Karındaki kahverengi çizgi sadece gebelikte mi olur lütfen yardım edin ?

biter cukolata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
57
9
1
3. 5. 8. ve 15. haftada idrarda gebelik testi yaptım 4 farklı marka hepsi negatif ama bu sabah karnımdaki kahverengi çizgiyi fark ettim neden böyle oluyor gebelik istemiyorum çok stres oldum

söyle söylim ben kendimi bildim bileli o cizgi bende de var rahim kısmımdan baslıyor göbek deligime kadar bildigim kadarıyla da hamilelikte o cizgi koyulasıyor sadece

söyle söylim ben kendimi bildim bileli o cizgi bende de var rahim kısmımdan baslıyor göbek deligime kadar bildigim kadarıyla da hamilelikte o cizgi koyulasıyor sadece
Ya bende de bayağıdır var da bu sabah daha koyu geldi gözüme bilmiyorum elim ayağım titriyor korktum gebelik istemediğim için aylardır psikolojim bozuldu da beynim benimle oyun mu oynuyor acaba 15 haftada bile negatif idrarda gebelik sence olsa çıkar mıydı kesin 15. haftada bir türlü içim rahat etmiyor 😔

Ya bende de bayağıdır var da bu sabah daha koyu geldi gözüme bilmiyorum elim ayağım titriyor korktum gebelik istemediğim için aylardır psikolojim bozuldu da beynim benimle oyun mu oynuyor acaba 15 haftada bile negatif idrarda gebelik sence olsa çıkar mıydı kesin 15. haftada bir türlü içim rahat etmiyor 😔
Allah aşkına psikiyatriye git bu ne böyle 🙄

sacmalama istersen hamile olsan bile 4. ayına 1 hafta kalmıs olurdu ve senin karnın çıkmıştı suan cinsiyetini ögrenmene az kalmıstı

3. 5. 8. ve 15. haftada idrarda gebelik testi yaptım 4 farklı marka hepsi negatif ama bu sabah karnımdaki kahverengi çizgiyi fark ettim neden böyle oluyor gebelik istemiyorum çok stres oldum
Yine yemek yedim davul gibi şiştim bu normal mi su içsem bile hamile gibi şişiyorum sürekli karnıma bakıyorum

Merhaba gerçekten zor bir durum ya her dakika aynaya bakmak ya idrar testi yanıldıysa şüpheleri bir sürü yapılmasına rağmen nasıl atlatacağız bilmiyorum
ben korkumdan hiç yapamadım bile test neredeyse 6 kez adet oldum 10 güne kadar 7.yi olucam inşallah , sen kaç kez adet oldun

Evet ele bulaşan sperm vajina girişine gelirse düşük de olsa gebelik ihtimali olabiliyormuş bundan korkuyorum size saçma geliyor olabilir ama düşük de olsa bir ihtimal sonuçta bilmiyorum 😔
15 hafta içerisinde regl de olmuşsun idrar testi de negatif çıkmış 15 haftalık hamile olsan şimdiye karnın yemekten önce sonra farketmez çıkmış olurdu boşuna stres yapıp regl düzenini bozarsın bu şekilde

15 hafta içerisinde regl de olmuşsun idrar testi de negatif çıkmış 15 haftalık hamile olsan şimdiye karnın yemekten önce sonra farketmez çıkmış olurdu boşuna stres yapıp regl düzenini bozarsın bu şekilde
Çok teşekkürler cevap için inanın ben de kendime bunu sürekli söylüyorum ama korkum düşüncelerimin önüne geçiyor bazen

Back
X