Karında su toplanması ve kanser

Allah rahmet eylesin cok aci sizlerede sabir versin

başınız sağolsun, çok üzücü, kusura bakmayın hatırlattığım için

Konu çok geç oldu ama karnınızda ki sıvı sebebi bulundu mu neden ameliyat oldunuz peki aynı durumu yaşıyorum da

Karacigerine sıcramistir muhtemelen metastasi vardir yani o yuzden karin su toplamistir.

Çok geçmiş olsun ne desem bilemedim tez zamanda şifa bulsun İnşaAllah

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.Sıcak kemoterapi gördümü? Benim de annem mide kanseri.Mide komple alındı kasım ayında.Şubata kadar bir sıkıntı yoktu.Ama iki aydır sancı ve şişlik var hastaneye götürdük karın sıvı topluyormuş.Bağırsak tıkanmış.Patoloji sonucu temiz çıktı.Lakin karın sıvısı sıkıntı yaratabişir dedi doktor.Onlarda karınzarı kanserinden şüpheleniyor.Biraz konuyu açabilir misiniz? En azından inşaallah yoktur ama öyle bişey car ise nasıl bir yol izlenmeli? Hayırlı geceler.

Konu çok geç oldu ama karnınızda ki sıvı sebebi bulundu mu neden ameliyat oldunuz peki aynı durumu yaşıyorum da
Henüz bulunmadı ama 2 kere sıvı sonucu patalojiye gönderildi sonuçlar temiz.Biz de bekliyoruz bakalım nedir ne değildir.Size de geçmiş olsun.Ameliyat mı oldunuz siz? Annem mide kanseri midesi alındı komple

Karacigerine sıcramistir muhtemelen metastasi vardir yani o yuzden karin su toplamistir.
Arkadaşlar aynı durumu biz yaşıyoruz.Sıvı toplama durumunda yelpaze çok geniş.Kesin neden bulunmadan metastas yahut başka birşey söylenmesi çok zor.Görüşmediğim doktor kalmadı.Tesaviye bile bağlıyorşar bunu.

Ben de bugün dayıcığımın hasta olduğunu ve ilerlediğini duydum,o kadar üzgünüm kiAllah sizin hastanıza,konu sahibinin hastasına , hepsine şifalar versin Allah dermansız derr vermesin hiç kimseye

Size tanı olarak ne konuldu. Sıvının sebebi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…