degil gibi 51 kiloyum 6,5 aylık gebelik olsa görünürdü galiba ama ben bazen karnım şiş gibi görüyorumDeğilsin tabii ki rahatlamalısın olsan şimdiye karnın dışarıdan bakılınca bile belli olurdu daha da içim rahat etmiyor dersen idrar testi yap eczaneden al rahatla derim canım
Hayır hayır çıkar aklından bu fikri gebelik olsa dışarıdan bakıldığında rahatça başkaları da fark ederdi tamamen psikolojikyapamıyorum korkudan ya varsa diye dışarıdan belli degil gibi 51 kiloyum 6,5 aylık gebelik olsa görünürdü galiba ama ben bazen karnım şiş gibi görüyorum
sende sıkma canını konuşmak istersen yazabilirsinHayır hayır çıkar aklından bu fikri gebelik olsa dışarıdan bakıldığında rahatça başkaları da fark ederdi tamamen psikolojik
Çok teşekkürler ve Konuşmak isterimsende sıkma canını konuşmak istersen yazabilirsin
O çizgi hemen çıkmıyor. Tamamen psikolojik.3. 5. 8. ve 15. haftada idrarda gebelik testi yaptım 4 farklı marka hepsi negatif ama bu sabah karnımdaki kahverengi çizgiyi fark ettim neden böyle oluyor gebelik istemiyorum çok stres oldum