Karındaki kahverengi çizgi sadece gebelikte mi olur lütfen yardım edin ?

benimde sürtünme oldu ama bosalma olmadı o bölgeye zevk suyundan süphelendigim icin böyle oldum karnım 6,5 aylık gibi degil ama 2 aylık gibi duruyor sanki ama bu süreçte 4 kilo falan verdim stresten

3. 5. 8. ve 15. haftada idrarda gebelik testi yaptım 4 farklı marka hepsi negatif ama bu sabah karnımdaki kahverengi çizgiyi fark ettim neden böyle oluyor gebelik istemiyorum çok stres oldum
O çizgi bazı kadınlar da hep var ama çok hafif gebelikle beraber çok koyulaşıyor ve bazen göbek deliği üzerine kadar uzuyor benim öyle oldu
Altıncı ayıma kadar göbek çizgim eski olduğu gibiydi vardı ama eskiden de vardı o kadar altıncı aydan sonra asıl tam belli olmaya koyulaşmaya başladı şimdi göbek deliği üzerine doğru da çıktı
Muhtemelen o çizgi sizde de hep vardı hafif olarak ama şimdi hamileliği kafaya taktığınız için yeni çıktı sanıyorsunuz
Hamile falan değilsiniz merak etmeyin boşa panik oluyorsunuz hamile kalmak inanın o kadar kolay bir şey değil ☺️

O çizgi bazı kadınlar da hep var ama çok hafif gebelikle beraber çok koyulaşıyor ve bazen göbek deliği üzerine kadar uzuyor benim öyle oldu
Altıncı ayıma kadar göbek çizgim eski olduğu gibiydi vardı ama eskiden de vardı o kadar altıncı aydan sonra asıl tam belli olmaya koyulaşmaya başladı şimdi göbek deliği üzerine doğru da çıktı
Muhtemelen o çizgi sizde de hep vardı hafif olarak ama şimdi hamileliği kafaya taktığınız için yeni çıktı sanıyorsunuz
Hamile falan değilsiniz merak etmeyin boşa panik oluyorsunuz hamile kalmak inanın o kadar kolay bir şey değil ☺️
İnanın içimi çok rahatlattınız çok teşekkür ederim insan bazen stresten dolayı saçma sapan düşüncelere dalıyor

Değilsin tabii ki rahatlamalısın olsan şimdiye karnın dışarıdan bakılınca bile belli olurdu daha da içim rahat etmiyor dersen idrar testi yap eczaneden al rahatla derim canım
yapamıyorum korkudan ya varsa diye dışarıdan belli degil gibi 51 kiloyum 6,5 aylık gebelik olsa görünürdü galiba ama ben bazen karnım şiş gibi görüyorum

yapamıyorum korkudan ya varsa diye dışarıdan belli degil gibi 51 kiloyum 6,5 aylık gebelik olsa görünürdü galiba ama ben bazen karnım şiş gibi görüyorum
Hayır hayır çıkar aklından bu fikri gebelik olsa dışarıdan bakıldığında rahatça başkaları da fark ederdi tamamen psikolojik

Back
X